Sådan deler du en Apple Music-playliste på din iPhone eller iPad

Læs om, hvordan du deler en playliste i en besked, en e-mail eller med AirDrop. Du kan også læse om, hvordan du deler en playliste på Facebook, Instagram eller en anden app til sociale medier. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også læse om, hvordan du deler en playliste på din Apple Music-profil.

Sådan deler du en playliste i en besked, en e-mail eller med AirDrop

1. Åbn appen Apple Music.

2. Åbn en playliste.

3. Øverst på playlisten skal du trykke på knappen Mereknappen Mere.

4. Tryk på Del playliste.

iPhone, der viser Del playliste i menuen, der åbnes, når du trykker på knappen Mere

5 På siden til delinger skal du vælge mellem følgende:

• Tryk på AirDrop, og vælg derefter en Apple-enhed, der er i nærheden. Læs mere om AirDrop.

• Tryk på Beskeder, Mail eller en tredjepartsapp til beskeder, angiv en kontakt, og tryk derefter på Send. Hvis du ikke kan se den app, du vil dele med, skal du kontrollere, at appen er installeret på din iPhone eller iPad. Skub derefter til venstre hen over de relevante apps på siden til delinger, og tryk på knappen Mereknappen Mere.

Sådan deler du en playliste på Facebook, Instagram, Snapchat eller en anden app til sociale medier

1. Åbn appen Apple Music.

2. Åbn en playliste.

3. Øverst på playlisten skal du trykke på knappen Mereknappen Mere.

4. Tryk på Del playliste.

5. I afsnittet med apps på siden til delinger skal du trykke på Facebook, Instagram, Snapchat eller en anden app til sociale medier. Hvis du ikke kan se den app, du vil dele med, skal du kontrollere, at appen er installeret på din iPhone eller iPad. Skub derefter til venstre hen over de relevante apps på siden til delinger, og tryk på knappen Mereknappen Mere.

iPhone, der viser siden til delinger

Sådan deler du en playliste på din Apple Music-profil

Hvis du har en profil på Apple Music, kan du gøre en playliste offentlig, så alle kan finde den, når de søger i Apple Music.

1. Åbn appen Apple Music.

2. Øverst i appen Apple Music skal du trykke på fotosymboletfotosymbolet eller dit foto.

3. Hvis du har en profil, skal du trykke på Vis profil. Hvis du ikke har en, skal du trykke på Opret en profil.

4. Tryk på Rediger.

5. Vælg de playlister, du vil dele på din profil og i Apple Music-søgeresultaterne. Fravælg de playlister, du vil skjule.

6. Tryk på OK.

iPhone, der viser en playliste, der er valgt til at blive vist på en profil, på skærmen Rediger profil i appen Apple Music

Samarbejd om en playliste

Læs om, hvordan du samarbejder med andre om en playliste i Apple Music på din iPhone, iPad eller Android

Facebook, Instagram og Snapchat er ikke tilgængelige i alle lande og områder.

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.