Opdater din iPhone, iPad eller iPod touch med Finder

Læs mere om, hvordan du opdaterer din iPhone, iPad eller iPod touch til den nyeste version af iOS eller iPadOS med din computer.

content-nav-macos-big-sur-finder-icon

Hvis du ikke kan opdatere din enhed trådløst, kan du opdatere manuelt ved hjælp af Finder på en computer, som du har tillid til.

Inden opdatering

1. Sikkerhedskopier din enhed med iCloud eller din computer.

2. Kontroller, at din computer kører macOS Catalina eller en nyere version. Bruger du en Mac med macOS Mojave eller en tidligere version? Opdater din enhed ved hjælp af iTunes i stedet.

3. Hvis din computer bruger Internetdeling på den enhed, som du opdaterer, skal du vælge et andet Wi-Fi- eller Ethernet-netværk på din computer.

Opdater din iPhone, iPad eller iPod touch ved hjælp af din computer

1. Åbn et Finder-vindue på en Mac med macOS Catalina eller en nyere version.

2. Slut enheden til computeren.

3. Vælg din enhed i indholdsoversigten i venstre side af Finder-vinduet. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din enhed ikke vises.

4. Klik på Generelt, og klik derefter på Søg efter opdatering.

macos-big-sur-finder-device-synced-check-for-update-onclick-2
  5. Klik på Hent og opdater. Fortsæt ved at følge vejledningen på skærmen.

6. Indtast din kode, hvis du bliver bedt om det. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan huske din adgangskode.

Hvis der vises advarsler på computeren

Få hjælp, hvis du får vist advarselsmeddelelser, mens du opdaterer din enhed ved hjælp af din computer.

Hvis du har brug for mere plads til en opdatering

Hvis du har brug for mere plads til at opdatere, kan du slette indhold manuelt på enheden.