Tilføjelse og download af musik, tv-udsendelser og film fra Apple Music-kataloget

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du føje sange, album, spillelister, tv-udsendelser og film fra hvor som helst i Apple Musik til dit bibliotek. Du kan også downloade dit indhold, så du kan afspille eller se det, når du ikke har forbindelse til internettet.

Inden du tilføjer eller downloader indhold, skal du sørge for at slå iCloud-musikbibliotek til på alle dine enheder.

Når du føjer indhold til dit bibliotek, kan du få adgang til det på alle dine andre enheder, så længe du er logget på alle enhederne med det samme Apple-id

Du kan også downloade indhold til din iOS-enhed eller computer, så du kan afspille eller se det, når du ikke har forbindelse til internettet. Du skal downloade indholdet på hver enhed, der skal bruges til afspilning offline.

Det er gratis at tilføje eller downloade indhold. Læs mere om Apple Music, og hvordan du opretter et abonnement. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music eller gerne vil købe en enkelt sang eller et album, kan du købe indholdet i appen iTunes Store eller i iTunes på en Mac eller pc.

Funktionerne i Apple Music varierer, afhængigt af land og område.

Sådan føjer du sange eller album til dit bibliotek

I appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch eller i iTunes på din Mac eller pc eller i appen Apple Music på din Android-telefon: Gå til Til dig, Browse eller Søg for at få vist de sange og album, der er tilgængelige med Apple Music. Når du finder en sang eller et album, som du vil føje til dit bibliotek, skal du følge disse trin:

• På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon: Tryk på pink iOS-plussymbol for at tilføje en enkelt sang, eller tryk på  for at tilføje et helt album.
  • På din Mac eller pc: Klik på blåt iTunes-plussymbol for at tilføje en enkelt sang, eller klik på  for at tilføje et helt album.
  • På dit Apple Watch Series 3: Tryk på , mens du hører Radio, for at tilføje den aktuelt afspillede sang.

Du finder dine sange og album under Bibliotek.

Kig efter en stjerne i Apple Music

Når du kigger på et album i Apple Music, vil du nogle gange se en grå stjerne  til venstre for en sangtitel. Stjernen indikerer, at den pågældende sang er en af de mest populære Apple Music-sange. Kig efter stjernen for at finde de største hits.

Sådan føjer du spillelister til dit bibliotek

I appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch eller i iTunes på din Mac eller pc eller i appen Apple Music på din Android-telefon: Gå til Til dig, Browse eller Søg for at få vist de spillelister, der er tilgængelige med Apple Music. Når du finder en spilleliste, som du vil føje til dit bibliotek, skal du følge disse trin:

• På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon: Tryk på  .
  • På din Mac eller pc: Klik på .

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon findes spillelisterne i Bibliotek > Spillelister. På din Mac eller pc findes spillelisterne i indholdsoversigten under Apple Music-spillelister.

Hvis du vil føje enkelte sange fra en spilleliste til dit bibliotek, kan du åbne spillelisten og derefter trykke på  eller klikke på blåt iTunes-plussymbol ud for de sange, som du vil tilføje.

Sådan føjer du tv-udsendelser og film til dit bibliotek

I appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch eller i iTunes på din Mac eller pc eller i appen Apple Music på din Android-telefon: Gå til Til dig, Browse eller Søg for at få vist de tv-udsendelser og film, der er tilgængelige med Apple Music. Når du finder en tv-udsendelse eller film, som du vil føje til dit bibliotek, skal du følge disse trin:

• På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon: Tryk på  .
  • På din Mac eller pc: Klik på .

Du kan derefter se tv-udsendelserne og filmene under Bibliotek på din iOS-enhed eller Android-telefon. På din Mac eller pc kan du finde tv-udsendelser og film i indholdsoversigten til venstre i vinduet Bibliotek.

Sådan downloader du indhold til afspilning offline

Inden du kan downloade indhold til afspilning offline, skal du føje det til dit bibliotek. Find det, som du vil downloade, i appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch eller i iTunes på din Mac eller pc eller i appen Apple Music på din Android-telefon, og følg derefter disse trin:

• På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon: Tryk på Hent  .
  • På din Mac eller pc: Klik på Hent  .

Når indholdet er downloadet, vises .

Hvis du har slået automatiske overførsler til, downloades indhold automatisk til din enhed eller computer, når du føjer det til dit bibliotek.  eller  vises ikke.

Brug appen Watch på din iPhone til at føje musik til dit Apple Watch.

Du kan downloade indhold på op til 10 enheder. Indholdet er kun tilgængeligt, når dit Apple Music-abonnement er aktivt.

Hvis du vil downloade indhold automatisk

Første gang du downloader indhold til din enhed, vises der muligvis en besked, hvor du bliver spurgt, om du vil downloade det automatisk.

• Tryk på Hent automatisk for at downloade alt indhold automatisk på din enhed. Næste gang du føjer noget til dit bibliotek, downloades det også automatisk til din enhed.
  • Tryk på Ikke nu for at downloade indholdet senere.

Hvis du vil slå Automatiske overførsler til for alt indhold, som du fremover føjer til biblioteket, skal du gå til Indstillinger > Musik, rulle til afsnittet Overførsler og trykke på Automatiske overførsler.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.