Support til Music

Administrer dit abonnement

Du kan skifte til et andet abonnement, f.eks. et månedligt abonnement, årligt abonnement eller Studieabonnement.

Læs om iTunes til Windows

Du kan få adgang til musik, film og tv-udsendelser på din Windows-pc ved hjælp af dedikerede apps til Windows 10 og nyere.

Download købt musik igen

Musik, du har købt i iTunes Store, kan downloades på din iPhone, iPad, Mac, og Windows-pc.

Hent Apple Music Replay

Lyt til dine foretrukne sange, album, kunstnere, playlister og mere igen med Apple Music Replay. Få mere at vide om, hvor du finder dine statistikker og din Replay-playliste.

Lyt til musik offline

Du kan downloade sange, album og playlister i dit bibliotek for at lytte offline.

Køb sange eller album

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller hvis du vil købe en sang eller et album, kan du købe musik i iTunes Store.

Abonner på Apple Music

Start dit abonnement

Du kan lytte til millioner af sange og dykke ned i eksklusive playlister, liveradio, musikvideoer og meget mere på alle dine enheder.

Abonner som familie eller studerende

Familier på op til seks personer kan dele et Apple Music-abonnement. Og studerende kan få rabat, når de er tilmeldt en videregående uddannelse.

Brugerhåndbog til Apple Music

Læs mere om Apple Music med brugerhåndbøger til Mac, Windows og Apple Music på nettet.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Appen Support

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.