Køb musik fra iTunes Store på din iPhone eller iPad

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller du vil købe en sang eller et album, kan du købe musik fra appen iTunes Store på din iPhone og iPad.

Sådan køber du musik i appen iTunes Store på din iPhone eller iPad

1. Åbn appen iTunes Store.

2. Tryk på Musik nederst på skærmen.

3. Find den sang eller det album, du vil købe.

4. Tryk på prisen ud for en sang eller et album.

iPhone, der viser prisen ud for et album i appen iTunes Store
  5. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode for at gennemføre købet. Har du brug for hjælp?

Når du har købt musik, kan du finde den i dit bibliotek i appen Apple Music.

Læs om, hvordan du downloader musik, som du har købt fra iTunes Store, igen

Køb musik fra iTunes Store på din Mac eller pc

Tilgængeligheden af iTunes Store varierer afhængigt af land eller område. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.