Glemt adgangskode til en iPhone, iPad eller iPod touch, eller enheden er slået fra

Hvis du glemmer din adgangskode, eller hvis du får vist en meddelelse om, at din enhed er slået fra, skal du udføre disse trin for at fjerne din adgangskode.

Hvis du indtaster den forkerte adgangskode på en iOS-enhed seks gang i træk, spærres enheden, og der vises en meddelelse om, at enheden er slået fra. Læs mere om, hvad du skal gøre.

Først skal du vælge, hvordan du vil slette din enhed

Du kan kun få adgang til enhedens data, hvis du har husket at tage en sikkerhedskopi, før du glemte adgangskoden. Du er nødt til at nulstille enheden, så alle data og indstillinger slettes. Vælg, hvordan du vil slette din enhed, så du kan fjerne din adgangskode:

Sådan sletter du din enhed med iTunes for at fjerne din adgangskode

Hvis du har synkroniseret enheden med iTunes, kan du gendanne den. Dette medfører, at enheden og dens adgangskode slettes.

1. Slut enheden til den computer, du har synkroniseret med.
  2. Åbn iTunes. Hvis du bliver bedt om at indtaste en adgangskode, skal du prøve på en anden computer, som du har synkroniseret med, eller bruge gendannelsesfunktionen
  3. Vent på, at iTunes synkroniserer enheden og tager en sikkerhedskopi. Hvis det ikke sker, kan du her se, hvad du skal gøre.
  4. Klik på Gendan [din enhed], når synkronisering og sikkerhedskopiering er afsluttet.
  5. Når du er nået frem til indstillingsskærmen under gendannelse af iOS-enheden, skal du trykke på Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi.
  6. Vælg din enhed i iTunes. Se på sikkerhedskopiernes dato og størrelse, og vælg den mest relevante.

Slet din enhed med iCloud for at fjerne din adgangskode

Hvis du indstiller Find min iPhone på din iOS-enhed eller Mac, kan du bruge iCloud til at slette dataene på den og gendanne den. Dette medfører, at enheden og dens adgangskode slettes.

1. Gå ind på icloud.com/find fra en anden enhed.
  2. Log ind med dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  3. Klik på Alle enheder øverst i browservinduet.
  4. Vælg den enhed, som du vil slette.
  5. Klik på Slet [enhed] for at slette din enhed og adgangskoden til den.
  6. Du kan nu enten gendanne din enhed fra en sikkerhedskopi eller indstille den som ny.

Hvis din enhed ikke har forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk, kan du ikke foretage sletning med Find min iPhone.

Slet din enhed via gendannelsesfunktionen for at fjerne din adgangskode

Hvis du aldrig har synkroniseret med iTunes eller indstillet Find My iPhone i iCloud, skal du bruge gendannelsesfunktionen til at gendanne enheden. Dette medfører, at enheden og dens adgangskode slettes.

1. Slut iOS-enheden til computeren, og åbn iTunes. Hvis du ikke har en computer, kan du prøve at låne en af en ven eller henvende dig i en Apple Store-butik eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder.
  2. Tving enheden til at genstarte, mens den er forbundet:
    • På iPhone 6s og tidligere modeller, iPad eller iPod touch: Hold knapperne Vågeblus til/fra og Hjem nede. Du skal ikke give slip, når Apple-logoet vises. Du skal først give slip på knapperne, når du ser skærmbilledet med gendannelsesfunktionen.
    • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Hold knapperne Vågeblus til/fra og Skru ned nede. Du skal ikke give slip, når Apple-logoet vises. Du skal først give slip på knapperne, når du ser skærmbilledet med gendannelsesfunktionen.
  3. Når du får valget mellem at gendanne og opdatere, skal du vælge Gendan.

iTunes downloader software til enheden. Hvis det tager mere end 15 minutter, går enheden ud af gendannelsesfunktionen, og du skal så gentage trin 2 og 3.

4. Vent på, at processen afsluttes. Derefter kan du indstille enheden og begynde at bruge den.

Få mere hjælp

Hvis du ikke kan opdatere eller gendanne din enhed via gendannelsesfunktionen, eller du ikke kan bruge gendannelsesfunktionen på grund af en knap, der er ødelagt eller sidder fast, kan du kontakte Apple-support. Derefter skal du udføre trinnene til indstilling af service til din iPhone, iPad eller iPod touch.