Administration af et Apple Music-abonnement fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller Apple TV

Læs mere om, hvordan du opsiger dit Apple Music-abonnement, skifter til et månedligt eller årligt Individuelt abonnement, et Familieabonnement eller et Studieabonnement eller tilmelder dig en eksisterende familie.

Med et Apple Music-abonnement får du adgang til hele Apple Music-kataloget med sange, spillelister, videoer m.m.. Du kan få adgang til dit bibliotek på alle dine enheder, så længe du er logget på alle enhederne med det samme Apple-id, og dit iCloud-musikbibliotek er slået til.

Denne artikel gælder Apple-enheder. Læs mere om, hvordan du administrerer et Apple Music-abonnement, hvis du bruger en Android-telefon.

Apple Music-funktionerne varierer, afhængigt af land eller område.

Sådan opsiger du dit abonnement

Du kan opsige dit Apple Music-abonnement på din iPhone, iPad eller iPod touch, din Mac eller pc eller på dit Apple TV

Hvis du opsiger dit abonnement under prøveperioden, har du fortsat adgang til hele Apple Music-kataloget indtil prøveperiodens udløb.

Dit abonnement bliver muligvis fornyet, medmindre det opsiges inden 24 timer før fornyelsesdatoen.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du vil have vist dine abonnementer, skal du trykke på følgende link: Se mine abonnementer. Eller følg disse trin:

1. Åbn appen Musik, og tryk derefter på Til dig.
  2. Tryk på profilsymbolet cirkel med pink silhuet på hvid baggrund eller dit billede i øverste højre hjørne.
  3. Rul ned i bunden af din profilside, og tryk på Vis konto. Hvis du ikke har indstillet en Apple Music-profil, skal du gå til trin 4.
  4. Tryk på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
  5. Rul til Abonnementer, tryk på ordet, og tryk derefter på Apple Music. Hvis du ikke har andre abonnementer, vises Apple Music med det samme.
  6. Tryk på Annuller abonnement, og tryk derefter på Bekræft. Hvis du opsiger dit abonnement, stopper det ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.

Abonnementer, der er købt som del af en samlet pakke, administreres af udbyderen. Kontakt din udbyder for at opsige.

På din Mac eller pc

Hvis du vil have vist dine abonnementer, skal du trykke på følgende link: Se mine abonnementer. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
  3. Godkend dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.
  4. Rul til afsnittet Indstillinger på siden Kontooplysninger.
  5. Klik på Administrer til højre for Abonnementer, og klik derefter på Apple Music. Hvis du ikke har andre abonnementer, vises Apple Music med det samme.
  6. Klik på Annuller abonnement, og klik derefter på Bekræft. Hvis du opsiger dit abonnement, stopper det ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.

På dit Apple TV

Du kan opsige dit abonnement på et Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation). Apple TV (3. generation og tidligere modeller) er ikke kompatibelt med Apple Music.

1. Åbn Indstillinger, og vælg derefter Konti.
  2. Vælg Administrer abonnementer under Abonnementer. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  3. Vælg Apple Music, og vælg derefter Annuller abonnement. Hvis du opsiger dit abonnement, stopper det ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.

Sådan skifter du abonnement

Du kan til enhver tid skifte abonnement. Du får adgang til hele Apple Music-kataloget med alle typer abonnementer, men derudover er der følgende forskelle på abonnementerne:

• Med et månedligt Individuelt abonnement betaler du hver måned. Når du opretter et årligt abonnement, får du 12 måneders brug af Apple Music for 10 måneders pris.
  • Med et Familieabonnement kan en familie på op til seks personer få alle fordelene ved Apple Music – hver person får sit eget bibliotek. Læs mere om oprettelse af et Familieabonnement. Eller du kan tilmelde dig en eksisterende familie.
  • Med et Studieabonnement kan studerende på videregående uddannelser eller universitetsuddannelser i udvalgte lande og områder få et Apple Music-abonnement til nedsat pris i op til 48 måneder (4 år). Læs mere om oprettelse af abonnement som studerende.

