Sådan administrerer du dit Apple Music-abonnement

Find ud af, hvordan du opsiger Apple Music, ændrer din abonnementstype eller bliver medlem af et eksisterende familieabonnement.

Du kan opsige eller ændre dit Apple Music-abonnement med den enhed, som du oprettede abonnementet på, eller en anden enhed, så længe du logger på med det samme Apple-id:

Hvis du opsiger Apple Music, mister du din adgang til Apple Music-kataloget, musik, du har tilføjet til dit bibliotek samt funktionerne i Apple Music, når din nuværende abonnementsperiode udløber.

Hvis du opsiger dit abonnement under prøveperioden, har du fortsat adgang til hele Apple Music-kataloget og andre funktioner indtil den dato, hvor du ville være blevet opkrævet den fulde pris. I nogle lande eller områder kan du miste adgang til kataloget og funktionerne i Apple Music med det samme, hvis du opsiger under prøveperioden.

At administrere dit Apple Music-abonnement på en Apple enhed er præcis som at administrere andre abonnementer. Læs mere om, hvordan du ser, ændrer eller opsiger abonnementer.

Funktioner, abonnementer og priser på Apple Music kan variere. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Opsig eller skift dit abonnement

Du kan opsige eller ændre dit Apple Music-abonnement på din iPhone, iPad eller iPod touch, på din Android-enhed, i iTunes på din Mac eller pc, eller på dit Apple TV.

Dit abonnement bliver muligvis fornyet, medmindre det opsiges mere end 24 timer før fornyelsesdatoen.

En iPhone X, der viser skærmen med Apple Music-medlemskab og dialogboksen med Bekræft Opsigelse.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du bruger den iPhone, iPad eller iPod touch, du brugte til at tilmelde dig Apple Music, skal du trykke på dette link: Vis mit abonnement. Eller følg disse trin:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen, og tryk derefter på Vis Apple-id. Du er muligvis nødt til at logge ind med dit Apple-id.
  3. Rul ned til Abonnementer, og tryk derefter på det.
  4. Tryk på dit Apple Music-abonnement.
    Hvis du opkræves for et abonnement, men ikke kan se det på din liste over abonnementer, skal du sørge for, at du er logget på med det Apple-id, som du oprindeligt tegnede Apple Music-abonnementet med, og som du bruger med Apple Music på din enhed. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  5. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet.
    Skift: Du kan skifte til et individuelt abonnement, som opkræves månedligt eller årligt, skifte til et familieabonnement og derefter invitere din familie, eller skifte til et studieabonnement og bekræfte din berettigelse.
    Opsig: Tryk på Opsig abonnement, og tryk derefter på Bekræft. Abonnementet stopper ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.

En Android-telefon, der viser skærmen med Apple Music-medlemskab med dialogen Deaktiver automatisk fornyelse.

På din Android-enhed

Udover at ændre eller opsige dit medlemskab kan du også ændre din betalingsmetode eller indløse gavekort på din konto på din Android-enhed.

Hvis du ikke længere har den Android-enhed, du brugte til at tilmelde dig Apple Music, skal du først downloade appen Apple Music på din nye Android-enhed, eller administrere dit abonnement på en anden enhed.

1. I appen Apple Music på din Android-enhed skal du trykke på symbolet Menu i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på Indstillinger. Du er muligvis nødt til at logge ind med dit Apple-id.
  3. Tryk på Kontoindstillinger øverst på siden, og tryk derefter på Administrer medlemskab.
  4. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet.
    Skift: Du kan skifte til et individuelt abonnement, som opkræves månedligt eller årligt, skifte til et familieabonnement og derefter invitere din familie, eller skifte til et studieabonnement og bekræfte din berettigelse.
    Annuller: Slå Automatisk fornyelse fra, og tryk derefter på Slå fra. Abonnementet stopper ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.

