Sådan skifter du til et andet abonnement

Skift til et andet Apple-abonnement, f.eks. et månedligt abonnement, årligt abonnement eller Studieabonnement.

Sådan skifter du dit abonnement

Sådan skifter du dit abonnement på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Abonnementer.
  3. Tryk på navnet på det abonnement, du vil ændre.
  4. Tryk på Vis alle abonnementer, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre dit køb.
  5. Hvis du vælger et abonnement, som du kan dele med familiemedlemmer, skal du slå Share with Family (Del med familien) til. Kan du ikke se Share with Family (Del med familien)? Indstil Familiedeling, eller bliv medlem af en familie, og gå derefter tilbage til din liste over abonnementer, og slå Share with Family (Del med familien) til. Hvis du ikke vil dele abonnementet med din familie, skal du slå Share with Family (Del med familien) fra.

Sådan skifter du dit abonnement på din Mac

1. Åbn appen App Store.
  2. Klik på log ind-knappen  eller dit navn nederst i indholdsoversigten.
  3. Klik på Kontoindstillinger øverst i vinduet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  4. Rul ned til Abonnementer på den viste side, og klik derefter på Administrer.
    App Store på Mac, der viser knappen Administrer ud for abonnementer.
  5. Klik på Rediger ud for det abonnement, som du vil ændre.
  6. Vælg en anden abonnementsmulighed.
  7. Hvis du vælger et abonnement, som du kan dele med familiemedlemmer, skal du slå Del nye abonnementer til. Kan du ikke se Del nye abonnementer? Indstil Familiedeling, eller bliv medlem af en familie, og gå derefter tilbage til denne side for at slå Del nye abonnementer til. Hvis du ikke vil dele abonnementet med din familie, skal du slå Del nye abonnementer fra.

Sådan skifter du dit abonnement på en Windows-pc

1. På din pc: Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, vælg Konto, og vælg derefter Vis min konto.
  3. Klik på Vis konto.
  4. Rul til afsnittet Indstillinger. Klik på Administrer ud for Abonnementer.
  5. Klik på Rediger ud for det ønskede abonnement.
  6. Vælg en anden abonnementsmulighed.

Sådan skifter du dit abonnement på dit Apple TV

1. Åbn Indstillinger.
  2. Vælg Brugere og konti, og vælg derefter din konto.
  3. Vælg Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil ændre.
  5. Vælg et andet abonnement.
  6. Hvis du vælger et abonnement, som du kan dele med familiemedlemmer, skal du sørge for, at du har indstillet Familiedeling eller tilmeldt dig en eksisterende familiegruppe.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.