Sådan gør du, hvis du har glemt din Apple-id-adgangskode

Hvis du oplever problemer med at logge ind med adgangskoden til dit Apple-id, skal du følge disse trin for at nulstille den og få adgang til kontoen igen.

Tjenester, du logger ind på med Apple-id

Dit Apple-id er din konto til alt det, du bruger Apple til, f.eks. når du køber emner i iTunes Store, logger på iCloud, køber en app og meget mere. Hvis du vil nulstille adgangskoden, skal du kende e-mailadressen til dit Apple-id. Har du glemt e-mailadressen til dit Apple-id?

Nulstil din adgangskode

Instruktionerne afhænger af den type sikkerhed, du bruger til dit Apple-id. Hvis du f.eks. bliver bedt om at bekræfte dit telefonnummer, skal du bruge tofaktorgodkendelse. Vælg den type, du bruger:

Tofaktorgodkendelse

Hvis du har aktiveret tofaktorgodkendelse for dit Apple-id, kan du nulstille din adgangskode fra enhver godkendt iPhone, iPad, iPod touch eller Mac med en adgangskode eller kode, der er aktiveretKan du ikke få adgang til dine enheder?

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Kontroller, at du har installeret iOS 10 eller nyere på din enhed.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Tryk på [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed > Skift adgangskode, og følg derefter trinnene på skærmen for at opdatere din adgangskode. I iOS 10.2 eller tidligere: Tryk på iCloud > [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed > Skift adgangskode, og følg derefter trinnene på skærmen.
    iPhone med skærmen Adgangskode og sikkerhed, der viser Tofaktorgodkendelse slået til

Har du brug for hjælp til det foregående trin? Du er muligvis ikke logget på iCloud. Åbn Indstillinger, og tryk på "Log ind på din [enhed]" > "Intet Apple-id, eller har du glemt det?", og følg trinnene på skærmen. I iOS 10.2 eller tidligere: Tryk på iCloud > Glemt Apple-id eller adgangskode?, og følg trinnene på skærmen.

På din Mac

Med macOS Catalina:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id.
  2. Klik på Adgangskode & sikkerhed.
  3. Hvis du bliver bedt om at angive adgangskoden til dit Apple-id, skal du klikke på "Glemt Apple-id eller adgangskode" og følge vejledningen på skærmen. Du kan springe nedenstående trin over.
  4. Klik på Skift adgangskode. Du skal angive den adgangskode, som du låste din Mac op med, før du kan nulstille adgangskoden til dit Apple-id.

Har du brug for hjælp til disse trin? Du er muligvis ikke logget på iCloud. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id. Klik på "Glemt Apple-id eller adgangskode", og følg trinnene på skærmen.

Med macOS Mojave, High Sierra eller Sierra:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud.
  2. Vælg Kontooplysninger.
  3. Hvis du bliver bedt om at angive adgangskoden til dit Apple-id, skal du klikke på "Glemt Apple-id eller adgangskode" og følge vejledningen på skærmen. Du kan springe nedenstående trin over.
  4. Klik på Sikkerhed > Nulstil adgangskode. Du skal angive den adgangskode, som du låste din Mac op med, før du kan nulstille adgangskoden til dit Apple-id.

Har du brug for hjælp til disse trin? Du er muligvis ikke logget på iCloud. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud. Klik på "Glemt Apple-id eller adgangskode", og følg trinnene på skærmen.

Brug en gendannelsesnøgle

Du kan nulstille adgangskoden med en gendannelsesnøgle, hvis du har en gendannelsesnøgle og har opdateret dit Apple-id fra bekræftelse i to trin til Tofaktorgodkendelse i iOS 11 og nyere eller i macOS High Sierra og nyere.

Hvis du ikke kan få adgang til dine enheder

Du kan nulstille adgangskoden til dit Apple-id på en vens eller et familiemedlems iPhone, iPad eller iPod touch ved hjælp af appen Apple-support eller appen Find.

Brug af appen Apple-support til at nulstille din adgangskode

Hvis du vil nulstille din adgangskode ved hjælp af appen Apple-support på en vens eller et familiemedlems enhed, skal ejeren af enheden hente appen Apple-support.