På din Mac eller pc

Hvis du bruger den Mac eller pc, du tilmeldte dig Apple Music på, skal du klikke på dette link: Vis mit abonnement. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto. Det er muligvis nødvendigt at logge på med dit Apple-id.
  3. Rul til afsnittet Indstillinger på siden Kontooplysninger. Klik på Administrer til højre for Abonnementer.
  4. Klik på Rediger til højre for dit Apple Music-abonnement.
    Hvis du opkræves for et abonnement, men ikke kan se det på din liste over abonnementer, skal du sørge for, at du er logget på med det Apple-id, som du oprindeligt tegnede Apple Music-abonnementet med, og som du bruger med Apple Music på din enhed. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  5. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet.
    Skift: Du kan skifte til et individuelt abonnement, som opkræves månedligt eller årligt, skifte til et familieabonnement og derefter invitere din familie, eller skifte til et studieabonnement og bekræfte din berettigelse.
    Opsig: Klik på Opsig abonnement og derefter på Bekræft. Abonnementet stopper ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.

En computer med iTunes åben, som viser skærmen med Apple Music Medlemskab og dialogboksen med Bekræft Opsigelse.

På dit Apple TV

1. Åbn Indstillinger, og vælg derefter Konti.
  2. Vælg Administrer abonnementer under Abonnementer.
  3. Vælg dit Apple Music-abonnement.
    Hvis du opkræves for et abonnement, men ikke kan se det på din liste over abonnementer, skal du sørge for, at du er logget på med det Apple-id, som du oprindeligt tegnede Apple Music-abonnementet med, og som du bruger med Apple Music på din enhed. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  4. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet.
    Skift: Du kan skifte til et individuelt abonnement, som opkræves månedligt eller årligt, skifte til et familieabonnement og derefter invitere din familie. For at skifte til et Studiemedlemskab skal du bruge en anden enhed.
    Opsig: Klik på Opsig abonnement. Abonnementet stopper ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.

Et TV, som er åbent på skærmen med Apple Music-medlemskab. Knappen Opsig abonnement er valgt.

Apple Music er ikke tilgængelig på Apple TV (2. og 3. generation).

Sådan tilmelder du dig en eksisterende familie

Hvis du allerede er en del af en gruppe med Familiedeling, der har et Apple Music-familieabonnement, behøver du ikke gøre noget for at tilmelde dig.

Følg disse trin, hvis du har et individuelt Apple Music-abonnement og vil tilmelde dig en eksisterende familie, som du ikke allerede er del af:

1. Bed familiearrangøren om at invitere dig til at blive en del af familiegruppen.
  2. Accepter invitationen for at tilmelde dig gruppen.
  3. Efter du har accepteret invitationen, skal du åbne appen Apple Music og kontrollere, at du er en del af gruppen. Gennemgå trinnene for at administrere dit abonnement for din enhed og sørge for, at du har et familieabonnement.

Når du tilmelder dig et familieabonnement, opsiges dit individuelle abonnement eller studieabonnementet ved udgangen af den næste betalingsperiode. Hvis du vil forlade familiegruppen og senere genoptage et individuelt abonnement eller et studieabonnement, kan du skifte tilbage.

Hvis du stadig ikke kan se dit abonnement

• Sørg for, at softwaren på din enhed er opdateret, eller opdater appen Apple Music på Android til den nyeste version.
  • Du er muligvis logget ind med et andet Apple-id end det, som abonnementet oprindeligt blev oprettet med. Log på med det pågældende Apple-id, og kontroller, om dine abonnementer faktureres til denne konto. Hvis du har aktiveret tofaktorgodkendelse, bliver du muligvis bedt om at indtaste en bekræftelseskode. Hvis du ikke kan huske adgangskoden til det pågældende Apple-id, kan vi hjælpe dig.
  • Hvis du ikke er familiearrangøren, kan du forlade et familieabonnement, men arrangøren bliver stadig faktureret for familieabonnementet, indtil vedkommende opsiger det.
  • Hvis du tilmeldte dig Apple Music gennem din mobiludbyder, skal du kontakte dem for at framelde dig.
  • Hvis du modtager en e-mail om et abonnement eller en opkrævning for Apple Music, og du er i tvivl, om den er ægte, skal du kontrollere, om det faktisk er en e-mail fra Apple.
  • Hvis du stadigvæk ikke kan se eller administrere dine abonnementer, skal du kontakte Apple-support.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.