Se sangtekster, og syng med i Apple Music på din iPhone eller iPad

Følg med i teksten, mens du lytter til dine yndlingssange, med perfekt timede sangtekster, der vises linje for linje, beat for beat. Juster vokallyden, så du kan synge med på den musik, du holder af. Alt sammen med dit Apple Music-abonnement.

Sådan får du vist sangtekster på din iPhone eller iPad

1. Åbn appen Apple Music.

2. Afspil en sang fra Apple Music-kataloget.

3. Tryk nederst på skærmen på den sang, der afspilles.

4. For at vise eller skjule sangtekster skal du trykke på Sangteksterknappen Sangtekster nederst på skærmen.

ios-16-iphone-14-pro-music-now-playing-lyrics-callout
    • Hvis tidssynkroniseret visning af sangtekster er tilgængelig, vises de automatisk på skærmen.

• Hvis tidssynkroniseret visning af sangtekster ikke er tilgængelig, kan du muligvis få vist hele sangteksten i stedet.

Hvis du ikke kan se sangtekster på din iPhone eller iPad

Hvis knappen Sangteksterknappen Sangtekster er nedtonet, kan det skyldes, at du spiller en sang, der ikke er fra Apple Music-kataloget, at der er ikke sangtekster tilgængelige til sangen, eller at du ikke har forbindelse til internettet.

Sådan bruger du Apple Music Sing på din iPhone eller iPad

1. Åbn appen Apple Music.

2. Afspil en sang fra Apple Music-kataloget.

3. Tryk på den sang, der afspilles.

4. Tryk på Sangteksterknappen Sangtekster nederst på skærmen.

5. Tryk på mikrofonenknappen Lydstyrke for vokal. Kan du ikke se mikrofonknappen?

ios-16-iphone-14-pro-music-now-playing-lyrics-vocal-volume-callout
  6. Træk mærket op eller ned for at justere vokallyden.

Har du et Apple TV 4K (3. generation)? Læs mere om, hvordan du bruger dit iPhone- eller iPad-kamera til at se dig selv synge på din tv-skærm.

Hvis du ikke kan se mikrofonknappen

Apple Music Sing understøttes på følgende iPhone- og iPad-modeller:

Hvis du vil bruge AirPlay til HomePod, skal du først trykke på mikrofonknappen på din iPhone eller iPad.

Hvis du bruger en understøttet iPhone eller iPad og ikke kan se mikrofonknappen, er Apple Music Sing muligvis ikke tilgængelig for den pågældende sang.

Sådan rapporterer du et problem med sangtekster

1. Når du får vist tidssynkroniserede sangtekster, skal du trykke og holde nede på et vers.

2. På det viste deleark skal du trykke på de linjer, du vil rapportere.

3. Rul til bunden af delearket, og tryk på Rapporter et problem.

4. Følg vejledningen på skærmen for at rapportere problemet.

Få mere at vide om, hvordan du får vist sangtekster på andre enheder

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Umbrella (feat. JAY Z) skrevet af Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell, Shawn Carter