Apple Music-vinduet i Safari, som viser Lyt nu.

Musik – uanset hvor du er

Apple Music har millionvis af sange – og med Apple Music på internettet kan du lytte til musik på enhver enhed, uanset hvor du er.

Sådan abonnerer du på Apple Music på internettet

Apple Music-vinduet i Chrome med et bibliotek med flere album.

Ingen app? Det er ikke noget problem

Med Apple Music på internettet kan du afspille musik fra Apple Music-kataloget og få adgang til dit musikbibliotek helt uden en app.

Sådan streamer du anbefalede sange

Hvis du vil udforske brugerhåndbogen til Apple Music på music.apple.com/dk, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Gå til webstedet om support til Musik, hvis du har brug for mere hjælp.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.