Se eller annuller dine abonnementer

Administrer dit abonnement på Apple Music, Apple News+, Apple Arcade, Apple TV+, Apple TV-kanaler eller de abonnementer, som du har tilmeldt dig i en app.

Se eller annuller abonnementer

Om annullering af et abonnement

• De fleste abonnementer fornys automatisk, medmindre du annullerer dem.
  • Hvis du annullerer abonnementet, kan du fortsat bruge det indtil næste faktureringsdato.
  • Hvis du annullerer et abonnement i løbet af en prøveperiode, mister du muligvis adgang til indholdet med det samme.

Hvis du har tilmeldt dig et gratis eller nedsat prøveabonnement, og du ikke ønsker at forny det, skal du annullere det mindst 24 timer før, at prøveperioden udløber.

Annullering af abonnementer foregår lidt anderledes i IsraelSydafrika og Tyrkiet. Læs om særlige forhold for disse lande og områder.

Sådan ser eller annullerer du abonnementer på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på Abonnementer. (Hvis du ikke kan se "Abonnementer", skal du trykke på "iTunes & App Store" i stedet. Tryk derefter på dit Apple-id, tryk på Vis Apple-id, log ind, rul ned til Abonnementer og tryk på Abonnementer.)
    iPhone, der viser, hvor du kan finde abonnementer i Indstillinger.
  4. Tryk på det abonnement, du vil administrere. Kan du ikke finde det ønskede abonnement?
  5. Tryk på Annuller abonnement. Hvis du ikke kan se Annuller abonnement, er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

Se eller annuller abonnementer på din Mac

1. Åbn appen App Store.
  2. Klik på log ind-knappen  eller dit navn nederst i indholdsoversigten.
  3. Klik på  Vis oplysninger øverst i vinduet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  4. Rul ned til Abonnementer på den viste side, og klik derefter på Administrer.
    Mac, der viser siden Kontooplysninger, som åbnes, når du klikker på Vis oplysninger.
  5. Klik på Rediger ud for det ønskede abonnement. Kan du ikke finde det ønskede abonnement?
  6. Klik på Annuller abonnement. Hvis du ikke kan se Annuller abonnement, er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

Se eller annuller abonnementer på dit Apple Watch

1. Åbn App Store på dit Apple Watch.
  2. Rul til Konto, og tryk på din konto.
  3. Tryk på Abonnementer.
  4. Tryk på det ønskede abonnement. Kan du ikke finde det ønskede abonnement?
  5. Tryk på Annuller abonnement. Hvis du ikke kan se Annuller abonnement, er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

Se eller annuller abonnementer på Apple TV

På Apple TV kan du kun redigere abonnementer for de tvOS-apps, der er installeret på det Apple TV. På Apple TV (3. generation eller ældre) skal du bruge en iOS- eller iPadOS-enhed eller en computer til at administrere dine abonnementer.

1. Åbn Indstillinger.
  2. Vælg Brugere og konti, og vælg derefter din konto.
  3. Vælg Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil administrere, og vælg derefter Annuller abonnement. Hvis du ikke kan se Annuller abonnement, er abonnementet allerede annulleret og fornys ikke.

Hvis du ikke har en Apple-enhed

Hvis du ikke kan finde det ønskede abonnement

Hvis du prøvede at se eller annullere et abonnement, og du ikke kan finde det abonnement, du leder efter, skal du kontrollere følgende ting. Eller kontakte Apple-support.

Faktureres abonnementet via en anden virksomhed?

Find abonnementsopkrævningen på dit kontoudtog fra dit pengeinstitut. Hvis der ikke står iTunes, Apple eller lignende, faktureres abonnementet muligvis ikke via Apple.

Få hjælp til abonnementer, der ikke faktureres via Apple.

Tilhører abonnementet et familiemedlem?

En arrangør af Familiedeling kan ikke administrere abonnementer for andre familiemedlemmer. Bed dine familiemedlemmer om at ændre eller annullere deres abonnementer fra deres egne enheder, eller når de er logget ind med deres eget Apple-id. Du kan også bruge Spørg før køb til at styre, hvad børn må købe.

Slå Spørg før køb til.

Oprettede du abonnementet med et andet Apple-id?

Hvis du vil se abonnementer for et andet Apple-id, skal du logge ind med det pågældende Apple-id og derefter følge trinnene i denne artikel.

Har du glemt dit Apple-id?

Skal du administrere din iCloud-lagerplads eller abonnementer for AppleCare?

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.