For at hente appen Apple-support skal ejeren af enheden åbne App Store på sin iPhone, iPad eller iPod touch og derefter søge efter Apple-support og hente appen. Vedkommende kan også åbne denne artikel på sin iPhone, iPad eller iPod touch og hente appen Apple-support i App Store.

Når ejeren af enheden har hentet appen Apple-support, skal vedkommende give enheden til dig. Ingen af de oplysninger, du angiver, vil blive arkiveret på enheden. Åbn appen Apple-support på enheden, og følg denne vejledning:

1. Tryk på fanen Få support nederst på skærmen.
  2. Rul ned, og tryk på Apple-id.
  3. Tryk på Glemt adgangskode til Apple-id, og tryk derefter på Start.
  4. Tryk på "Et andet Apple-id."
  5. Angiv det Apple-id, du skal nulstille adgangskoden for.
  6. Tryk på Næste, og følg derefter vejledningen på skærmen, indtil du modtager bekræftelse på, at adgangskoden til dit Apple-id er blevet ændret.

Sådan gør du, hvis du ikke kan hente appen Apple-support

Hvis du låner en vens eller et familiemedlems iPhone, iPad eller iPod touch, og vedkommende ikke kan hente appen Apple-support, skal du følge denne vejledning for at nulstille adgangskoden til dit Apple-id:

1. Åbn appen Find min iPhone. Du skal bruge iOS 9 til 12 for at bruge Find min iPhone.
  2. Når skærmen Log ind vises, skal du sørge for, at feltet Apple-id er tomt. Hvis brugernavnet for en anden person vises, skal du slette det.
  3. Tryk på Glemt Apple-id eller adgangskode?, og følg vejledningen på skærmen.

Vises skærmen Log ind ikke? Tryk på Log ud. Når du er logget ud, skal du sørge for, at feltet Apple-id er tomt. Tryk derefter på Glemt Apple-id eller adgangskode?, og følg trinnene på skærmen.

Hvis du har prøvet trinnene ovenfor, eller hvis du bor i et land eller område, hvor appen Support ikke er tilgængelig, kan du stadigvæk nulstille din adgangskode og igen få adgang til din konto med kontogendannelse.

Konti med eller uden sikkerhedsspørgsmål

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id, og klik på "Har du glemt dit Apple-id eller din adgangskode?".
  2. Indtast dit Apple-id. Har du glemt dit Apple-id?
  3. Vælg at nulstille din adgangskode, og vælg derefter Fortsæt.
  4. Vælg, hvordan du vil nulstille din adgangskode:

Apple-id-skærm, der viser E-mail til nulstilling af adgangskode sendt

Når du har nulstillet adgangskoden, bliver du bedt om at logge ind igen med den nye adgangskode. Det er muligvis også nødvendigt at opdatere din adgangskode i Indstillinger på dine enheder.

Bekræftelse i to trin

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id, og klik på "Har du glemt dit Apple-id eller din adgangskode?". Hvis du bliver bedt om at bekræfte dit telefonnummer, skal du i stedet bruge trinnene til tofaktorgodkendelse.
  2. Indtast dit Apple-id, vælg indstillingen til nulstilling af din adgangskode, og klik derefter på Fortsæt. Har du glemt dit Apple-id?
  3. Indtast din gendannelsesnøgle for totrinsbekræftelse.*Skærmen Apple-id viser Indtast gendannelsesnøgle
  4. Vælg en godkendt enhed.* Vi sender en bekræftelseskode til din enhed.
  5. Indtast bekræftelseskoden.
  6. Opret en ny adgangskode, og vælg derefter Nulstil adgangskode.

Når du har nulstillet adgangskoden, bliver du bedt om at logge ind igen med den nye adgangskode. Det er muligvis også nødvendigt at opdatere din adgangskode i Indstillinger på dine enheder.

* Hvis du har mistet gendannelsesnøglen eller ikke har adgang til den godkendte enhed, kan du ikke ændre din adgangskode.

Få mere hjælp