Visning, ændring eller annullering af abonnementer

Administrer dit abonnement på Apple Music, Apple News+, Apple Arcade, Apple TV+, Apple TV-kanaler eller abonnementer, som du er tilmeldt fra en app, f.eks. Hulu, Spotify, Pandora eller HBO NOW.

iPhone, der viser abonnementer, herunder på Apple Arcade, Apple Music og Apple News+. Fornyelsesdatoen vises for hvert abonnement.

Hvis du vil ændre eller annullere et abonnement eller kontrollere, om en ukendt opkrævning fra Apple kan være for et abonnement – så skal du trykke eller klikke på denne knap:

Administrer dine abonnementer

Vises der ingen abonnementer, når du trykker eller klikker på knappen? Vælg din enhed, og følg disse trin:

Hvad er et abonnement?

Med et abonnement betaler du for at få adgang til indhold fra en app eller tjeneste i en bestemt periode. Du kan f.eks. abonnere på en videostreamingtjeneste på månedsbasis. Abonnementer fornys automatisk, medmindre du annullerer dem. Læs mere om abonnementstyper og andre køb i apps.

Hvis du har tilmeldt dig et gratis eller nedsat prøveabonnement, og du ikke ønsker at forny det, skal du annullere det mindst 24 timer, før prøveperioden udløber.

Hvis du annullerer abonnementet, kan du fortsat bruge det indtil næste faktureringsdato. Hvis du annullerer et abonnement i løbet af en prøveperiode, mister du muligvis adgang til indholdet med det samme.

Annullering af abonnementer foregår lidt anderledes i IsraelSydafrika og Tyrkiet. Læs om særlige forhold for disse lande og områder.

iPhone, der viser, hvor du kan finde abonnementer i Indstillinger.

Sådan ændrer eller annullerer du abonnementer på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Abonnementer.*
  3. Tryk på det abonnement, du vil administrere. Kan du ikke finde det ønskede abonnement?
  4. Vælg en anden abonnementsmulighed, eller tryk på Annuller abonnement. Hvis du ikke kan se Annuller abonnement, er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

*Hvis du ikke får vist "Abonnementer" under Indstillinger, skal du i stedet trykke på "iTunes & App Store". Tryk på dit Apple-id (som regel din e-mailadresse), og tryk derefter på Vis Apple-id. Log ind, rul ned til Abonnementer, og tryk derefter på Abonnementer.

Sådan ændrer eller annullerer du abonnementer på din Mac

1. Åbn appen App Store.
  2. Klik på log ind-knappen  eller dit navn nederst i indholdsoversigten.
  3. Klik på  Vis oplysninger øverst i vinduet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  4. Rul ned til Abonnementer på den viste side, og klik derefter på Administrer.
    Mac, der viser siden Kontooplysninger, som åbnes, når du klikker på Vis oplysninger.
  5. Klik på Rediger ud for det ønskede abonnement. Kan du ikke finde det ønskede abonnement?
  6. Vælg en anden abonnementsmulighed, eller klik på Annuller abonnement. Hvis du ikke kan se Annuller abonnement, er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

Sådan får du vist, ændrer eller annullerer du abonnementer på Apple TV

Du kan kun redigere abonnementer for tvOS-apps, der er installeret på dit Apple TV. På Apple TV (3. generation eller ældre) skal du bruge en iOS- eller iPadOS-enhed eller en computer til at administrere dine abonnementer.

1. Åbn Indstillinger.
  2. Vælg Brugere og konti, og vælg derefter din konto.
  3. Vælg Abonnementer.
    Apple TV, der viser knappen Abonnementer i Indstillinger.
  4. Vælg det abonnement, du vil administrere. Kan du ikke finde det ønskede abonnement?
  5. Vælg en anden abonnementsmulighed, eller vælg Annuller abonnement. Hvis du ikke kan se Annuller abonnement, er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

Rediger eller annuller abonnementer fra Apple, hvis du ikke har en Apple-enhed

Hvis du ikke har din Apple-enhed mere, skal du downloade iTunes på en pc for at ændre eller annullere dine abonnementer. Eller kontakte Apple-support.

Sådan ændrer eller annullerer du abonnementer i iTunes til Windows

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, vælg Konto, og vælg derefter Vis min konto. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  3. Klik på Vis konto.
  4. Rul til afsnittet Indstillinger. Klik på Administrer ud for Abonnementer.
  5. Klik på Rediger ud for det ønskede abonnement. Kan du ikke finde det ønskede abonnement?
  6. Vælg en anden abonnementsmulighed, eller klik på Annuller abonnement.
    Hvis du ikke kan se Annuller abonnement, er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

Rediger eller annuller Apple Music på en Android- eller Chromebook-enhed

Gå til din Android- eller Chromebook-enhed, og åbn appen Apple Music. Tryk på menuknappen . Tryk på Konto, og tryk derefter på Administrer medlemskab.

Annuller Apple TV+ online

Gå til tv.apple.com/dk, og log ind med dit Apple-id. Placer markøren over kontosymbolet i øverste højre hjørne. Klik på Kontoindstillinger, og rul derefter ned til afsnittet med Abonnement, og klik på Administrer. Følg vejledningen på skærmen.

Rediger eller annuller abonnementer på kanaler til Apple TV+ eller Apple TV på et smart-tv eller en streamingenhed

Hvis du bruger Apple TV-appen på et smart-tv eller en streamingenhed, skal du åbne Indstillinger og derefter gå til Konto > Administrer medlemskaber.

Hvis du ikke kan finde det ønskede abonnement

Hvis du har fulgt trinnene ovenfor og ikke kan finde det ønskede abonnement, skal du prøve følgende:

Faktureres abonnementet via en anden virksomhed?

Find abonnementsopkrævningen på dit kontoudtog fra dit pengeinstitut. Hvis der ikke står iTunes, Apple eller lignende, faktureres abonnementet muligvis ikke via Apple.

Få hjælp til abonnementer, der ikke faktureres via Apple

Oprettede du abonnementet med et andet Apple-id?

Hvis du vil se abonnementer for et andet Apple-id, skal du logge ind med det pågældende Apple-id og derefter følge trinnene i denne artikel.

Hvis du har glemt dit Apple-id

Tilhører abonnementet et familiemedlem?

En arrangør af Familiedeling kan ikke administrere abonnementer for andre familiemedlemmer. Bed dine familiemedlemmer om at ændre eller annullere deres abonnementer fra deres egne enheder, eller når de er logget ind med deres eget Apple-id. Du kan også bruge Spørg før køb til at styre, hvad børn må købe.

Slå Spørg før køb til

Har du fået en underlig e-mail om et abonnement?

Hvis du har fået en falsk e-mail om et abonnement eller en Apple Music-opkrævning, kan du ikke se abonnementet på din enhed. Hvis du har modtaget en e-mail og er i tvivl, om den er falsk, kan du kontrollere, om det er en legitim e-mail fra Apple.

Identifikation af legitime e-mails fra Apple

Vil du administrere iCloud-lagringsplads?

Kan du stadig ikke se dit abonnement?

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.