Kom godt i gang med iTunes til Windows

Med iTunes på din Windows-computer eller Microsoft Surface kan du købe film og tv-udsendelser, lytte til alle dine favoritter i Apple Music og synkronisere indhold på din iPhone, iPad eller iPod touch med din computer – på ét sted.

Du skal bruge nedenstående

* På Windows 7 eller Windows 8 kan du downloade iTunes til Windows via Apples websted.

Udforsk iTunes til Windows

Brug betjeningselementerne øverst på skærmen for at navigere i iTunes. Klik på lokalmenuen øverst til venstre for at skifte til en medietype som f.eks. Musik, Film, Tv-udsendelser, Podcasts eller Lydbøger.

Lyt til dit musikbibliotek eller Apple Music

Opret et abonnement på Apple Music for at få adgang til millioner af sange, købe musik i iTunes Store, høre radio eller lytte til musik, du har importeret til iTunes.

Lyt til Apple Podcasts

Find og abonner på underholdende, oplysende og inspirerende podcasts. Gennemse gratis episode og udsendelser om en lang række forskellige emner.

Se film og tv-udsendelser

Gennemse kategorierne for at finde film og tv-udsendelser, som du kan købe, eller finde film, som du kan leje.

Afspilning af lydbøger

Gennemse kategorierne for at finde lydbøger, som du kan købe.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Se, hvad du kan købe i dit land eller område.

Administrer og synkroniser din iPhone, iPad eller iPod touch manuelt

Du kan bruge iTunes til Windows til at sikkerhedskopiere og opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch og til at synkronisere indhold fra din computer til din enhed. Du kan også bruge iCloud til Windows til at få adgang til dine fotos, kontakter, kalendere, arkiver og meget mere på alle dine enheder.

Rediger indstillinger, og administrer din konto

Hvis du skifter sprog i iTunes, skal du muligvis lukke iTunes og åbne den igen.

Har du brug for hjælp?

• Hvis du har brug for hjælp til at downloade iTunes via Microsoft Store eller administrere iTunes i Windows 10, skal du kontakte Microsoft.
  • Hvis du har brug for hjælp med at bruge iTunes eller funktionerne i iTunes, kan du kontakte Apple-support.