Sådan gør du, hvis du har glemt din Apple-id-adgangskode

Hvis du oplever problemer med at logge ind med adgangskoden til dit Apple-id, skal du følge disse trin for at nulstille den og få adgang til kontoen igen.

Nulstil din adgangskode

Følg trinnene nedenfor for at nulstille din adgangskode fra enhver godkendt iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Du kan også bruge en vens eller et familiemedlems iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis det ikke fungerer, er du muligvis ikke logget på iCloud på en godkendt enhed, eller du har aktiveret tofaktorgodkendelse for dit Apple-id. Følg disse trin i stedet.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed > Skift adgangskode.
  3. Følg derefter vejledningen på skærmen for at opdatere adgangskoden.

iPhone med skærmen Adgangskode og sikkerhed, der viser Tofaktorgodkendelse slået til

På Mac

Med macOS Catalina:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id.
  2. Klik på Adgangskode og sikkerhed.
  3. Hvis du bliver bedt om at angive adgangskoden til dit Apple-id, skal du klikke på "Glemt Apple-id eller adgangskode" og følge vejledningen på skærmen. Du kan springe nedenstående trin over.
  4. Klik på Skift adgangskode. Du skal angive den adgangskode, som du låste din Mac op med, før du kan nulstille adgangskoden til dit Apple-id.

Med macOS Mojave, High Sierra eller Sierra:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud.
  2. Vælg Kontooplysninger.
  3. Hvis du bliver bedt om at angive adgangskoden til dit Apple-id, skal du klikke på "Glemt Apple-id eller adgangskode" og følge vejledningen på skærmen. Du kan springe nedenstående trin over.
  4. Klik på Sikkerhed > Nulstil adgangskode eller skift adgangskode. Du skal angive den adgangskode, som du låste din Mac op med, før du kan nulstille adgangskoden til dit Apple-id.

Brug et telefonnummer eller en e-mailadresse, du har tillid til, eller brug en gendannelsesnøgle

Du kan muligvis nulstille din adgangskode ved hjælp af et telefonnummer eller en e-mailadresse, du har tillid til. Hvis du har en gendannelsesnøgle, kan du bruge gendannelsesnøglen til at nulstille din adgangskode.

Hvis du ikke kan få adgang til dine enheder

Du kan nulstille adgangskoden til dit Apple-id på en vens eller et familiemedlems iPhone, iPad eller iPod touch ved hjælp af appen Apple-support eller Find min iPhone.

Brug appen Apple-support

Hvis du vil nulstille din adgangskode ved hjælp af appen Apple-support på en vens eller et familiemedlems enhed, skal ejeren af enheden hente appen Apple-support.

For at hente appen Apple-support skal ejeren af enheden åbne App Store på sin iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 12 eller en nyere version og derefter søge efter Apple-support og hente appen. Vedkommende kan også åbne denne artikel på sin iPhone, iPad eller iPod touch og hente appen Apple-support i App Store.

Få derefter vedkommende til at give dig enheden. Ingen af de oplysninger, du angiver, vil blive arkiveret på enheden. Åbn appen Apple-support, og følg disse trin:

1. Tryk på fanen Få support nederst på skærmen.
  2. Rul ned, og tryk på Apple-id.
  3. Tryk på Glemt adgangskode til Apple-id, og tryk derefter på Start.
  4. Tryk på "Et andet Apple-id."
  5. Angiv det Apple-id, du skal nulstille adgangskoden for.
  6. Tryk på Næste, og følg derefter vejledningen på skærmen, indtil du modtager bekræftelse på, at adgangskoden til dit Apple-id er blevet ændret.

Brug appen Find min iPhone.

Hvis du låner en vens eller et familiemedlems iPhone, iPad eller iPod touch, og vedkommende ikke kan hente appen Apple-support, kan du bruge appen Find min iPhone. Du skal bruge iOS 9 til 12 for at bruge Find min iPhone.

1. Åbn appen Find min iPhone.
  2. Når skærmen Log ind vises, skal du sørge for, at feltet Apple-id er tomt. Hvis brugernavnet for en anden person vises, skal du slette det.
  3. Tryk på Glemt Apple-id eller adgangskode?, og følg vejledningen på skærmen.

Vises skærmen Log ind ikke? Tryk på Log ud. Når du er logget ud, skal du sørge for, at feltet Apple-id er tomt. Tryk derefter på Glemt Apple-id eller adgangskode?, og følg trinnene på skærmen.

Hvis du har prøvet trinnene ovenfor, eller hvis du bor i et land eller område, hvor appen Support ikke er tilgængelig, kan du stadigvæk nulstille din adgangskode og igen få adgang til din konto med kontogendannelse.

Sådan gør du, hvis du ikke kan ændre eller nulstille din adgangskode

Hvis du har prøvet de foregående trin, og du ikke kunne ændre eller nulstille din adgangskode, er du muligvis ikke logget på iCloud på en godkendt enhed, eller du har aktiveret tofaktorgodkendelse for dit Apple-id. Prøv disse trin i stedet.

Konti med eller uden sikkerhedsspørgsmål

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id, og klik på "Har du glemt dit Apple-id eller din adgangskode?".
  2. Indtast dit Apple-id. Har du glemt dit Apple-id?
  3. Vælg at nulstille din adgangskode, og vælg derefter Fortsæt.
  4. Vælg, hvordan du vil nulstille din adgangskode:

Apple-id-skærm, der viser E-mail til nulstilling af adgangskode sendt

Når du har nulstillet adgangskoden, bliver du bedt om at logge ind igen med den nye adgangskode. Det er muligvis også nødvendigt at opdatere din adgangskode i Indstillinger på dine enheder.

Konti med totrinsbekræftelse

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id, og klik på "Glemt Apple-id eller adgangskode?".
  2. Indtast dit Apple-id, vælg indstillingen til nulstilling af din adgangskode, og klik derefter på Fortsæt. Har du glemt dit Apple-id?
  3. Indtast din gendannelsesnøgle for totrinsbekræftelse.*Skærmen Apple-id viser Indtast gendannelsesnøgle
  4. Vælg en godkendt enhed.* Vi sender en bekræftelseskode til din enhed.
  5. Indtast bekræftelseskoden.
  6. Opret en ny adgangskode, og vælg derefter Nulstil adgangskode.

Når du har nulstillet adgangskoden, bliver du bedt om at logge ind igen med den nye adgangskode. Det er muligvis også nødvendigt at opdatere din adgangskode i Indstillinger på dine enheder.

* Hvis du har mistet gendannelsesnøglen eller ikke har adgang til den godkendte enhed, kan du ikke ændre din adgangskode.

Få mere hjælp