Visning af fejl 3194, fejl 17 eller "Enheden kan ikke bruges sammen med det ønskede build" på din computer

Hvis din computer ikke kan kommunikere med Apples softwareopdateringsserver, kan en af følgende meddelelser blive vist.

• Fejl 17

• Fejl 1639

• Fejl 3000-3020

• Fejl 3194

• Fejl 3100-3999

• Enheden kan ikke bruges sammen med det ønskede build

Hvis du ser en af disse meddelelser og har brug for hjælp til at opdatere eller gendanne din iOS- eller iPadOS-enhed, skal du sørge for, at din Mac er opdateret. Hvis du bruger iTunes, skal du installere den nyeste version af iTunes Brug fremgangsmåden nedenfor, hvis du stadig ikke kan opdatere eller gendanne.

Håndtering af TCP/IP-filtrering, firewall eller sikkerhedssoftware

Hvis der er installeret filtrerings-, firewall- eller sikkerhedssoftware til TCP/IP på computeren, skal du prøve følgende fremgangsmåde.

1. Afinstaller midlertidigt eller konfigurer din sikkerhedssoftware.

2. Sørg for, at du har en fungerende internetforbindelse. Prøv at gå til www.apple.com/dk eller kontakt din internetudbyder for at få mere hjælp.

3. Undlad at bruge internetrouteren. Nogle routere kan blokere adgangen fra iTunes til opdateringsserveren. Hvis du bruger en router, som ikke er fremstillet af Apple, skal du prøve følgende:

• Afbryd forbindelsen til din trådløse router eller din router med kabel, og brug et Ethernet-kabel til at slutte computeren direkte til dit modem.

• Genstart computeren og modemmet. Kontakt din internetudbyder for at få instruktioner i, hvordan du bruger modemmet.

Når du har bekræftet, at din internetforbindelse virker, kan du prøve at opdatere eller gendanne din iOS- eller iPadOS-enhed igen.

Gendannelse eller opdatering fra en anden computer

Prøv at gendanne eller opdatere på en anden computer med en anden internetforbindelse. Dette er med til at sikre, at der ikke er problemer med computeren, som kan forhindre den i at kommunikere med opdateringsserveren.

Fejl 1639, 3000-3020 og 3100-3999 (med undtagelse af 3194) kan skyldes dine netværksindstillinger. Kontakt din netværksadministrator, hvis din computer bruger et administreret netværk. Proxyservere, firewalls og andre sikkerhedsforanstaltninger på netværket kan medføre disse fejl. Find om nødvendigt en anden netværksforbindelse for at gendanne enheden. Hvis du f.eks. gendanner på arbejdet, kan du prøve at gendanne derhjemme eller på en vens computer og netværk.

Kontrol af værtsarkivet

Når du har opdateret din Mac eller iTunes til den nyeste version, skal du kontrollere værtsarkivet for at sikre, at computeren kan kontakte opdateringsserveren.

Windows

Hvis du bruger en Windows-computer, skal du følge vejledningen på Microsofts supportwebsted. Nulstilling af værtsarkivet berører softwaretjenester, der er afhængige af omdirigeringer via værtsarkiv. Hvis du kører Windows på en arbejdscomputer, skal du kontakte it-afdelingen for at være sikker på, at programmerne stadig fungerer efter nulstilling af værtsarkivet.

Mac

Følg nedenstående fremgangsmåde, hvis du har en Mac:

1. Vælg Programmer > Hjælpeprogrammer i Finder.

2. Åbn Terminal.

3. Skriv denne kommando, og tryk på Retur:

sudo nano /private/etc/hosts

4. Indtast den adgangskode, du bruger til at logge på computeren, og tryk på Retur. Der vises ingen tekst i terminalvinduet, når du indtaster adgangskoden.

hosts_file

5. Naviger med piletasterne, og se efter en post, som indeholder "gs.apple.com".

Hvis du ikke ser en post, der indeholder gs.apple.com, har værtsarkivet ikke noget med problemet at gøre. Luk terminalen, og gå til sektionen "Håndtering af TCP/IP-filtrering, firewall eller sikkerhedssoftware" i denne artikel.

6. Tilføj symbolet # og et mellemrum ("# ") i begyndelsen af posten gs.apple.com.

7. Tryk på Ctrl-O for at arkivere arkivet.

8. Tryk på Retur, når du bliver bedt om arkivnavnet.

9. Tryk på Ctrl-X for at afslutte redigeringsværktøjet.

10. Genstart din Mac.

Når computeren er færdig med at genstarte, kan du prøve at opdatere eller gendanne din iOS- eller iPadOS-enhed igen.