Tilføj og download musik fra Apple Music, eller køb musik i iTunes Store

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du bruge Apple Music-appen til at downloade sange eller føje dem til dit bibliotek. Hvis du vil købe en sang, eller hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du bruge iTunes Store.

Brug Apple Music til at downloade musik eller føje musik til dit bibliotek

Hvis du vil bruge Apple Music, skal du abonnere på Apple Music.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

1. Åbn appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch. På din Android-enhed: Åbn appen Apple Music.
  2. Find musik, som du vil føje til dit bibliotek.
  3. Hvis du vil føje en sang til dit bibliotek, skal du trykke på knappen Tilføj . Tryk på +TILFØJ for at tilføje et helt album eller en playliste.
  4. Hvis du vil downloade musik, så du kan lytte offline, skal du føje den pågældende musik til dit bibliotek. Tryk derefter på knappen Hent .
  5. Hvis du vil have adgang til dit musikbibliotek på alle dine enheder, skal du slå Synkroniser bibliotek til.

På din computer

1. Åbn appen Musik eller iTunes.
  2. Find musik, som du vil føje til dit bibliotek.
  3. Hvis du vil føje en sang til dit bibliotek, skal du klikke på knappen Tilføj .  Klik på +Tilføj for at tilføje et helt album eller en playliste.
  4. Hvis du vil downloade musik, så du kan lytte offline, skal du føje den pågældende musik til dit bibliotek. Klik derefter på knappen Hent .  Eller find en playliste i indholdsoversigten, og klik på knappen Hent .
  5. Hvis du vil have adgang til dit musikbibliotek på alle dine enheder, skal du slå Synkroniser bibliotek til.

Køb musik fra iTunes Store

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller hvis du vil købe en sang, kan du købe musik i iTunes Store.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på Musik nederst på skærmen.
  3. Find den sang eller det album, som du er interesseret i, og tryk på prisen for at købe emnet.
  4. Musikken vises herefter i dit bibliotek i Apple Music-appen. Hvis du vil downloade musik, så du kan lytte offline, skal du trykke på knappen Hent .

På din Mac med macOS Catalina

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Brug søgelinjen til at finde den sang eller det album, du er interesseret i.
  3. Klik på knappen iTunes Store under lydstyrkeknapperne. Kan du ikke se iTunes Store?
    Programmet Apple Music på en Mac, hvor knappen iTunes Store er vist under lydstyrkeknapperne ved siden af knappen Dit bibliotek.
  4. Klik på prisen for at købe sangen eller albummet.
  5. Musikken vises herefter i dit bibliotek. Hvis du vil downloade musik, så du kan lytte offline, skal du finde sangen eller albummet i dit bibliotek og derefter trykke eller klikke på knappen Hent

På pc eller Mac med macOS Mojave eller tidligere

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg Musik i lokalmenuen, og klik derefter på Butik på navigationslinjen.
  3. Find den sang eller det album, som du er interesseret i, og klik på prisen for at købe emnet.
  4. Musikken vises herefter i dit bibliotek. Hvis du vil downloade musik, så du kan lytte offline, skal du finde sangen eller albummet i dit bibliotek og derefter trykke eller klikke på knappen Hent

Hvis du ikke kan se iTunes Store på din Mac

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Vælg Musik > Indstillinger på menulinjen.
  3. Gå til fanen Generelt, og vælg iTunes Store.
  4. Klik på OK.

Læs mere

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.