Visning, ændring eller annullering af abonnementer

Sådan administrerer du abonnementer via menuen Indstillinger på din iOS-enhed, i iTunes på en Mac eller pc eller på Apple TV.

En iPhone X, der viser abonnementer på HBO NOW, Apple Music og Hulu.

Nogle apps og tjenester kræver et abonnement. Når du betaler for et abonnement, får du adgang til indhold fra den pågældende app eller tjeneste.

Nogle abonnementer bliver automatisk fornyet, medmindre du vælger at annullere dem. Det gælder følgende:

• Abonnementer i appen på indhold eller tjenester (HBO NOW, Spotify, Pandora, Hulu osv.)
  • Apple Music og Apple News+
  • Apple TV-kanaler

Følg vejledningen nedenfor, hvis du ikke er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger til det abonnement, du vil administrere, hvis du bruger en anden enhed, eller hvis du ikke kan se dit abonnement.

Visse abonnementer tilbyder muligvis en prøveperiode til nedsat pris eller gratis. Hvis du ikke annullerer dit abonnement mere end 24 timer før fornyelsesdatoen, bliver abonnementet muligvis fornyet.

Ændring eller annullering af abonnementer

Følg disse trin for at se, ændre eller annullere dine abonnementer på din iPhone, iPad eller iPod touch, din Mac eller pc, dit Apple TV eller på andre enheder.

Hvis du ikke længere har en Apple-enhed, kan du downloade iTunes på din pc eller kontakte Apple-support for at annullere dit abonnement.

Annullering af abonnementer foregår lidt anderledes i Israel, Sydafrika og Tyrkiet. Læs om særlige forhold for disse lande og områder.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen, og tryk derefter på Vis Apple-id. Du er muligvis nødt til at logge ind med dit Apple-id.
    En iPhone X åbnet til indstillingerne af iTunes og App Store. Der er en menu i forgrunden på skærmen, og Vis Apple-id er fremhævet.
  3. Rul ned til Abonnementer, og tryk derefter på det.
    En iPhone X, der viser skærmen Kontoindstillinger. Knappen Abonnementer er fremhævet.
  4. Tryk på det abonnement, du vil administrere.
    Hvis du bliver opkrævet for et abonnement, der ikke vises på din liste over abonnementer, bliver du muligvis faktureret via en anden virksomhed og ikke via Apple. Læs, hvad du kan gøre, hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  5. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller trykke på Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, sker det først ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.1
    Hvis du ikke kan finde en indstilling til at annullere et bestemt abonnement, er det allerede annulleret og fornyes ikke. Hvis abonnementet udløb for nylig, skulle du gerne se en udløbsdato. Hvis du har annulleret abonnementet for nylig, skulle du gerne se datoen, som giver dig adgang til abonnementet.
    En iPhone X, der viser et Apple Music-abonnement. En lokalmenu vises i forgrunden, hvor du bliver bedt om at bekræfte annulleringen af abonnementet.

Du kan muligvis også administrere dine abonnementer i appen App Store: Tryk på fanen I dag, og tryk derefter på dit profilbillede eller profilknappen  øverst på skærmen. Tryk på Administrer abonnementer, og tryk derefter på det abonnement, du vil administrere.

På din Mac eller pc

Du kan administrere abonnementer i App Store på Mac eller i iTunes på Mac eller pc.

I App Store

1. På Mac: Åbn appen App Store.
  2. Klik på dit Apple-id nederst i indholdsoversigten.
  3. Klik på  Vis oplysninger øverst i vinduet. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
    I App Store på Mac er knappen Vis oplysninger øverst i vinduet.
  4. Gå til siden med Kontoindstillinger, og rul til afsnittet Administrer. Klik på Administrer til højre for Abonnementer.
  5. Klik på Rediger til højre for det abonnement, du vil administrere.
    Hvis du bliver opkrævet for et abonnement, der ikke vises på din liste over abonnementer, bliver du muligvis faktureret via en anden virksomhed og ikke via Apple. Læs, hvad du kan gøre, hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  6. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller klikke på Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, sker det først ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.1
    Siden Rediger abonnement viser muligheder for at ændre et årligt abonnement eller et familieabonnement. Knappen Annuller abonnement er nedenfor.
    Hvis du ikke kan finde en indstilling til at annullere et bestemt abonnement, er det allerede annulleret og fornyes ikke. Hvis abonnementet udløb for nylig, skulle du gerne se en udløbsdato. Hvis du har annulleret abonnementet for nylig, skulle du gerne se datoen, som giver dig adgang til abonnementet.

