Identifikation af serienumre på Apple-produkter

Læs mere om, hvordan du finder serienummeret på en iPhone, iPad, iPod, HomePod, Mac eller et andet Apple-produkt.

Se først her

Afhængigt af produktet kan du finde serienummeret:

• På selve produktet.
  • I iTunes, hvis produktet synkroniseres med iTunes.
  • På en Mac ved at vælge Om denne Mac i Apple-menuen.
  • På en iPhone, iPad, iPod touch, iPod eller et Apple Watch ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om.

Hvis du ikke har produktet, eller det ikke vil tænde

• Hvis du stadig har originalemballagen til produktet, kan du finde serienummeret ved stregkoden.
  • Hvis du har en iPhone, iPad, iPod touch eller iPod, kan du finde serienummeret på fanen Enheder i indstillingerne i iTunes.
  • Du kan også finde produktets serienummer på originalproduktets kvittering eller faktura.

Du kan også vælge et af nedenstående produkter for at få vist detaljerede oplysninger om, hvordan du finder serienummeret:

Få hjælp

Apple-registreringsnumre og serienumre på Apple-hardwareprodukter kan indeholde tallet "0" (nul), men ikke bogstavet "O".

Meld et Apple-produkt mistet eller stjålet.

Udgivelsesdato:Fri May 18 21:17:20 GMT 2018