Følg trinnene for at skifte fra dit nuværende abonnement til et månedligt Individuelt abonnement, et årligt Individuelt abonnement, et Familieabonnement eller et Studieabonnement på din iPhone, iPad eller iPod touch, din Mac eller pc eller dit Apple TV.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du vil have vist dine abonnementer, skal du trykke på følgende link: Se mine abonnementer. Eller følg disse trin:

1. Åbn appen Musik, og tryk derefter på Til dig.
  2. Tryk på profilsymbolet cirkel med pink silhuet på hvid baggrund eller dit billede i øverste højre hjørne.
  3. Rul ned i bunden af din profilside, og tryk på Vis konto. Hvis du ikke har indstillet en Apple Music-profil, skal du gå til trin 4.
  4. Tryk på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
  5. Rul til Abonnementer, og tryk på ordet, og tryk derefter på Apple Music for at få vist dine indstillinger. Hvis du ikke har andre abonnementer, vises Apple Music med det samme.
  6. Vælg det ønskede abonnement under Indstillinger.
    Tryk på Individuelt (1 år), hvis du vil ændre dit abonnement til et årligt Individuelt abonnement. Bekræft dit valg, og tryk på Tilbage.
    Tryk på Familie (1 måned), hvis du vil ændre dit abonnement til et Familieabonnement. Bekræft dit valg, og tryk på Tilbage.
    Tryk på Studerende (1 måned), hvis du vil ændre dit abonnement til et Studieabonnement. Et nyt vindue åbnes. Tryk på Bekræft berettigelse, og følg derefter trinnene for at bekræfte, at du er studerende.

På din Mac eller pc

Hvis du vil have vist dine abonnementer, skal du klikke på følgende link: Se mine abonnementer. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
  3. Godkend dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.
  4. Rul til afsnittet Indstillinger på siden Kontooplysninger.
  5. Klik på Administrer til højre for Abonnementer, og klik derefter på Apple Music for at få vist dine indstillinger. Hvis du ikke har andre abonnementer, vises Apple Music med det samme.
  6. Vælg det ønskede abonnement til højre for Indstillinger:
    Klik på Individuelt (1 år), hvis du vil ændre dit abonnement til et årligt Individuelt abonnement. Bekræft derefter dit valg.
    Klik på Familie (1 måned), hvis du vil ændre dit abonnement til et Familieabonnement. Bekræft derefter dit valg.
    Hvis du vil skifte til et Studieabonnement, skal du klikke på Studerende (1 måned) og Bekræftelse kræves. Et nyt vindue åbnes. Tryk på Bekræft berettigelse, og følg derefter trinnene for at bekræfte, at du er studerende.
  7. Klik på OK.

På dit Apple TV

Du kan ændre dit abonnement på et Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation). Apple TV (3. generation og tidligere modeller) er ikke kompatibelt med Apple Music.

1. Åbn Indstillinger, og vælg derefter Konti.
  2. Vælg Administrer abonnementer under Abonnementer. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  3. Vælg Apple Music på listen over aktive abonnementer, og vælg derefter det ønskede abonnement. Du kan skifte til et Studieabonnement på en iOS-enhed eller computer.

Sådan tilmelder du dig en eksisterende familie

Hvis du allerede er en del af en gruppe med Familiedeling, der har et Apple Music Familieabonnement, behøver du ikke gøre noget for at tilmelde dig.

Følg disse trin, hvis du har et Apple Music Individuelt abonnement og vil tilmelde dig en eksisterende familie, som du ikke allerede er del af:

1. Bed familiearrangøren om at invitere dig til at blive en del af familiegruppen.
  2. Accepter invitationen for at tilmelde dig gruppen.
  3. Når du har accepteret invitationen, skal du åbne appen Apple Music og kontrollere, at du er en del af gruppen: Tryk på Til dig, og tryk derefter på profilsymbolet Apple Music-profilsymbol eller dit billede. Kig efter Administrer familieabonnement under "Find flere kunstnere og kuratorer".

Når du tilmelder dig et Familieabonnement, opsiges dit individuelle abonnement ved udgangen af den næste betalingsperiode. Du kan sagtens skifte tilbage til dit individuelle abonnement på et senere tidspunkt.

Få mere hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.