Visning, ændring og opsigelse af abonnementer

Læs mere om, hvordan du kan få vist aktive og tidligere abonnementer og abonnementer, der snart udløber, ændre indstillinger for abonnementer og opsige abonnementer og medlemskaber.

Abonnementer, der fornyes automatisk:

• Apple Music-abonnementer
  • Abonnementer på Apple News
  • Avisabonnementer
  • Tidsskriftabonnementer
  • Abonnementer på mange apps, der findes i App Store
  • Onlinemedlemskaber eller abonnementer på tjenester, f.eks. HBO NOW, Spotify, Netflix, Pandora og Hulu.

Opsætning af abonnementer kræver, at du har en gyldig, registreret betalingsmetode eller har nok Store-kredit til at dække beløbet for den første faktureringsperiode. Læs mere om, hvordan du ændrer betalingsmetode eller føjer Store-kredit til dig konto.

Dit medlemskab eller abonnement fornys måske, hvis du ikke annullerer dit medlemskab eller abonnement mere end 24 timer før datoen for fornyelse.

Følg trinnene for at se, ændre eller annullere dine abonnementer fra din iPhone, iPad eller iPod touch, fra din Mac eller pc eller fra dit Apple TV (4. generation).

Hvis du er i Israel, Sydafrika eller Tyrkiet, skal du følge denne vejledning.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Indstillinger > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du skal muligvis logge ind eller bruge Touch ID.
  4. Tryk på Abonnementer.
  5. Tryk på det abonnement, du vil administrere.
    Hvis der ikke vises et abonnement, men der alligevel er trukket penge på din konto, skal du kontrollere, om du er logget ind med det korrekte Apple-id. Hvis dette er tilfældet, har du muligvis tegnet abonnementet direkte hos udbyderen og ikke via iTunes. I så fald skal du kontakte abonnementsudbyderen eller programudvikleren direkte for at opsige abonnementet. Du kan kun administrere abonnementer, der er oprettet via appen News i Indstillinger.
  6. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller trykke på Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, opsiges det ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.

På Mac eller pc

Klik på Vis min konto for at åbne iTunes automatisk og logge på siden Kontooplysninger fra din computer. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget på, skal du logge på med dit Apple-id. Hvis din Mac har Touch ID, kan du bruge det til at logge ind, når du bliver bedt om din adgangskode.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
    Vis min konto i iTunes
  4. Indtast din adgangskode, eller brug Touch ID, og tryk derefter på Retur eller Enter på tastaturet, eller klik på Vis konto.

På siden Kontooplysninger:

1. Rul til afsnittet Indstillinger.
  2. Klik på Administrer til højre for Abonnementer.
  3. Klik på Rediger til højre for det abonnement, du vil administrere.
    Hvis der ikke vises et abonnement, men der alligevel er trukket penge på din konto, skal du kontrollere, om du er logget ind med det korrekte Apple-id. Hvis dette er tilfældet, har du muligvis tegnet abonnementet direkte hos udbyderen og ikke via iTunes. I så fald skal du kontakte abonnementsudbyderen eller programudvikleren direkte for at opsige abonnementet.
  4. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller klikke på Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, opsiges det ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.

Apple TV (4. generation)

Du kan kun redigere abonnementer for tvOS-apps, der er installeret på dit Apple TV.

1. Åbn Indstillinger.
  2. Vælg Konti.
  3. Vælg Administrer abonnementer under Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil administrere.
  5. Brug indstillingerne til at administrere dit abonnement. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller vælge Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, opsiges det ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.

På Apple TV (3. generation eller en ældre model) skal du bruge en iOS-enhed eller computer til at administrere dine abonnementer.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.