Opdatering af iOS-software på din iPhone, iPad eller iPod touch

Lær at opdatere din iOS-enhed trådløst eller via iTunes. Opdateringer til iOS indeholder nye funktioner, der giver endnu flere muligheder på iPhone, iPad og iPod touch. Hold dine enheder opdaterede, så du ikke går glip af de nyeste funktioner.

Før du begynder

Opret en sikkerhedskopi af enheden via iCloud eller iTunes.

Opdater enheden trådløst

Tryk på Installer nu, hvis der vises en besked om en tilgængelig opdatering. Du kan også følge disse trin:

1. Slut din enhed til strøm, og opret forbindelse til internettet via Wi-Fi.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.
  3. Tryk på Hent og installer. Tryk på Fortsæt eller Annuller, hvis du bliver spurgt, om nogle af appsene skal fjernes midlertidigt, fordi iOS skal bruge mere plads til opdateringen. iOS geninstallerer senere de fjernede apps. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du trykker på Annuller.
  4. Tryk på Installer, hvis du vil opdatere nu. Du kan også trykke på Senere og vælge Installer i nat eller Mind mig om det senere. Hvis du trykker på Installer i nat, skal du huske at slutte iOS-enheden til strøm, før du går i seng. Enheden opdateres derefter automatisk i løbet af natten.
  5. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Hvis der vises en fejl eller er brug for mere plads under trådløs opdatering

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der vises en fejl, mens du prøver at opdatere enheden trådløst. Hvis der ikke er plads nok til en trådløs opdatering, kan du opdatere via iTunes eller slette data manuelt på enheden. Uanset om du bruger iTunes eller trådløs opdatering, er der den samme mængde ledig plads på enheden efter opdateringen.

Ikke alle iOS-softwareopdateringer kan overføres trådløst. En VPN- eller proxy-forbindelse kan forhindre, at enheden kan kontakte iOS-opdateringsserverne.

Opdater enheden ved hjælp af iTunes

Hvis du ikke kan opdatere trådløst, kan du gøre det via iTunes. Slut computeren til et andet netværk, hvis du bruger Internetdeling på den iOS-enhed, der skal opdateres.

1. Installer den nyeste version af iTunes på computeren.
  2. Slut enheden til computeren.
  3. Åbn iTunes, og vælg din enhed.
  4. Klik på Resume, og klik derefter på Søg efter opdatering.
  5. Klik på Hent og opdater.

Der vises en fejlmeddelelse i iTunes, eller der kræves mere plads til opdateringen

Få hjælp til eventuelle fejlmeddelelser under opdatering af en enhed via iTunes. Hvis der ikke er plads nok til en opdatering, kan du slette data manuelt på enheden

Sidst ændret: