Sådan gør du, hvis du har glemt din Apple-id-adgangskode

Hvis du oplever problemer med at logge ind med adgangskoden til dit Apple-id, skal du følge disse trin for at nulstille den og få adgang til kontoen igen.

Tjenester, du logger ind på med Apple-id

Dit Apple-id er din konto til alt det, du bruger Apple til, f.eks. når du køber emner i iTunes Store, logger på iCloud, køber en app og meget mere. Hvis du vil nulstille adgangskoden, skal du kende e-mailadressen til dit Apple-id. Har du glemt e-mailadressen til dit Apple-id?

Nulstil din adgangskode

Instruktionerne afhænger af den type sikkerhed, du bruger til dit Apple-id. Vælg den type, du bruger:

E-mail, adgangskode og sikkerhedsspørgsmål

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id, og klik på "Har du glemt dit Apple-id eller din adgangskode?". Hvis du bliver bedt om at bekræfte dit telefonnummer, skal du i stedet bruge tofaktorgodkendelse.
  2. Indtast dit Apple-id. Har du glemt dit Apple-id?
  3. Vælg muligheden for at nulstille din adgangskode, og vælg Fortsæt.
  4. Vælg, hvordan du vil nulstille din adgangskode:

Når du har nulstillet adgangskoden, bliver du bedt om at logge ind igen med den nye adgangskode. Det er muligvis også nødvendigt at opdatere din adgangskode i Indstillinger på dine enheder.

Tofaktorgodkendelse

Hvis du har aktiveret tofaktorgodkendelse for dit Apple-id, kan du nulstille din adgangskode fra enhver godkendt iPhone, iPad, Pod touch eller Mac med en adgangskode eller kode, der er aktiveretKan du ikke få adgang til dine enheder?

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Kontroller, at din enhed har iOS 10 eller nyere.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Tryk på [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed > Skift adgangskode, og følg derefter vejledningen på skærmen for at opdatere din adgangskode. I iOS 10.2 eller tidligere: Tryk på iCloud > [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed > Skift adgangskode, og følg vejledningen på skærmen.

Har du brug for hjælp til det foregående trin? Du er muligvis ikke logget på iCloud. Åbn Indstillinger, og tryk på "Log ind på din [enhed]" > "Intet Apple-id, eller har du glemt det?", og følg vejledningen på skærmen. I iOS 10.2 eller tidligere: Tryk på iCloud > Glemt Apple-id eller adgangskode?, og følg vejledningen på skærmen.

På din Mac

1. Åbn Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik på iCloud.
  2. Vælg Kontooplysninger.
  3. Hvis du bliver bedt om at angive adgangskoden til dit Apple-id, skal du klikke på "Glemt Apple-id eller adgangskode" og følge vejledningen på skærmen. Du kan springe nedenstående trin over.
  4. Klik på Sikkerhed > Nulstil adgangskode. Du skal angive den adgangskode, som du låste din Mac op med, før du kan nulstille adgangskoden til dit Apple-id.

Har du brug for hjælp til disse trin? Du er muligvis ikke logget ind på iCloud. Åbn Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik på iCloud. Klik på "Glemt Apple-id eller adgangskode", og følg vejledningen på skærmen.

Brug en gendannelsesnøgle

Du kan nulstille adgangskoden med en gendannelsesnøgle, hvis du har opdateret dit Apple-id fra bekræftelse i to trin til tofaktorgodkendelse i iOS 11 og nyere eller macOS High Sierra og nyere, og du har en gendannelsesnøgle.

Sådan gør du, hvis du ikke kan få adgang til dine enheder

Lån en iPhone, iPad eller iPod touch af en ven eller et familiemedlem, og følg disse trin:

1. Åbn appen Find min iPhone.
  2. Når skærmen Log ind vises, skal du sørge for, at feltet Apple-id er tomt. Hvis brugernavnet for en anden person vises, skal du slette det.
  3. Tryk på Glemt Apple-id eller adgangskode?, og følg vejledningen på skærmen.

Vises skærmen Log ind ikke? Tryk på Log ud. Når du er logget ud, skal du sørge for, at feltet Apple-id er tomt. Tryk derefter på Glemt Apple-id eller adgangskode?, og følg vejledningen på skærmen.

Har du prøvet trinnene ovenfor, men har stadig brug for hjælp? Du kan stadig nulstille din adgangskode og igen få adgang til din konto ved hjælp af kontogendannelse

Bekræftelse i to trin

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id, og klik på "Har du glemt dit Apple-id eller din adgangskode?". Hvis du bliver bedt om at bekræfte dit telefonnummer, skal du i stedet bruge trinnene til tofaktorgodkendelse.
  2. Indtast dit Apple-id, vælg indstillingen til nulstilling af din adgangskode, og klik derefter på Fortsæt. Har du glemt dit Apple-id?
  3. Angiv din gendannelsesnøgle til bekræftelse i to trin.*
  4. Vælg en godkendt enhed.* Vi sender en bekræftelseskode til din enhed.
  5. Indtast bekræftelseskoden.
  6. Opret en ny adgangskode, og vælg derefter Nulstil adgangskode.

Når du har nulstillet adgangskoden, bliver du bedt om at logge ind igen med den nye adgangskode. Det er muligvis også nødvendigt at opdatere din adgangskode i Indstillinger på dine enheder.

* Hvis du har mistet gendannelsesnøglen helt eller slet ikke har adgang til den godkendte enhed, kan du ikke ændre din adgangskode.

Få mere hjælp