Find serienummeret på dit Apple-produkt

Lær, hvordan du finder serienummeret på en iPhone, iPad, iPod touch, iPod, Mac-computer eller et andet Apple-produkt.

Se først her

Afhængigt af produktet kan du finde serienummeret:

• På selve produktet.
  • I iTunes, hvis produktet synkroniseres med iTunes.
  • På en Mac-computer ved at vælge Om denne Mac i Apple-menuen.
  • På en iPhone, iPad, iPod touch, iPod eller et Apple Watch ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om.

Hvis du ikke har produktet, eller det ikke vil tænde

• Hvis du stadig har originalemballagen til produktet, kan du finde serienummeret ved stregkoden.
  • Hvis du har en iPhone, iPad, iPod touch eller iPod, kan du finde serienummeret på fanen Enheder i indstillingerne i iTunes.
  • Du kan også finde produktets serienummer på originalproduktets kvittering eller faktura.

Du kan også vælge et produkt nedenfor for at få vist detaljerede oplysninger om, hvordan du finder serienummeret:

Enheder

Mac

Andet

Få hjælp

Apple-registreringsnumre og serienumre på Apple-hardwareprodukter kan indeholde tallet "0" (nul), men ikke bogstavet "O".

Meld et Apple-produkt mistet eller stjålet.