Køb musik fra iTunes Store

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller hvis du vil købe en sang eller et album, kan du købe musik i iTunes Store. Du kan også downloade musik, du har købt, på din enhed. Så kan du også lytte til det, når du er offline.

Køb musik fra iTunes Store-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på Musik nederst på skærmen.
  3. Find den sang eller det album, du vil købe.
  4. Tryk på prisen ud for den sang eller det album, du vil købe.
    iPhone, der viser en sang, der kan købes fra iTunes Store
  5. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode for at gennemføre købet. Har du brug for hjælp?

Du kan finde den musik, du har købt, ved at åbne appen Apple Music og trykke på fanen Bibliotek.

Hvis du vil downloade musik til afspilning offline, skal du trykke på knappen Download Knappen Download ud for en sang eller et album.

Køb musik fra iTunes Store i appen Apple Music på din Mac

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Vælg Musik > Indstillinger på menulinjen.
  3. Gå til fanen Generelt, vælg iTunes Store, og klik på OK.
    Indstillinger i appen Apple Music, der viser, at iTunes Store er valgt
  4. Klik på søgefeltet, og angiv den sang eller det album, du vil købe.
  5. Klik på knappen iTunes Store i øverste højre hjørne.
    Appen Apple Music, der viser søgning i iTunes Store
  6. Klik på prisen ud for den sang eller det album, du vil købe.
  7. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode for at gennemføre købet. Har du brug for hjælp?

Når du har købt musik, kan du finde det i dit musikbibliotek.

Hvis du vil downloade musik til afspilning offline, skal du trykke på knappen Download Knappen Download ud for en sang eller et album.

Køb musik i iTunes på din pc

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg Musik i lokalmenuen, og klik derefter på Butik på navigationslinjen.
  3. Find den sang eller det album, du vil købe.
  4. Klik på prisen ud for den sang eller det album, du vil købe.
  5. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode for at gennemføre købet. Har du brug for hjælp?

Når du har købt musik, kan du finde det i dit musikbibliotek.

Hvis du vil downloade musik til afspilning offline, skal du trykke på knappen Download symbolet for knappen Download ud for en sang eller et album.