Administrer dit Apple Music-abonnement

Læs mere om, hvordan du annullerer Apple Music, ændrer din abonnementstype eller bliver en del af et eksisterende familieabonnement.

Mac, iPhone- og Android-telefon, der viser, hvor du kan administrere dit Apple Music-abonnement.

Du kan annullere eller ændre dit Apple Music-abonnement via den enhed, som du oprettede abonnementet på, eller en anden enhed, så længe du logger på med det samme Apple-id:

Hvis du annullerer Apple Music, mister du din adgang til Apple Music-kataloget, til musik, du har føjet til dit bibliotek, og til funktionerne i Apple Music, når din nuværende abonnementsperiode udløber.

Hvis du annullerer abonnementet under din prøveperiode, mister du med det samme adgangen til kataloget og funktionerne i Apple Music.

At administrere dit Apple Music-abonnement på en Apple enhed er præcis som at administrere andre abonnementer. Læs mere om, hvordan du ser, ændrer eller annullerer abonnementer.

Funktioner, abonnementer og priser på Apple Music kan variere. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Annuller eller rediger dit abonnement

Du kan annullere eller ændre dit Apple Music-abonnement på din iPhone, iPad eller iPod touch, på din Android-enhed, i iTunes på din Mac eller pc eller på dit Apple TV.

Dit abonnement bliver muligvis fornyet, medmindre det annulleres mere end 24 timer før fornyelsesdatoen.

En iPhone X, der viser skærmen med Apple Music-abonnement og dialogen Bekræft annullering.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du bruger den iPhone, iPad eller iPod touch, du brugte til at tilmelde dig Apple Music, skal du trykke på dette link: Vis mit abonnement. Eller følg disse trin:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen, og tryk derefter på Vis Apple-id. Du er muligvis nødt til at logge ind med dit Apple-id.
  3. Rul ned til Abonnementer, og tryk derefter på det.
  4. Tryk på dit Apple Music-abonnement.
    Hvis du opkræves for et abonnement, men ikke kan se det på din liste over abonnementer, skal du sørge for, at du er logget ind med det Apple-id, som du oprindeligt oprettede Apple Music-abonnementet med, og som du bruger med Apple Music på din enhed. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  5. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet.
    Skift: Du kan skifte til et Individuelt abonnement, som opkræves månedligt eller årligt, skifte til et Familieabonnement og derefter invitere din familie eller skifte til et Studieabonnement og bekræfte din berettigelse.
    Annuller: Tryk på Annuller abonnement, og tryk derefter på Bekræft. Abonnementet stopper ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.*

En Android-telefon, der viser muligheder for Administrer medlemskab.

På din Android-enhed

Ud over at ændre eller annullere dit abonnement kan du også ændre din betalingsmetode eller indløse gavekort på din konto på din Android-enhed eller Chromebook.

Hvis du ikke længere har den Android-enhed, du brugte til at tilmelde dig Apple Music, skal du først downloade appen Apple Music på din nye Android-enhed eller administrere dit abonnement på en anden enhed.

1. Gå til appen Apple Music på din Android-enhed, og tryk derefter på knappen Sorteringsindstillinger
  2. Tryk på Konto. Hvis du ikke kan se menupunktet Konto, skal du trykke på Indstillinger > Log ind, logge ind med dit Apple-id, trykke på tilbageknappen knappen Naviger op og trykke på menuknappen knappen Sorteringsindstillinger igen.
  3. Tryk på Administrer medlemskab.
  4. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet.
    Skift: Du kan skifte til et Individuelt abonnement, som opkræves månedligt eller årligt, skifte til et Familieabonnement og derefter invitere din familie eller skifte til et Studieabonnement og bekræfte din berettigelse.
    Annuller: Tryk på Annuller abonnement, og tryk derefter på Bekræft. Abonnementet stopper ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.*

