Opdatering af iOS-software på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs om, hvordan du opdaterer din iPhone, iPad eller iPod touch til den seneste version af iOS – trådløst eller via iTunes.

Du kan opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch til den seneste version af iOS trådløst. Hvis du ikke kan se opdateringen på din enhed, kan du opdatere manuelt via iTunes. Den seneste version af iOS er iOS 10.0.2

Inden opdatering

Opret en sikkerhedskopi af enheden via iCloud eller iTunes.

Sådan opdaterer du enheden trådløst

Tryk på Installer nu, hvis der vises en besked om en tilgængelig opdatering. Du kan også følge disse trin:

1. Slut din enhed til en strømkilde, og opret forbindelse til internettet via Wi-Fi.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.
  3. Tryk på Hent og installer. Tryk på Fortsæt eller Annuller, hvis du bliver spurgt, om nogle af appsene skal fjernes midlertidigt, fordi iOS skal bruge mere plads til opdateringen. iOS geninstallerer senere de fjernede apps. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du trykker på Annuller.
  4. Tryk på Installer, hvis du vil opdatere nu. Du kan også trykke på Senere og vælge Installer i nat eller Mind mig om det senere. Hvis du trykker på Installer i nat, skal du huske at slutte iOS-enheden til en strømkilde, før du går i seng. Din enhed opdateres automatisk i løbet af natten.
  5. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke kender din adgangskode, kan du læse, hvad du skal gøre.

Hvis der vises en fejl eller er brug for mere plads under trådløs opdatering

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der vises en fejl, mens du prøver at opdatere enheden trådløst. Hvis der ikke er plads nok til en trådløs opdatering, kan du opdatere via iTunes eller slette data manuelt på enheden. Uanset om du bruger iTunes eller trådløs opdatering, er der den samme mængde ledig plads på enheden efter opdateringen.

Ikke alle iOS-softwareopdateringer kan overføres trådløst. En VPN- eller proxy-forbindelse kan forhindre, at enheden kan kontakte iOS-opdateringsserverne.

Opdater enheden ved hjælp af iTunes

Hvis du ikke kan opdatere trådløst på din iOS-enhed, kan du opdatere manuelt via iTunes på en computer, du er tryg ved at bruge. Hvis din computer bruger Internetdeling på den iOS-enhed, som du opdaterer, skal du vælge et andet Wi-Fi- eller Ethernet-netværk på din computer, før du opdaterer.

1. Installer den nyeste version af iTunes på computeren.
  2. Slut enheden til computeren.
  3. Åbn iTunes, og vælg din enhed.
  4. Klik på Resume, og klik derefter på Søg efter opdatering.
  5. Klik på Hent og opdater.
  6. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke kender din adgangskode, kan du læse, hvad du skal gøre.

Der vises en fejlmeddelelse i iTunes, eller der kræves mere plads til opdateringen

Søg hjælp, hvis du modtager fejlmeddelelser, når du opdaterer din enhed via iTunes. Hvis der ikke er plads nok til en opdatering, kan du slette data manuelt på enheden.

Sidst ændret: