Support til Mac

Opgrader til macOS Ventura

Udforsk nye funktioner, der kan hjælpe dig med at få mere fra hånden, samarbejde i dine yndlingsapps og drage fordel af dine andre enheder. Du får også den nyeste sikkerhed og beskyttelse af fortrolighed, når du opgraderer.

Sikkerhedskopier din Mac

Opret en sikkerhedskopi af dine personlige data, apps, musikarkiver, fotos, e-mails og dokumenter.

Service og reparation af Mac

Start en serviceanmodning, læs om AppleCare+ og Apples begrænsede garanti, og gør din Mac klar til service.

Det er ikke noget problem med AppleCare+

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.