Support til iPhone

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til iPhone.

Gør dig klar til iOS 12

Uanset om du bruger din iPhone eller iPad, er iOS blevet forbedret, så du nu får en hurtigere oplevelse med bedre svartider.

Mød iPhone X

På iPhone X er dit ansigt din adgangskode, dine selfies vil stråle, og du kan få adgang til det hele med et enkelt skub.

Flere muligheder med iPhone

Udforsk de nyeste iPhone-funktioner, der giver dig flere muligheder end nogensinde før.

Opdag mere