Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen

Selvbetjeningsreparation

Selvbetjeningsreparation er beregnet til personer med viden om og erfaring med at reparere elektroniske enheder. Hvis du har erfaring med de komplekse aspekter ved at reparere elektroniske enheder, giver Selvbetjeningsreparation dig adgang til ægte Apple-dele, -værktøjer og -reparationsvejledninger, så du kan udføre din egen reparation uden for garantien. Følg disse trin for at udføre en række reparationer uden for garantien til iPhone og Mac, f.eks. udskiftning af skærme.

1. Start med reparationsvejledningen

Læs reparationsvejledningen til din model af iPhone, bærbare Mac, stationære Mac eller Apple-skærm for at gøre dig bekendt med de trin og de dele, værktøjer og materialer, der er nødvendige for din model og reparationstype. Hvis du vil købe de ægte Apple-dele og -værktøjer, skal du bruge id'et til reparationsvejledningen. Du kan finde id'et til vejledningen i vejledningens introduktion.

2. Bestil reservedele og værktøj til reparation af et Apple-produkt

Køb ægte Apple-dele, og lej eller køb professionelt værktøj fra butikken til selvbetjeningsreparation. Onlinebutikken drives af en tredjepartsudbyder, der er autoriseret af Apple til at sælge ægte Apple-dele og -værktøjer.

Ægte Apple-dele er udviklet og skræddersyet til de enkelte produkter og gennemgår omfattende test for at sikre den højeste kvalitet, integritet, sikkerhed og pålidelighed. De professionelle værktøjer er designet til at modstå hårdheden ved daglig, udvidet brug, så du kan reparere Apple-produkter sikkert og pålideligt gang på gang. Det er de samme dele og værktøjer, som vi stiller til rådighed for Apple-autoriserede serviceudbydere.

Du skal angive dit produkts serienummer eller IMEI for at købe ægte Apple-dele. Læs om, hvordan du finder serienummeret på dit Apple-produkt.

Når du har afgivet din ordre, kan du kontrollere status for dit køb fra butikken til selvbetjeningsreparation. Apple har ikke oplysninger om din ordre.

3. Reparer din enhed

Når du har modtaget de ægte Apple-dele, skal du følge de tekniske instruktioner i reparationsvejledningen til din model af iPhone, bærbare Mac, stationære Mac eller Apple-skærm for at udføre reparationen.

Systemkonfiguration er et softwareværktøj, som bruges efter reparation til at færdiggøre reparationen med ægte Apple-dele. Af reparationsvejledningen fremgår det, om systemkonfiguration er påkrævet, og om du skal starte processen ved at kontakte supportteamet i butikken til selvbetjeningsreparation.

4. Returner den udskiftede del til genbrug

I lighed med reparationer udført af Apple, Apple-autoriserede serviceudbydere og uafhængige reparationsudbydere har du mulighed for at returnere brugte eller beskadigede dele, der er udskiftet under reparationen, til Apple, så de kan renoveres eller genbruges på en ansvarlig måde.

For visse reparationstyper modtager du muligvis kredit, når du returnerer en udskiftet del fra din Apple-enhed. Besøg butikken til selvbetjeningsreparation for at få flere oplysninger om, hvordan du returnerer udskiftede dele.