Sådan sikkerhedskopierer du din iPhone eller iPad med iCloud

Når du har sikkerhedskopieret din iPhone eller iPad, har du en kopi af dine oplysninger, som du kan bruge, hvis du får en ny enhed, hvis du mister din enhed, eller hvis den bliver beskadiget. Du kan sikkerhedskopiere din enhed manuelt eller slå iCloud-sikkerhedskopiering til, så din enhed sikkerhedskopieres automatisk.

Sikkerhedskopier manuelt

1. Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

2. Gå til Indstillinger > [dit navn], og tryk på iCloud.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-icloud-on-tap
  3. Tryk på iCloud-sikkerhedskopi.

4. Tryk på Sikkerhedskopier nu. Du må ikke afbryde forbindelsen til Wi-Fi-netværket, før processen er færdig. Under Sikkerhedskopier nu vises dato og tidspunkt for din sidste sikkerhedskopiering. Hvis du får en advarsel om, at du ikke har nok ledig iCloud-lagringsplads til at fuldføre sikkerhedskopieringen, skal du følge vejledningen på skærmen for at købe mere iCloud-lagringsplads.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-icloud-backup-back-up-now

Automatisk sikkerhedskopiering med iCloud-sikkerhedskopi

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopiering, og sørg for, at Sikkerhedskopier denne [enhed] er slået til.

2. Slut enheden til en stikkontakt.

3. Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk fra din enhed.

4. Sørg for, at enhedens skærm er låst.

5. Hvis du får en advarsel om, at du ikke har nok ledig iCloud-lagringsplads til at fuldføre sikkerhedskopieringen, skal du følge vejledningen på skærmen for at købe mere iCloud-lagringsplads.