Tilføjelse og download af musik og videoer fra Apple Music-kataloget

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du føje indhold fra hele Apple Music-kataloget til dit bibliotek. Du kan også downloade indhold for at lytte til eller se det, når du ikke har forbindelse til internettet.

En iPhone X med afsnittet Browse i appen Musik åbent.

Før du tilføjer eller downloader indhold, skal du abonnere på Apple Music og slå iCloud-musikbibliotek til på alle dine enheder.

Når du føjer indhold til dit bibliotek, kan du få adgang til det på alle dine andre enheder, så længe du er logget på alle enhederne med det samme Apple-id.

Når du har tilføjet indhold, kan du downloade indholdet på dine iOS-enheder eller computere, så du kan lytte til eller se indholdet, når du ikke har forbindelse til internettet. Du skal downloade indholdet på hver enhed, der skal bruges til afspilning offline.

Det er gratis at tilføje eller downloade indhold. Læs mere om Apple Music, og hvordan du opretter et abonnement. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, men gerne vil downloade indhold til din enhed, kan du købe musik i appen iTunes Store på din iOS-enhed eller i iTunes på en Mac eller pc.

Funktionerne i Apple Music varierer, afhængigt af land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Tilføj indhold

Hvis du vil tilføje indhold, skal du først finde, hvad du vil tilføje, og dernæst følge trinnene for din enhed.

Når du kigger på et album i Apple Music, vil du nogle gange se det grå stjernesymbol til venstre for en sangtitel. Stjernen indikerer, at den pågældende sang er en af de mest populære Apple Music-sange. Kig efter stjernen for at finde de største hits.

En iPhone X, der viser Charlie Puths album Voicenotes i appen Musik.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

1. Åbn appen Musik på din iOS-enhed eller appen Apple Music på din Android-enhed, og find noget, som du gerne vil føje til dit bibliotek.
  2. Tryk på plussymbolet for at tilføje en enkelt sang, eller tryk på +TILFØJ for at tilføje et helt album, en spilleliste eller videoindhold.

Når du har tilføjet indhold, kan du finde sange, album og videoindhold i dit bibliotek og spillelister under Bibliotek > Spillelister.

På din Mac eller pc

Et iTunes-vindue, der viser Charlie Puths album Voicenotes.

1. Åbn iTunes på din Mac eller pc, og find noget, som du gerne vil føje til dit bibliotek.
  2. Klik på plussymbolet for at tilføje en enkelt sang, eller klik på +TILFØJ for at tilføje et album, en spilleliste eller videoindhold.

Når du har tilføjet indhold, kan du finde sange, album og videoindhold i dit bibliotek og spillelister i indholdsoversigten i Bibliotek under Apple Music-spillelister.

På dit Apple Watch Series 3 eller en nyere model

Du kan tilføje sange fra appen Radio.

1. Åbn appen Radio.
  2. Når du hører en sang, som du gerne vil føje til dit bibliotek, skal du trykke på symbolet Flere indstillinger og derefter trykke på "+ Føj til bibliotek."

Download indhold

Du kan også downloade indhold fra Apple Music-kataloget eller fra dit iCloud-musikbibliotek. Hvis indholdet ikke allerede er i dit bibliotek, skal du tilføje det, før du kan downloade det.

Hvis du vil downloade et emne, skal du finde det i dit bibliotek og finde downloadsymbolet tæt på. Tryk eller klik på downloadsymbolet for at downloade emnet til din enhed. Når du downloader et helt album eller en hel spilleliste på din iOS-enhed, ændres downloadsymbolet til  DOWNLOADET, når processen er gennemført.

Brug appen Watch på din iPhone til at føje musik til dit Apple Watch.

Hvis du har slået automatiske overførsler til, downloades indhold automatisk til din enhed eller computer, når du føjer det til dit bibliotek. Du vil ikke se downloadsymbolet.

Du kan downloade indhold på op til 10 enheder. Indholdet er kun tilgængeligt, når dit Apple Music-abonnement er aktivt.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.