Tilføj og download musik fra Apple Music eller iTunes Store

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du føje musik fra Apple Music-kataloget til dit bibliotek. Du kan derefter downloade musik, som du kan tilføje og lytte til offline.

Du skal bruge følgende

Abonner på Apple Music , og slå Synkroniser bibliotek til for dine enheder. Derefter kan du tilføje og downloade musik fra Apple Music-kataloget i dit bibliotek. Og du har adgang til dit musikbibliotek på alle dine enheder, der er logget ind med det samme Apple-id som det, du bruger med Apple Music.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, men gerne vil downloade indhold til din enhed, kan du købe musik i iTunes Store på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

Apple Music-funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Tilføj musik

Følg trinnene nedenfor for din enhed.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

1. Åbn appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch. Åbn appen Apple Music på din Android-enhed.
  2. Find musik, som du vil føje til dit bibliotek.
  3. Tryk på plussymbolet for at tilføje en sang. Tryk på +TILFØJ for at tilføje et helt album eller en playliste.

Du kan finde sange, album og playlister, du har tilføjet, i Bibliotek.

På din Mac

1. Åbn appen Musik.
  2. Find musik, som du vil føje til dit bibliotek.
  3. Klik på plussymbolet for at tilføje en sang.  Klik på +Tilføj for at tilføje et helt album eller en playliste.

Når du har tilføjet musik, kan du finde sange og album i Bibliotek og dine playlister i indholdsoversigten.

På din pc

1. Åbn iTunes til Windows.
  2. Find musik, som du vil føje til dit bibliotek.
  3. Klik på plussymbolet for at tilføje en sang. Klik på +TILFØJ for at tilføje et helt album eller en playliste.

Når du har tilføjet musik, kan du finde sange og album i Bibliotek og playlister i indholdsoversigten i Bibliotek under Apple Music-playlister.

Køb musik fra iTunes Store

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller du vil købe en sang, kan du købe musik i iTunes Store. Følg trinnene nedenfor for din enhed.

• På din iPhone, iPad eller iPod touch skal du åbne appen iTunes Store, trykke på Musik, søge efter musik og derefter trykke på prisen for at købe den.
  • På din Mac skal du åbne appen Musik, klikke på iTunes Store i indholdsoversigten, søge efter musik og derefter klikke på Køb pris.
  • Åbn iTunes til Windows på din pc, vælg Musik i lokalmenuen, og klik derefter på Butik på navigationslinjen. Find musik, og klik derefter på Køb pris.

Når du har trykket eller klikket på Køb, bliver du muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id for at gennemføre købet.

Hvis du ikke kan se iTunes Store på din Mac

Hvis du er logget ind på appen Musik på din Mac med det Apple-id, du bruger med dit abonnement på Apple Music, er iTunes Store muligvis skjult i indholdsoversigten.

Hvis du ikke kan se iTunes Store i indholdsoversigten, skal du udføre disse trin:

1. Åbn appen Musik.
  2. Vælg Musik > Indstillinger på menulinjen.
  3. Gå til fanen Generelt, og vælg iTunes Store.
  4. Klik på OK.

Download musik til din enhed

Du kan downloade musik, som du har tilføjet fra Apple Music-kataloget eller købt i iTunes Store, til din enhed og lytte til den offline.

Du skal bare finde den sang, det album eller den playliste, som du vil downloade til din enhed, og derefter trykke eller klikke på . På din iPhone, iPad eller iPod touch: Når du downloader et helt album eller en playliste, ændres  til DOWNLOADET, når overførslen er færdig.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.