Hvis der vises en fejl, når du opdaterer eller gendanner din iPhone, iPad eller iPod

Læs om, hvad du skal gøre, hvis der vises en fejlkode eller en advarsel, når du bruger din computer til at opdatere eller gendanne din enhed.

Opdater din Mac eller pc

Opdater din Mac. Hvis du bruger en pc, skal du sørge for, at du har den nyeste version af appen Apple Devices eller iTunes.

Slut enheden direkte til computeren

Slut din iPhone, iPad eller iPod direkte til computerens USB-port (ikke til et tilknyttet tastatur eller USB-samlingspunkt). Sørg for, at kablet er i god stand.

Sørg for, at enheden er låst op. Hvis du bliver bedt om det, skal du godkende enheden.

Hvis du stadig får vist en fejladvarsel, kan du prøve med et andet Apple USB-kabel eller skifte til en anden USB-port på computeren.

Genstart din computer og din enhed

Sluk computeren, og tænd den igen. Genstart derefter din enhed.

Læs mere om, hvordan du genstarter din iPhone, genstarter din iPad eller genstarter din iPod touch.

Kontroller sikkerhedssoftwaren på computeren

Det kan være nødvendigt at opdatere, ændre eller afinstallere software, der skaber problemer for computerens forbindelse til appen Apple Devices eller iTunes.

Brug en anden computer

Opdater eller gendan din enhed på en anden computer, som bruger et andet netværk.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Vælg den fejlkode, der vises:

Eller kontakt Apple-support.