Download og brug iTunes til Windows

Med iTunes til Windows kan du administrere hele din mediesamling ét sted. Abonner på Apple Music for at få adgang til millioner af sange. Køb musik og film fra iTunes Store. Og synkroniser indhold fra din computer til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Du skal bruge nedenstående

* På Windows 7 eller Windows 8 kan du downloade iTunes til Windows via Apples websted.

Udforsk iTunes til Windows

Hvis du vil navigere i iTunes, skal du bruge knapperne i navigationslinjen øverst i iTunes-vinduet. Klik på lokalmenuen i øverste venstre hjørne for at skifte til en medietype, f.eks. Musik, Film, Tv-udsendelser, Podcasts eller Lydbøger.

Afspil musik

Abonner på Apple Music for at få adgang til millioner af sange, køb musik i iTunes Store, hør Radio, eller afspil musik, der er importeret til iTunes.

Lyt til Apple Podcasts

Find og abonner på underholdende, oplysende og inspirerende podcasts. Gennemse gratis episoder og udsendelser om en lang række forskellige emner.

Se film og tv-udsendelser

Gennemse kategorierne for at finde film og tv-udsendelser, som du kan købe, eller finde film, som du kan leje.

Afspilning af lydbøger

Gennemse kategorierne for at finde lydbøger, som du kan købe.

Butikkens tilgængelighed og funktioner kan variere, afhængigt af land eller område. Se, hvad du kan købe i dit land eller område.

Administrer og synkroniser din iPhone, iPad eller iPod touch manuelt

Du kan bruge iTunes til Windows til at sikkerhedskopiere og opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch og til at synkronisere indhold fra din computer til din enhed.

Du kan også bruge iCloud til Windows til at få adgang til dine billeder, kontakter, kalendere, filer og meget mere på tværs af dine enheder.

Rediger indstillinger, og administrer din konto

Hvis du skifter sprog i iTunes, skal du muligvis lukke iTunes og åbne den igen.

Har du brug for hjælp?

• Hvis du har brug for hjælp til at downloade iTunes via Microsoft Store eller administrere iTunes i Windows 10, skal du kontakte Microsoft.
  • Hvis du har brug for hjælp med at bruge iTunes eller funktionerne i iTunes, kan du kontakte Apple-support.