Download musik igen

Læs om, hvordan du downloader musik, som du har købt fra iTunes Store, igen.

Download musik igen fra appen iTunes Store på din iPhone eller iPad

1. Åbn appen iTunes Store.

• På din iPhone: Nederst på skærmen skal du trykke på Mereknappen Mere og derefter trykke på Købt.

• På din iPad: Tryk på Købt.

2. Tryk på Musik. Hvis du bruger Familiedeling, skal du trykke på et familiemedlems navn for at se musik, denne person har købt.

3. Find den musik, du vil downloade igen, og tryk derefter på den.

4. Tryk på knappen Hentknappen Hent ud for en sang eller et album. Hvis du ikke kan se knappen Hent, findes sangen eller albummet allerede i appen Apple Music.

Kan du ikke se den musik, du har købt?

Download musik igen fra iTunes Store i appen Apple Music på din Mac

Før du kan downloade musik, du har købt i iTunes Store, igen, skal du godkende din Mac ved hjælp af dit Apple-id.

1. Åbn appen Apple Music.

2. Vælg Konto > Købt i menulinjen øverst på skærmen. Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.

3. Find den musik, du vil downloade igen. Hvis du bruger Familiedeling, skal du vælge et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.

4. Klik på knappen Hentknappen Hent ud for en sang eller et album. Hvis du ikke kan se knappen Hent, findes sangen eller albummet allerede i appen Apple Music.

Kan du ikke se den musik, du har købt?

Download musik fra iTunes Store på din pc igen

Før du kan downloade musik, du har købt i iTunes Store, igen, skal du godkende din pc ved hjælp af dit Apple-id.

Sådan downloader du musik igen i appen Apple Music til Windows

1. Åbn appen Apple Music.

2. Klik på dit navn nederst i indholdsoversigten.

3. Klik på Købt. Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.

4. Find den musik, du vil downloade igen. Hvis du bruger Familiedeling, skal du vælge et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.

5. Klik på knappen Hentknappen Hent ud for en sang eller et album. Hvis du ikke kan se knappen Hent, findes sangen eller albummet allerede i appen Apple Music.

Kan du ikke se den musik, du har købt?

Sådan downloader du musik igen i iTunes til Windows

1. Åbn iTunes.

2. Vælg Konto > Købt på menulinjen øverst i iTunes-vinduet. Hvis du bruger Familiedeling, vil der stå Familiekøb i stedet for Købt.

3. Vælg Musik i menuen i øverste venstre hjørne i iTunes-vinduet.

4. Find den musik, du vil downloade igen. Hvis du bruger Familiedeling, skal du vælge et familiemedlem ud for Købt for at få vist vedkommendes køb.

5. Klik på knappen Hentknappen Hent ud for en sang eller et album. Hvis du ikke kan se knappen Hent, findes sangen eller albummet allerede i iTunes.

Kan du ikke se den musik, du har købt?

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.