Sådan opsiger du et abonnement fra Apple

Læs mere om, hvordan du opsiger abonnementer, som du har købt via en app i App Store. Du kan også opsige Apple TV+, Apple News+, Apple Fitness+ og andre abonnementer fra Apple.

Opsig et abonnement på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på Abonnementer.
    iPhone, der viser menupunktet Abonnementer i Indstillinger.
  4. Tryk på det abonnement, du vil administrere. Kan du ikke se det abonnement, du leder efter?
  5. Tryk på Cancel Subscription (Opsig abonnement). Hvis du vil annullere Apple One, men beholde nogle af abonnementerne, skal du trykke på Choose Individual Services (Vælg individuelle tjenester). Hvis du ikke kan se Cancel Subscription (Opsig abonnement), er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

Opsig et abonnement på din Mac

1. Åbn appen App Store.
  2. Klik på log ind-knappen  eller dit navn nederst i indholdsoversigten.
  3. Klik på  Vis oplysninger øverst i vinduet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  4. Rul ned til Abonnementer på den viste side, og klik derefter på Administrer.
    Mac, der viser siden Kontooplysninger, som åbnes, når du klikker på Vis oplysninger.
  5. Klik på Rediger ud for det ønskede abonnement. Kan du ikke se det abonnement, du leder efter?
  6. Klik på Cancel Subscription (Opsig abonnement). Hvis du ikke kan se Cancel Subscription (Opsig abonnement), er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

Opsig et abonnement på dit Apple Watch

1. Åbn App Store på dit Apple Watch.
  2. Rul til Konto, og tryk på din konto.
  3. Tryk på Abonnementer.
  4. Tryk på det ønskede abonnement. Kan du ikke se det abonnement, du leder efter?
  5. Tryk på Cancel Subscription (Opsig abonnement). Hvis du ikke kan se Cancel Subscription (Opsig abonnement), er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

Opsig et abonnement på dit Apple TV

På Apple TV kan du kun redigere abonnementer for de tvOS-apps, der er installeret på det pågældende Apple TV. På Apple TV (3. generation eller ældre) skal du bruge en iOS- eller iPadOS-enhed eller en computer til at administrere dine abonnementer.

1. Åbn Indstillinger.
  2. Vælg Brugere og konti, og vælg derefter din konto.
  3. Vælg Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil administrere, og vælg derefter Cancel Subscription (Opsig abonnement). Hvis du ikke kan se Cancel Subscription (Annuller abonnement), er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

Hvis du ikke har en Apple-enhed

Om opsigelse af abonnementer fra Apple

• De fleste abonnementer fornys automatisk, medmindre du opsiger dem.
  • Hvis du opsiger et betalt abonnement, kan du fortsætte med at bruge abonnementet indtil næste faktureringsdato.
  • Hvis du opsiger det i løbet af en gratis prøveperiode, mister du muligvis adgang til abonnementet med det samme.

Hvis du har tilmeldt dig et gratis eller nedsat prøveabonnement, og du ikke ønsker at forny det, skal du opsige det, mindst 24 timer før prøveperioden udløber.

Opsigelse af abonnementer foregår lidt anderledes i Israel, Sydafrika og Tyrkiet. Læs om særlige forhold for disse lande og områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.