Support til iPhone

Kom godt i gang

Indstil en ny iPhone

Overfør oplysninger og indhold fra din forrige iPhone- eller Android-enhed til din nye iPhone.

Sikkerhedskopier dine data

Sikkerhedskopier din iPhone ved hjælp af iCloud eller din computer i tilfælde af, at din enhed bliver udskiftet, stjålet eller beskadiget.

Administrer dit Apple-id

Et enkelt Apple-id og en adgangskode giver dig adgang til alle Apple-tjenester.

Hvad kan jeg spørge Siri om?

Siri kan hjælpe dig med at gøre de ting, du gør hver dag, på alle dine Apple-enheder.

Flere muligheder med iPhone

Brug Face ID, mens du bærer mundbind

Med iOS 15.4 og nyere kan du bruge Face ID til at låse din iPhone 12 eller iPhone 13 op, mens du bærer mundbind.

Brug funktionen Filmisk

Optag med lavt dybdefokus, og tilføj automatisk elegante overgange mellem fokuspunkter.

Brug FaceTime

Hold forbindelsen, og del oplevelser, foretag et video- eller lydopkald, nyd rummelig lyd og meget mere.

Brug eSIM på iPhone

eSIM, der er gemt digitalt i din iPhone, er ligesom et fysisk SIM-kort uden kortet. Se, hvordan du indstiller et nyt eSIM eller overfører ét fra din forrige iPhone.

Brug Fokus

Bliv i øjeblikket med et nyt sæt værktøjer, der kan hjælpe dig med at prioritere din tid og opmærksomhed.

Føj COVID-19-dokumentation til Apple Wallet og Sundhed

Du kan gemme verificerbare oplysninger om COVID-19-vaccinationer og dokumentation for testresultater i Wallet og i appen Sundhed.

Del sundhedsdata

Del dine opbevarede oplysninger i appen Sundhed med et familiemedlem eller en plejeperson, så det er nemt for dem at få et bedre overblik over dit helbred.

Ressourcer

Brugerhåndbog

Læs om funktioner, og opdag alt det, din iPhone kan gøre.

Tekniske specifikationer

Find de tekniske specifikationer til den specifikke model af din iPhone.

Ulykker sker.
AppleCare+ dækker dem.

Med AppleCare+ er du beskyttet. Få dækning ved skader som følge af uheld samt prioriteret adgang til Apple-eksperter.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.