På din Mac eller pc

Hvis du bruger den Mac eller pc, du tilmeldte dig Apple Music på, skal du klikke på dette link: Vis mit abonnement. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto. Det er muligvis nødvendigt at logge ind med dit Apple-id.
  3. Rul til afsnittet Indstillinger på siden Kontooplysninger. Klik på Administrer til højre for Abonnementer.
  4. Klik på Rediger til højre for dit Apple Music-abonnement.
    Hvis du opkræves for et abonnement, men ikke kan se det på din liste over abonnementer, skal du sørge for, at du er logget ind med det Apple-id, som du oprindeligt oprettede Apple Music-abonnementet med, og som du bruger med Apple Music på din enhed. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  5. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet.
    Skift: Du kan skifte til et Individuelt abonnement, som opkræves månedligt eller årligt, skifte til et Familieabonnement og derefter invitere din familie eller skifte til et Studieabonnement og bekræfte din berettigelse.
    Annuller: Klik på Annuller abonnement og derefter på Bekræft. Abonnementet stopper ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.*

En computer med iTunes åben, som viser skærmen med et Apple Music-abonnement og dialogen Bekræft annullering.

På dit Apple TV

1. Åbn Indstillinger, og vælg derefter Konti.
  2. Vælg Administrer abonnementer under Abonnementer.
  3. Vælg dit Apple Music-abonnement.
    Hvis du opkræves for et abonnement, men ikke kan se det på din liste over abonnementer, skal du sørge for, at du er logget ind med det Apple-id, som du oprindeligt oprettede Apple Music-abonnementet med, og som du bruger med Apple Music på din enhed. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  4. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet.
    Skift: Du kan skifte til et Individuelt abonnement, som opkræves månedligt eller årligt, skifte til et Familieabonnement og derefter invitere din familie. Hvis du vil skifte til et Studieabonnement, skal du bruge en anden enhed.
    Annuller: Klik på Annuller abonnement. Abonnementet stopper ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.*

Et tv, som er tændt og viser skærmen Apple Music-abonnement. Knappen Annuller abonnement er valgt.

Apple Music er ikke tilgængelig på Apple TV (2. generation) eller Apple TV (3. generation).

Sådan tilmelder du dig en eksisterende familie

Hvis du allerede er en del af en gruppe med Familiedeling, der har et Apple Music Familieabonnement, behøver du ikke gøre noget for at tilmelde dig.

Følg disse trin, hvis du har et Apple Music Individuelt abonnement og vil tilmelde dig en eksisterende familie, som du ikke allerede er del af:

1. Bed familiearrangøren, om at invitere dig til at blive en del af familiegruppen.
  2. Accepter invitationen for at tilmelde dig familien.
  3. Når du har accepteret invitationen, skal du åbne appen Apple Music og kontrollere, om du er kommet med i gruppen. Gennemgå trinnene til at administrere dit abonnement for din enhed, og kontroller, at du har et Familieabonnement.

Når du tilmelder dig et Familieabonnement, annulleres dit individuelle abonnement eller studieabonnementet ved udgangen af den næste betalingsperiode. Hvis du vil forlade familiegruppen og senere genoptage et individuelt abonnement eller et studieabonnement, kan du skifte tilbage.

Hvis du stadig ikke kan se dit abonnement

• Sørg for, at softwaren på din enhed er opdateret, eller opdater appen Apple Music på Android til den nyeste version.
  • Du er muligvis logget ind med et andet Apple-id end det, som abonnementet oprindeligt blev oprettet med. Log på med det pågældende Apple-id, og kontroller, om dine abonnementer faktureres til denne konto. Hvis du har slået tofaktorgodkendelse til, bliver du muligvis bedt om at indtaste en bekræftelseskode. Hvis du ikke kan huske adgangskoden til det pågældende Apple-id, kan vi hjælpe dig.
  • Hvis du ikke er familiearrangøren, kan du forlade et familieabonnement, men arrangøren bliver stadig faktureret for familieabonnementet, indtil det annulleres.
  • Hvis du tilmeldte dig Apple Music gennem din mobiludbyder, skal du kontakte dem for at annullere det.
  • Hvis du modtager en e-mail om et abonnement eller en opkrævning for Apple Music, og du er i tvivl, om den er ægte, skal du kontrollere, om det er en gyldig e-mail fra Apple.
  • Hvis du stadigvæk ikke kan se eller administrere dine abonnementer, skal du kontakte Apple-support.

Læs mere

* Hvis du annullerer abonnementet under din prøveperiode, mister du med det samme adgangen til kataloget og funktionerne i Apple Music.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.