Apple-reparation

Vi er her for at hjælpe. Apple-certificerede reparationer udføres af betroede eksperter, som bruger originale Apple-reservedele. Kun Apple-certificerede reparationer er godkendt af Apple. Uanset hvad du vælger, får du et produkt tilbage, der virker, som det skal.

Du kan se, om en udbyder er en uafhængig reparationsudbyder eller en Apple-autoriseret serviceudbyder. Uafhængige reparationsudbydere har adgang til ægte Apple-reservedele og reparationsressourcer. Uafhængige reparationsudbydere tilbyder ikke reparationer, der er dækket af Apples garanti eller AppleCare-aftaler*, men kan tilbyde deres egen reparationsgaranti.

*Med mindre lovgivningen kræver det, er reparationer foretaget af uafhængige reparationsudbydere ikke godkendt af Apple. Hvis der sker skade på din enhed, der er forårsaget af en reparationsudbyder, der ikke er autoriseret af Apple, er dette ikke dækket af Apples begrænsede garanti eller en AppleCare-aftale.