Hvis dit Apple-id er låst, ikke er aktivt eller er deaktiveret

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan logge ind på dit Apple-id eller Apple-tjenester, fordi din konto er låst, ikke er aktiv eller er deaktiveret.

Hvis din konto er blevet deaktiveret af sikkerhedsmæssige årsager

Hvis du ser en af følgende meddelelser, er dit Apple-id automatisk blevet låst for at beskytte din sikkerhed, og du kan ikke logge på nogen Apple-tjenester:

• "Dette Apple-id er blevet deaktiveret af sikkerhedsmæssige årsager"

• "Du kan ikke logge ind, fordi din konto af sikkerhedshensyn er slået fra"

• "Dette Apple-id er blevet låst af sikkerhedsmæssige årsager"

Du eller en anden kan have indtastet din adgangskode eller andre kontooplysninger forkert for mange gange. Du kan få adgang igen ved at nulstille din adgangskode.

Læs om, hvordan du nulstiller adgangskoden til dit Apple-id

Hvis dit Apple-id er låst eller ikke er aktivt

Hvis der vises en meddelelse om, at din Apple-id-konto er låst eller ikke er aktiv, kan du muligvis anmode om adgang til din konto ved at trykke på Anmod om adgang direkte i meddelelsen.

Hvis din konto er låst, kan du anmode om adgang direkte fra meddelelsen.

Du kan også anmode om adgang til din konto.

Hvis din medie- og købskonto er deaktiveret

Hvis der vises en meddelelse om, at din medie- og købskonto er deaktiveret, kan du muligvis anmode om genaktivering ved at trykke på Fortsæt direkte i meddelelsen.

Du kan også anmode om genaktivering.