Visning, ændring og annullering af abonnementer

Læs mere om, hvordan du kan få vist aktive og tidligere abonnementer og abonnementer, der snart udløber, ændre indstillinger for abonnementer og annullere abonnementer og medlemskaber.

Annullering af abonnementer foregår lidt anderledes i Israel, Sydafrika og Tyrkiet. Hvis du bor i et af disse lande, skal du følge denne vejledning.

Nogle apps og tjenester kræver abonnement for at få adgang til deres indhold. I modsætning til køb af enkelte emner og de fleste køb i apps (f.eks. spillepenge som diamanter og mønter) fornyes abonnementer automatisk, indtil du vælger at opsige dem.

Abonnementer, der fornyes automatisk:

• Individuelt abonnement (månedligt eller årligt), familieabonnement eller studieabonnement på Apple Music
  • Apple News-abonnementer
  • Avisabonnementer
  • Tidsskriftabonnementer
  • Abonnementer på mange apps, der findes i App Store
  • Onlinemedlemskaber eller abonnementer på tjenester, f.eks. HBO NOW, Spotify, Netflix, Pandora og Hulu.

Dit medlemskab eller abonnement fornyes måske, hvis du ikke annullerer dit medlemskab eller abonnement mindst 24 timer før datoen for fornyelse.

Sådan administrerer du abonnementer

Følg disse trin for at se, ændre eller annullere dine abonnementer på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc eller på dit Apple TV (4. generation).

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du vil se dine abonnementer, skal du trykke på følgende link: Se mine abonnementer. Du kan også følge disse trin:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du skal muligvis logge ind eller bruge Touch ID.
  4. Tryk på Abonnementer.
  5. Tryk på det abonnement, du vil administrere.
    Hvis du bliver opkrævet for et abonnement, men du ikke kan se det på din liste over abonnementer, bliver du muligvis faktureret via en anden virksomhed end Apple. Få hjælp til abonnementer, som ikke står på din liste.
  6. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller trykke på Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, opsiges det ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.

På din Mac eller pc

Hvis du vil se dine abonnementer, skal du klikke på følgende link: Se mine abonnementer. Du kan også følge disse trin:

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget på, skal du logge på med dit Apple-id. Hvis din Mac har Touch ID, kan du bruge det til at logge ind, når du bliver bedt om din adgangskode.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
    Vis min konto i iTunes
  4. Indtast din adgangskode, eller brug Touch ID, og tryk derefter på Retur eller Enter på tastaturet, eller klik på Vis konto.

På siden Kontooplysninger:

1. Rul til afsnittet Indstillinger.
  2. Klik på Administrer til højre for Abonnementer.
  3. Klik på Rediger til højre for det abonnement, du vil administrere.
    Hvis du bliver opkrævet for et abonnement, men du ikke kan se det på din liste over abonnementer, bliver du muligvis faktureret via en anden virksomhed end Apple.Få hjælp til abonnementer, som ikke står på din liste.
  4. Brug indstillingerne til at administrere abonnementet. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller klikke på Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, opsiges det ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.

På dit Apple TV (4. generation)

Du kan kun redigere abonnementer for tvOS-apps, der er installeret på dit Apple TV.

1. Åbn Indstillinger.
  2. Vælg Konti.
  3. Vælg Administrer abonnementer under Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil administrere.
    Hvis du bliver opkrævet for et abonnement, men du ikke kan se det på din liste over abonnementer, bliver du muligvis faktureret via en anden virksomhed end Apple. Få hjælp til abonnementer, som ikke står på din liste.
  5. Brug indstillingerne til at administrere dit abonnement. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller vælge Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer dit abonnement, opsiges det ved udgangen af den aktuelle betalingsperiode.

På Apple TV (3. generation eller tidligere) skal du bruge en iOS-enhed eller computer til at administrere dine abonnementer.

Sådan gør du, hvis du stadig ikke kan se dine abonnementer

• Du er muligvis logget på med et andet Apple-id end det, du brugte til at oprette abonnementet. Log på med det pågældende Apple-id for at se, om dine abonnementer faktureres til denne konto. Hvis du har slået tofaktorgodkendelse til, bliver du muligvis bedt om at indtaste en bekræftelseskode. Hvis du ikke kan huske adgangskoden til Apple-id'et, kan vi hjælpe dig.
  • Personen, som organiserer Familiedeling, kan ikke administrere abonnementer for andre familiemedlemmer. Et familiemedlems abonnement kan kun administreres fra personens egen konto. Hvis du vil se et familiemedlems abonnementer, skal du logge på vedkommendes enhed med deres Apple-id. Du kan også bruge Spørg før køb eller Begrænsninger på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc eller på dit Apple TV.
  • Betaling for iCloud-lagringsplads er en anden type fast opkrævning, der muligvis vises på din konto. Du kan se og ændre din iCloud-lagringsplan på en Apple-enhed.
  • Hvis du stadig ikke kan se dit abonnement, og du har oprettet det i en app eller iTunes (og ikke via en anden producent end Apple), skal du kontakte Apple-support.

Sådan får du hjælp til abonnementer, som ikke står på din liste

Hvis du bliver opkrævet for et abonnement, men du ikke kan se det på listen over abonnementer på din enhed, bliver du muligvis faktureret via en anden virksomhed end Apple. Sørg for, at du er logget på med det Apple-id, du brugte til at oprette abonnementet. Hvis dette er tilfældet, har du muligvis oprettet abonnementet direkte hos udbyderen og ikke via iTunes. I så fald skal du kontakte abonnementsudbyderen eller programudvikleren direkte for at annullere abonnementet.

Vær også opmærksom på, at hvis den app, som du vil administrere abonnement for, ikke er installeret på dit Apple TV, skal du bruge din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc for at ændre abonnementet.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.