Visning, ændring eller opsigelse af abonnementer

Læs mere om, hvordan du får vist aktive abonnementer eller abonnementer, der er ved at udløbe, eller som lige er udløbet. Du kan også opsige abonnementer og medlemskaber.

En iPhone X, der viser abonnementer på HBO NOW, Apple Music og Hulu.

Til nogle apps og tjenester skal du have abonnement for at få adgang til deres indhold. I modsætning til køb af enkelte emner (f.eks. spillepenge som juveler og mønter) fornyes abonnementer automatisk, indtil du vælger at opsige dem.

Abonnementer, der fornyes automatisk:

• Apple Music-abonnementer
  • Abonnementer på Apple News, aviser og blade
  • Abonnementer i appen på indhold eller tjenester (HBO NOW, Spotify, Netflix, Pandora, Hulu osv.)

Følg vejledningen nedenfor, hvis du ikke er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger til det abonnement, du vil administrere, hvis du bruger en anden enhed, eller hvis du ikke kan se dit abonnement.

Opsigelse af abonnementer foregår lidt anderledes i Israel, Sydafrika og Tyrkiet. Læs om særlige forhold for disse lande og områder.

Sådan administrerer du abonnementer

Følg disse trin for at se, ændre eller annullere dine abonnementer på din iPhone, iPad eller iPod touch, din Mac eller pc eller dit Apple TV.

Visse abonnementer tilbyder muligvis rabat eller en gratis prøveperiode. Hvis du ikke opsiger dit abonnement mere end 24 timer før fornyelsesdatoen, bliver abonnementet muligvis fornyet.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen, og tryk derefter på Vis Apple-id. Du er muligvis nødt til at logge ind med dit Apple-id.
    En iPhone X åbnet til indstillingerne af iTunes og App Store. Der er en menu i forgrunden på skærmen, og Vis Apple-id er fremhævet.
  3. Rul ned til Abonnementer, og tryk derefter på det.
    En iPhone X, der viser skærmen Kontoindstillinger. Knappen Abonnementer er fremhævet.
  4. Tryk på det abonnement, du vil administrere.
    Hvis du bliver opkrævet for et abonnement, der ikke vises på din liste over abonnementer, bliver du muligvis faktureret via en anden virksomhed end Apple. Læs, hvad du kan gøre , hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  5. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller trykke på Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, opsiges det ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.
    En iPhone X, der viser et Apple Music-abonnement. En pop op-menu vises i forgrunden, hvor du bliver bedt om at bekræfte annulleringen af abonnementet.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
    Et iTunes-vindue med menuen Konto åbnet foran den. Vis min konto er valgt i menuen.
  3. Log ind med dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.
  4. Rul til afsnittet Indstillinger på siden Kontooplysninger. Klik på Administrer til højre for Abonnementer.
  5. Klik på Rediger til højre for det abonnement, du vil administrere.
    Hvis du bliver opkrævet for et abonnement, der ikke vises på din liste over abonnementer, bliver du muligvis faktureret via en anden virksomhed end Apple. Læs, hvad du kan gøre , hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  6. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller klikke på Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, opsiges det ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.
    Et iTunes-vindue, der viser et Apple Music-abonnement. En meddelelse vises i forgrunden, hvor du bliver bedt om at bekræfte annulleringen af abonnementet.

Du kan også annullere abonnementer i App Store på din Mac.

På dit Apple TV

Du kan kun redigere abonnementer for tvOS-apps, der er installeret på dit Apple TV. Til Apple TV (3. generation eller tidligere versioner) skal du bruge en iOS-enhed eller computer til at administrere dine abonnementer.

1. Åbn Indstillinger.
  2. Vælg Konti.
  3. Vælg Administrer abonnementer under Abonnementer.
    Et Apple TV, hvor skærmen til indstilling af konti er åbnet. Administrer abonnementer er valgt.
  4. Vælg det abonnement, du vil administrere.
    Hvis du bliver opkrævet for et abonnement, der ikke vises på din liste over abonnementer, bliver du muligvis faktureret via en anden virksomhed end Apple. Hvis den app, som du vil administrere, ikke er installeret på dit Apple TV, så skal du bruge din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc til at ændre abonnementet. Læs, hvad du kan gøre , hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  5. Brug indstillingerne til at administrere dit abonnement. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller vælge Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, opsiges det ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.
    Et Apple TV, der viser et Apple Music-abonnement. Annuller abonnement er valgt.

Sådan gør du, hvis du stadig ikke kan se dine abonnementer

• Hvis du modtager en e-mail om et abonnement eller en opkrævning fra Apple Music, og du er i tvivl om, hvorvidt den er ægte, skal du kontrollere, om det faktisk er en e-mail fra Apple.
  • Se, hvornår du blev opkrævet for abonnementer samt prisen ved at gennemgå din købsoversigt.
  • Du er muligvis logget ind med et andet Apple-id end det, som abonnementet oprindeligt blev oprettet med. Log på med det pågældende Apple-id, og kontroller, om dine abonnementer faktureres til denne konto. Hvis du har slået tofaktorgodkendelse til, bliver du muligvis bedt om at indtaste en bekræftelseskode. Hvis du ikke kan huske adgangskoden til det pågældende Apple-id, kan vi hjælpe dig.
  • En person, der er angivet som arrangør i forbindelse med Familiedeling, kan ikke administrere abonnementer for andre familiemedlemmer. Et familiemedlems abonnement kan kun administreres fra personens egen konto. Hvis du vil se et familiemedlems abonnementer, skal du logge ind på familiemedlemmets enhed med vedkommendes Apple-id. Du kan også bruge Spørg før køb eller Begrænsninger på din iPhone, iPad eller iPod touch, Mac eller pc eller på dit Apple TV.
  • Betaling for iCloud-lagringsplads er en anden type fast opkrævning, der muligvis vises på din konto. Du kan se og ændre din aftale om iCloud-lagringsplads på en Apple-enhed.
  • Du har muligvis tegnet abonnementet direkte hos udbyderen og ikke via Apple. Se, hvordan du får hjælp til abonnementer, der ikke faktureres via Apple.
  • Hvis du havde et problem med et abonnement i appen, men ikke ønsker at annullere det, kan du rapportere et problem med opkrævningen online. Log ind på reportaproblem.apple.com, og klik derefter på Abonnementer øverst på siden. Du kan rapportere et problem for nylige abonnementer fra tredjeparter.
  • Hvis du stadig ikke kan se dit abonnement, og du er logget på i en app eller iTunes (og ikke via en anden udbyder end Apple), skal du kontakte Apple-support.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.