Sådan samarbejder du om en playliste i Apple Music på din iPhone, iPad eller Android

Med Apple Music kan du starte en samarbejdsplayliste. Inviter venner til at deltage i din playliste. Tilføj dine yndlingssange. Du kan også reagere på sange, som andre tilføjer, med emojis.

Forudsætninger

• En iPhone eller iPad med den seneste version af iOS eller iPadOS, eller en Android-enhed med den seneste version af appen Apple Music

• Et abonnement på Apple Music*

*Børn under 13 år kan ikke samarbejde om playlister.

Sådan samarbejder du om en playliste i Apple Music

1. Åbn appen Apple Music.

2. Opret en ny playliste, eller åbn en eksisterende playliste.

3. Øverst på playlisten skal du trykke på knappen Samarbejdknappen Samarbejd. Herfra kan du:

• Slå Godkend deltagere til for at godkende dem, du inviterer til at deltage i din playliste.*

• Slå Godkend deltagere fra for at tillade, at alle med linket til din playliste må deltage.

4. Tryk på Start samarbejdet.

5. Inviter andre til at deltage i din playliste via en besked, en e-mail eller en anden mulighed, der er angivet.

Hvis du vil invitere flere personer til at deltage i din playliste, skal du trykke på knappen Samarbejdknappen Samarbejd. Tryk derefter på Del invitationslink, eller opret en QR-kode, som andre kan scanne.

Kan du ikke se muligheden for at samarbejde?

*Godkend deltagere er slået til som standard, hvis du er mellem 13 og 17 år.

Sådan godkender eller fjerner du deltagere

1. Åbn den playliste, som du har inviteret andre til at deltage i, i appen Apple Music.

2. Øverst på playlisten skal du trykke på knappen Samarbejdknappen Samarbejd.

3. Hvis du vil godkende en person, skal du trykke på knappen Godkendknappen Godkend. Hvis du vil fjerne en person, skal du trykke på knappen Fjernknappen Fjern.

Sådan accepterer du en invitation til at samarbejde om en playliste

1. Åbn invitationen.

2. Tryk på Deltag i playliste.

Hvis du ser teksten Godkendelse kræves for at deltage, skal du trykke på Anmod om at deltage og derefter vente på at blive godkendt af den person, der inviterede dig.

Sådan tilføjer eller redigerer du sange i en samarbejdsplayliste

1. Åbn samarbejdsplaylisten i appen Apple Music.

2. Øverst på playlisten skal du trykke på knappen Mereknappen Mere og derefter trykke på Rediger. Herfra kan du:

• Tilføje sange: Tryk på Tilføj musik, søg efter musik, du vil tilføje, og tryk derefter på knappen Tilføjknappen Tilføj.

• Fjerne sange: Tryk på knappen Fjernknappen Fjern, og tryk derefter på Slet.

• Skifte rækkefølgen på sange: Træk symbolet med tre linjerSymbol med tre linjer ud for en sang op eller ned.

Kan du ikke tilføje eller redigere sange på en fælles playliste?

Sådan tilføjer du reaktioner på sange i en samarbejdsplayliste

1. Gå til en samarbejdsplayliste i appen Apple Music.

2. Afspil en sang.

3. Tryk nederst på skærmen på den sang, der afspilles.

4. I Afspiller skal du trykke på knappen Reaktionknappen Reaktion.

5. Tryk på en emoji.

iPhone, der viser emojis, som du kan vælge imellem, efter at du har trykket på knappen Reaktion i Afspiller nu

Sådan stopper eller forlader du en samarbejdsplayliste

1. Åbn samarbejdsplaylisten i appen Apple Music.

2. Tryk på knappen Samarbejdknappen Samarbejd.

3. Tryk på Stop eller Forlad.

Hvis du ikke kan samarbejde om en playliste

Sørg for, at din iPhone eller iPad er opdateret til den seneste version af iOS eller iPadOS. Hvis du bruger en Android-enhed, skal du sørge for, at appen Apple Music er opdateret til den nyeste version.

Samarbejd om en playliste på din Mac

Læs om, hvordan du samarbejder om en playliste i appen Apple Music på din Mac

Samarbejdsplaylister er ikke tilgængelige i Cameroun, Kina, fastlandet, Malawi, Mali, Rusland, Tyrkiet, De Forenede Arabiske Emirater og Uruguay. Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.