Support til iPad

Kom godt i gang

Sikkerhedskopier dine data

Sikkerhedskopier din iPad ved hjælp af iCloud eller din computer i tilfælde af, at din enhed bliver udskiftet, stjålet eller beskadiget.

Indstil din iPad

Det er hurtigt og nemt at indstille en ny iPad. Hvis du allerede har en iPad, kan du placere den ved siden af den nye for at komme endnu hurtigere i gang.

Oplad batteriet

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis batteriet i din iPad ikke kan oplades eller oplades langsomt. Og se, hvordan du viser batteriprocenten.

Flere muligheder med iPad

Multitask med Organisator

En ny måde at multitaske og få tingene fra hånden på. Tilpas størrelsen på vinduer og apps efter ønske, og se flere overlappende vinduer i en enkelt visning.

Brug Beskeder

Med iPadOS 16 og nyere versioner kan du redigere en besked, du lige har sendt, eller endda trække en nyere besked tilbage, hvis den ikke var helt klar.

Brug FaceTime

Bevar forbindelsen, del oplevelser, samarbejd hvor som helst, og brug SharePlay til at se indhold sammen.

Brug Livetekst eller Visuel søgning

Med Livetekst kan du interagere med tekst i fotos. Eller du kan bruge Visuel søgning til at få mere at vide om populære landmærker, kunst, planter, kæledyr m.m.

Lær Apple Pencil at kende

Med Apple Pencil kan du skrive i ethvert tekstfelt, strege et ord ud for at slette det, tegne præcise former og meget mere.

Brug dit Magic Keyboard

Opret forbindelse mellem din iPad Pro og Magic Keyboard, så du kan anvende tastaturgenveje, justere lysstyrken og visningsvinklen samt meget mere.

Ressourcer

Brugerhåndbog

Læs om funktioner, og opdag alt det, din iPad kan gøre.

Tekniske specifikationer

Find de tekniske specifikationer til den specifikke model af din iPad.

Det er ikke noget problem med AppleCare+

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.