Ændring af dit abonnement

Skift til et andet abonnement, f.eks. et månedligt abonnement, årligt abonnement eller Studieabonnement. Og se en liste over de abonnementer, som Apple tilbyder.

Hvis du ikke længere ønsker at abonnere, kan du læse mere om, hvordan du annullerer et abonnement.

Sådan ændrer du dit abonnement på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Abonnementer. (Hvis du ikke kan se "Abonnementer", skal du trykke på "iTunes & App Store" i stedet. Tryk derefter på dit Apple-id, tryk på Vis Apple-id, log ind, rul ned til Abonnementer, og tryk på Abonnementer.)
  3. Tryk på det abonnement, du vil ændre.
  4. Vælg et andet abonnement. Hvis du vælger et abonnement, som du kan dele med familiemedlemmer, skal du sørge for, at du har indstillet Familiedeling eller tilmeldt dig en eksisterende familiegruppe.
    iPhone, der viser mulige Apple Music-abonnementer, herunder Familieabonnement, Studieabonnement, månedligt Individuelt abonnement og årligt Individuelt abonnement.

Sådan ændrer du abonnement på din Mac

1. Åbn appen App Store.
  2. Klik på log ind-knappen  eller dit navn nederst i indholdsoversigten.
  3. Klik på  Vis oplysninger øverst i vinduet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  4. Rul hen til Abonnementer på den viste side, og klik derefter på Administrer.
    App Store på Mac, der viser knappen Administrer ud for abonnementer.
  5. Klik på Rediger ud for det abonnement, som du vil ændre.
  6. Vælg et andet abonnement. Hvis du vælger et abonnement, som du kan dele med familiemedlemmer, skal du sørge for, at du har indstillet Familiedeling eller tilmeldt dig en eksisterende familiegruppe.

Sådan ændrer du abonnement på dit Apple TV

1. Åbn Indstillinger.
  2. Vælg Brugere og konti, og vælg derefter din konto.
  3. Vælg Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil ændre.
  5. Vælg et andet abonnement. Hvis du vælger et abonnement, som du kan dele med familiemedlemmer, skal du sørge for, at du har indstillet Familiedeling eller tilmeldt dig en eksisterende familiegruppe.

Skift abonnement på dit Apple Watch

1. Åbn App Store på dit Apple Watch.
  2. Rul til Konto, og tryk på din konto.
  3. Tryk på Abonnementer.
  4. Tryk på det abonnement, du vil ændre. Hvis du vælger et abonnement, som du kan dele med familiemedlemmer, skal du sørge for, at du har indstillet Familiedeling eller tilmeldt dig en eksisterende familiegruppe.

Hvilke abonnementer er tilgængelige?

Apple Music (Se pris og detaljer)

• Månedligt Individuelt abonnement
  • Årligt Individuelt abonnement
  • Familie (inkluderer op til 6 familiemedlemmer)
  • studie-

Apple Arcade (Se pris og detaljer)

• Månedligt (inkluderer op til 6 familiemedlemmer)
  • Årligt (inkluderer op til 6 familiemedlemmer)

Apple News+ (Se pris og detaljer)

• Kun månedligt (inkluderer op til 6 familiemedlemmer)

Apple TV+ (Se pris og detaljer)

• Månedligt (inkluderer op til 6 familiemedlemmer)
  • Årligt (inkluderer op til 6 familiemedlemmer)
  • I en begrænset periode følger der gratis adgang til Apple TV+ med et Apple Music Studieabonnement. Familiedeling er ikke inkluderet i dette abonnement.

Apple TV-kanaler

• Kun månedligt (inkluderer op til 6 familiemedlemmer)

Apps, der ikke er udviklet af Apple

• Følg trinnene i denne artikel for at se alle tilgængelige abonnementer.

Nogle abonnementer er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Find ud af, hvilke tjenester der er tilgængelige i dit land eller område.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.