Apple Music-vinduet i Safari, som viser skærmen Hjem.

Musik – uanset hvor du er

Apple Music har millionvis af sange – og med Apple Music på internettet kan du lytte til musik på enhver enhed, uanset hvor du er.

Sådan abonnerer du på Apple Music på internettet

Apple Music-vinduet i Chrome med et bibliotek med flere album.

Ingen app? Det er ikke noget problem

Med Apple Music på internettet kan du afspille musik fra Apple Music-kataloget og få adgang til dit musikbibliotek helt uden en app.

Sådan streamer du anbefalede sange

Afspiller en sang på fuld skærm, og samtidig vises teksten til højre.

Følg med i hver linje af teksten

Få alle ord med – se sangtekster i Apple Music, og følg med i teksterne.

Sådan ser du sangtekster

Hvis du vil udforske Brugerhåndbog til Apple Music på music.apple.com/dk, skal du klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Gå til webstedet om support til Musik, hvis du har brug for mere hjælp.

Visse funktioner og indholdstyper er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. “One That Got Away” skrevet af Josette Maskin, Katie Gavin, Naomi McPherson.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.