Glemt adgangskode til en iPhone, iPad eller iPod touch, eller enheden er slået fra

Følg denne fremgangsmåde, hvis du har glemt din adgangskode, eller der vises en meddelelse om, at din enhed er slået fra.

Hvis du indtaster den forkerte adgangskode på en iOS-enhed seks gang i træk, spærres enheden, og der vises en meddelelse om, at enheden er slået fra.

Vælg, hvordan du vil slette på din enhed

Du kan kun få adgang til enhedens data, hvis du har husket at tage en sikkerhedskopi, før du glemte adgangskoden. Du er nødt til at nulstille enheden, så alle data og indstillinger slettes. Vælg, hvordan du vil slette:

Slet alle data på din enhed med iTunes

Hvis du har synkroniseret enheden med iTunes, kan du gendanne den.

1. Slut enheden til den computer, du har synkroniseret med.
  2. Åbn iTunes. Hvis du bliver bedt om at indtaste en adgangskode, skal du prøve på en anden computer, som du har synkroniseret med, eller bruge gendannelsesfunktionen
  3. Vent på, at iTunes synkroniserer enheden og tager en sikkerhedskopi. Hvis det ikke sker, kan du her se, hvad du skal gøre.
  4. Klik på Gendan [din enhed], når synkronisering og sikkerhedskopiering er afsluttet.
  5. Når du er nået frem til indstillingsskærmen under gendannelse af iOS-enheden, skal du trykke på Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi.
  6. Vælg din enhed i iTunes. Se på sikkerhedskopiernes dato og størrelse, og vælg den mest relevante.

Slet alle data på din enhed med iCloud

Hvis du indstiller Find min iPhone på din iOS-enhed eller Mac, kan du bruge iCloud til at slette dataene på den og gendanne den.

1. Gå ind på icloud.com/find fra en anden enhed.
  2. Log ind med dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  3. Klik på Alle enheder øverst i browservinduet.
  4. Vælg den enhed, som du vil slette dataene på.
  5. Klik på Slet [enhed] for at slette din enhed og adgangskoden til den.
  6. Du kan nu enten gendanne fra en sikkerhedskopi eller indstille som ny.

Hvis din enhed ikke har forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk, kan du ikke foretage sletning med Find min iPhone.

Slet alle data på din enhed med gendannelsestilstanden

Hvis du aldrig har synkroniseret med iTunes eller indstillet Find min iPhone i iCloud, skal du bruge gendannelsesfunktionen til at gendanne enheden. Dette medfører sletning af enheden og dens adgangskode.

1. Slut iOS-enheden til computeren, og åbn iTunes. Hvis du ikke har en computer, kan du prøve at låne en af en ven eller henvende dig i en Apple Store-butik eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder.
  2. Tving enheden til at genstarte, mens den er forbundet:
    • På iPhone 6s og tidligere modeller, iPad eller iPod touch: Hold knapperne Vågeblus til/fra og Hjem nede samtidig.
    • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Hold knapperne Vågeblus til/fra og Skru ned nede samtidig.
      Du skal ikke give slip, når Apple-logoet vises. Du skal først give slip på knapperne, når du ser skærmbilledet med gendannelsesfunktionen.
  3. Når du får valget mellem at gendanne og opdatere, skal du vælge Opdater.

iTunes downloader software til enheden. Hvis det tager mere end 15 minutter, går enheden ud af gendannelsesfunktionen, og du skal så gentage trin 2 og 3.
  4. Vent på, at processen afsluttes. Derefter kan du indstille den og begynde at bruge enheden.

Yderligere hjælp

Kontakt Apples support, hvis du ikke kan tvinge enheden til at genstarte eller ikke kan bruge gendannelsesfunktionen, fordi knapperne er gået i stykker.

Sidst ændret: