Sådan får du Apple Music Replay

Læs mere om, hvordan Apple Music Replay fungerer, hvordan du får indsigt i den musik, du lytter til, og hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se Apple Music Replay.

alt text needed

Sådan fungerer Apple Music Replay

Apple Music Replay finder de sange, album, kunstnere, playlister, genrer og stationer, som du har lyttet mest til, ud fra:

• Din lyttehistorik i Apple Music

• Antallet af afspilninger af en sang, kunstner, playliste, genre, station og et album

• Den tid, du har brugt på at lytte til en sang, kunstner, playliste, genre, station og et album

Sådan ser du din Apple Music Replay-lyttestatistik

1. Sørg for, at den enhed, du bruger, er opdateret til den nyeste softwareversion.

2. Gå til replay.music.apple.com.

3. Log ind med det samme Apple-id, som du bruger til dit abonnement på Apple Music.

4. Tryk eller klik på Jump In (Hop ind). Herfra kan du:

• Få indsigt hver måned: Når du er kvalificeret, kan du se, hvilke sange, kunstnere og album du har lyttet mest til hver måned baseret på antallet af afspilninger og lyttetid. Du kan også se milepæle, du har nået, mens du har lyttet til musik.

• Se samlede data for året i Replay: Når kalenderåret slutter, kan du se, hvilke sange, kunstnere, album, genrer, playlister og stationer du har lyttet mest til, og du kan se antal afspilninger, totaler og den tid, du har lyttet.

• Afspil årets replayplayliste: Få en opsummering af den musik, du lyttede mest til – både lydmæssigt og visuelt.

• Del dine data: Tryk på knappen Share (Del) for at vise andre i en besked eller på sociale medier, hvad du har lyttet til i løbet af året.

Kan du ikke se Replay?

Sådan finder og deler du din replayplayliste

1. Åbn appen Apple Music.

2. Gå til Hjem eller Lyt nu.

3. Rul ned til Replay: De sange, du har hørt mest hvert år. Herfra kan du:

Kan du ikke se Replay?

Hvis du ikke kan se Replay

Så snart du har afspillet nok musik, får du en notifikation om, at din Replay er klar.

Hvis du stadig ikke kan se Replay, skal du sørge for, at Brug lyttehistorik er slået til for alle dine enheder:

• På din iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger > Musik, og slå Brug lyttehistorik til.

• På din Mac: Åbn appen Apple Music, vælg Musik > Indstillinger, klik på fanen Generelt, og vælg derefter Brug lyttehistorik.

• På din Android: Åbn appen Apple Music, tryk på knappen Mereknappen Mere, tryk på Indstillinger, og slå derefter Brug lyttehistorik til.

Apple Music og anonymitet

Apple Music er udviklet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du vil dele.

Læs om, hvordan dine data håndteres

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.