Køb musik fra iTunes Store på din Mac

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller hvis du vil købe en sang eller et album, kan du købe musik i iTunes Store i appen Apple Music.

Sådan køber du musik fra iTunes Store i appen Apple Music på din Mac

1. Åbn appen Apple Music.

2. I søgefeltet skal du angive den sang eller det album, du vil købe.

3. Klik på knappen iTunes Store i øverste højre hjørne. Kan du ikke se iTunes Store?

Appen Apple Music, der viser søgning i iTunes Store
  4. Klik på prisen ud for sangen eller albummet.

5. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode for at gennemføre købet. Har du brug for hjælp?

Når du har købt musik, kan du finde den i dit bibliotek i appen Apple Music.

Læs om, hvordan du downloader musik, som du har købt fra iTunes Store, igen

Sådan finder du iTunes Store i appen Apple Music på din Mac

1. Åbn appen Apple Music.

2. Vælg Musik > Indstillinger på menulinjen.

3. Klik på fanen Generelt.

4. Vælg iTunes Store, og klik derefter på OK.

Vindue med indstillinger i appen Apple Music, der viser, at iTunes Store er valgt

Du kan finde iTunes Store i indholdsoversigten i appen Apple Music og se iTunes Store som en mulighed, når du bruger søgning.

Køb musik fra iTunes Store på din iPhone, iPad eller pc

Tilgængeligheden af iTunes Store varierer afhængigt af land eller område. Få mere at vide om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.