Support til iPad

Opgrader til iPadOS 17

Udforsk de helt nye funktioner, der hjælper dig med at tilpasse din enhed, bevare sikkerheden samt kommunikere og dele nemt og problemfrit med andre.

Indstil din iPad

Det er hurtigt og nemt at indstille en ny iPad. Hvis du allerede har en iPad, kan du placere den ved siden af den nye for at komme endnu hurtigere i gang.

Sikkerhedskopier dine data

Sikkerhedskopier din iPad ved hjælp af iCloud eller din computer i tilfælde af, at din enhed bliver udskiftet, stjålet eller beskadiget.

Find

Brug appen Find for at få hjælp til at finde og beskytte en mistet eller stjålet enhed.

Oplad batteriet

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis batteriet i din iPad ikke kan oplades eller oplades langsomt. Og se, hvordan du viser batteriprocenten.

Brug eSIM på din iPad

Konfigurer et eSIM på din Wi-Fi + Cellular-model af iPad, og forbliv forbundet, når du ikke er i nærheden af et Wi-Fi-hotspot.

Lær Apple Pencil at kende

Med Apple Pencil kan du skrive i ethvert tekstfelt, strege et ord ud for at slette det, tegne præcise former og meget mere.

Brug dit Magic Keyboard

Opret forbindelse mellem din iPad Pro og Magic Keyboard, så du kan anvende tastaturgenveje, justere lysstyrken og visningsvinklen samt meget mere.

Din vejledning til iPad

Alt, hvad du har brug for at vide om iPad.

Service og reparation

Min support

Få garantioplysninger, kontroller din dækningsstatus, eller søg efter en eksisterende reparation.

Servicemuligheder

Læs mere om dine servicemuligheder vedrørende , få et overslag for batteriservice eller beskadiget skærm og meget mere.

Start en reparation

Fortæl os, hvad der er galt med din iPad, så finder vi de rette supportmuligheder til dig.

Tekniske specifikationer

Find de tekniske specifikationer til den specifikke model af din iPad.

Det er ikke noget problem med AppleCare+

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Appen Support

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.