Opdatering af iOS-software på iPhone, iPad og iPod touch

Her kan du se, hvordan en iOS-enhed opdateres trådløst eller via iTunes. Opdateringer til iOS indeholder nye funktioner, der giver endnu flere muligheder på iPhone, iPad og iPod touch. Hold dine enheder opdaterede, så du ikke går glip af de nyeste funktioner.

Før du begynder

Lav en sikkerhedskopi af din enhed ved hjælp af iCloud eller iTunes.

Opdater enheden trådløst

Tryk på Installer nu, hvis der vises en meddelelse om, at der er kommet en opdatering. Du kan også gøre følgende:

1. Slut din enhed til en strømkilde, og opret forbindelse til internettet via Wi-Fi.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.
  3. Tryk på Hent og installer. Tryk på Fortsæt eller Annuller, hvis du bliver spurgt om, om du midlertidigt vil slette nogle apps, fordi iOS skal bruge mere plads til opdateringen. iOS geninstallerer senere de fjernede apps. Se her, hvad du skal gøre, hvis du trykker på Annuller.
  4. Tryk på Installer, hvis du vil opdatere nu. Du kan også trykke på Senere og vælge Installer i nat eller Mind mig om det senere. Hvis du trykker på Installer i nat, skal du bare huske at slutte iOS-enheden til en stikkontakt, inden du lægger dig til at sove. Enheden opdateres derefter automatisk i løbet af natten.
  5. Angiv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Der er brug for mere plads til en iOS-opdatering

Hvis der ikke er plads nok til en trådløse opdatering, kan du opdatere via iTunes eller slette data manuelt på enheden. Uanset om du bruger iTunes eller trådløs opdatering, er der den samme mængde ledig plads på enheden efter opdateringen.

Nogle iOS-softwareopdateringer kan ikke overføres trådløst. En VPN- eller proxy-forbindelse kan forhindre, at enheden kan kontakte iOS-opdateringsserverne.

Opdatering af enheden ved hjælp af iTunes

Hvis du ikke kan opdatere trådløst, kan du gøre det via iTunes. Slut computeren til et andet netværk, hvis den bruger Internetdeling på den iOS-enhed, der skal opdateres.

1.  Installer den nyeste version af iTunes på computeren.
  2. Slut enheden til computeren.
  3. Åbn iTunes, og vælg din enhed.
  4. Klik på Resume, og klik på Søg efter opdatering.
  5. Klik på Hent og opdater.

Der vises en fejlmeddelelse i iTunes, eller der kræves mere plads til opdateringen

Du kan få hjælp til eventuelle fejlmeddelelser under opdatering af en enhed via iTunes. Hvis der ikke er plads nok til en opdatering, kan du slette data manuelt på enheden.

Sidst ændret: