Køb musik i iTunes Store på din pc

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller hvis du vil købe en sang eller et album, kan du købe musik i iTunes Store i appen Apple Music eller iTunes på din pc.

Køb musik fra iTunes Store i appen Apple Music til Windows

iTunes Store er muligvis skjult i appen Apple Music til Windows. Følg trinene nedenfor for at finde iTunes Store, så du kan købe musik.

Sådan finder du iTunes Store i appen Apple Music til Windows

1. Åbn appen Apple Music.

2. Klik på knappen Mere knappen Mere i indholdsoversigten øverst i appen Apple Music.

3. Klik på Indstillinger.

4. Klik på Generelt.

5. Klik på Vis, og vælg derefter iTunes Store.

Appen Apple Music til Windows med visning af iTunes Store valgt i Indstillinger > Generelt
  6. Klik på Tilbage for at lukke Indstillinger.

Sådan køber du musik fra iTunes Store i appen Apple Music til Windows

1. Åbn appen Apple Music.

2. Klik på søgefeltet, og angiv den sang eller det album, du vil købe.

3. Klik på knappen iTunes Store i øverste højre hjørne. Kan du ikke se iTunes Store?

Appen Apple Music til Windows viser iTunes Store i øverste højre hjørne af vinduet
  4. Klik på prisen ud for den sang eller det album, du vil købe.

5. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode for at gennemføre købet. Har du brug for hjælp?

Når du har købt musik, kan du finde det i dit musikbibliotek.

Læs om, hvordan du downloader musik, som du har købt fra iTunes Store, igen

Sådan køber du musik i iTunes til Windows

1. Åbn iTunes til Windows.

2. Vælg Musik i lokalmenuen, og klik derefter på Butik på navigationslinjen.

3. Skriv den sang eller det album, du vil købe, i søgefeltet.

4. Klik på prisen ud for en sang eller et album.

5. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode for at gennemføre købet. Har du brug for hjælp?

Når du har købt musik, kan du finde det i dit iTunes-musikbibliotek.

Læs om, hvordan du downloader musik, som du har købt fra iTunes Store, igen

Køb musik i iTunes Store på din iPhone, iPad eller Mac

Tilgængeligheden af iTunes Store kan variere afhængigt af land og område. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.