I iTunes

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
    Et iTunes-vindue med menuen Konto åbnet foran den. Vis min konto er valgt i menuen.
  3. Log ind med dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.
  4. Rul til afsnittet Indstillinger på siden Kontooplysninger. Klik på Administrer til højre for Abonnementer.
  5. Klik på Rediger til højre for det abonnement, du vil administrere.
    Hvis du bliver opkrævet for et abonnement, der ikke vises på din liste over abonnementer, bliver du muligvis faktureret via en anden virksomhed og ikke via Apple. Læs, hvad du kan gøre, hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  6. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller klikke på Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, sker det først ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.1
    Hvis du ikke kan finde en indstilling til at annullere et bestemt abonnement, er det allerede annulleret og fornyes ikke. Hvis abonnementet udløb for nylig, skulle du gerne se en udløbsdato. Hvis du har annulleret abonnementet for nylig, skulle du gerne se datoen, som giver dig adgang til abonnementet.Et iTunes-vindue, der viser et Apple Music-abonnement. En meddelelse vises i forgrunden, hvor du bliver bedt om at bekræfte annulleringen af abonnementet.

På dit Apple TV

Du kan kun redigere abonnementer for tvOS-apps, der er installeret på dit Apple TV. Til Apple TV (3. generation eller tidligere versioner) skal du bruge en iOS-enhed eller computer til at administrere dine abonnementer.

1. Åbn Indstillinger.
  2. Vælg Konti.
  3. Vælg Administrer abonnementer under Abonnementer.
    Et Apple TV, hvor skærmen til indstilling af konti er åbnet. Administrer abonnementer er valgt.
  4. Vælg det abonnement, du vil administrere.
    Hvis du bliver opkrævet for et abonnement, der ikke vises på din liste over abonnementer, bliver du muligvis faktureret via en anden virksomhed og ikke via Apple. Hvis den app, som du vil administrere, ikke er installeret på dit Apple TV, så skal du bruge din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc til at ændre abonnementet. Læs, hvad du kan gøre, hvis du stadig ikke kan se dit abonnement.
  5. Brug indstillingerne til at administrere dit abonnement. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller vælge Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, sker det først ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.1
    Hvis du ikke kan finde en indstilling til at annullere et bestemt abonnement, er det allerede annulleret og fornyes ikke. Hvis abonnementet udløb for nylig, skulle du gerne se en udløbsdato. Hvis du har annulleret abonnementet for nylig, skulle du gerne se datoen, som giver dig adgang til abonnementet.Et Apple TV, der viser et Apple Music-abonnement. Annuller abonnement er valgt.

Administrer abonnementer på andre enheder

Sådan ser, redigerer eller annullerer du abonnementer på andre enheder.

• Hvis du abonnerede på Apple Music-appen på en Android- eller Chromebook-enhed, skal du trykke på menuknappen  og derefter trykke på Konto > Administrer medlemskab.
  • Hvis du bruger Apple TV App på et smart-tv, skal du åbne Indstillinger og derefter gå til Konto > Administrer medlemskaber.

Sådan gør du, hvis du stadig ikke kan se dine abonnementer

• Du er muligvis logget ind med et andet Apple-id end det, som abonnementet oprindeligt blev oprettet med. Log på med det pågældende Apple-id, og kontroller, om dine abonnementer faktureres til denne konto. Hvis du har slået tofaktorgodkendelse til, bliver du muligvis bedt om at indtaste en bekræftelseskode. Hvis du ikke kan huske adgangskoden til det pågældende Apple-id, kan vi hjælpe dig.
  • Har du brug for hjælp til at administrere et familiemedlems abonnementer? En person, der er angivet som organisator i forbindelse med Familiedeling, kan ikke administrere abonnementer for andre familiemedlemmer. Bed dine familiemedlemmer om at se, ændre eller annullere deres abonnementer fra deres egne enheder, eller når de er logget på med deres eget Apple-id. Du kan også bruge Spørg før køb eller Begrænsninger på din iPhone, iPad eller iPod touch, Mac eller pc eller på dit Apple TV.
  • iCloud-lagringsplads er ikke anført blandt abonnementerne. Læs om, hvordan du ser og ændrer din aftale om iCloud-lagringsplads på en Apple-enhed.
  • Du har muligvis tegnet abonnementet direkte hos udbyderen og ikke via Apple. Se, hvordan du får hjælp til abonnementer, der ikke faktureres via Apple.
  • Hvis du har modtaget en falsk e-mail om et abonnement eller en Apple Music-opkrævning, vil abonnementet ikke eksistere, når du kigger efter det i iTunes eller på din Apple-enhed. Hvis du har modtaget en e-mail og ikke ved, om den er legitim, kan du kontrollere, om det er en legitim e-mail fra Apple.
  • Hvis du stadig ikke kan se dit abonnement, og du tilmeldte dig i en app eller iTunes (og ikke via en tredjepartsudbyder), skal du kontakte Apple-support.

Læs mere

1. Hvis du annullerer et abonnement under prøveperioden, mister du muligvis adgang til indholdet med det samme.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.