Glemt adgangskode til en iPhone, iPad eller iPod touch, eller enheden er deaktiveret

Hvis du glemmer din adgangskode, eller du får vist en meddelelse om, at din enhed er deaktiveret, skal du udføre disse trin for at fjerne din adgangskode. Data på enheden vil ikke længere være tilgængelige, og du skal slette din enhed.

skærmen iPhone er deaktiveret

Hvis du indtaster den forkerte adgangskode på en iOS-enhed for mange gange, spærres enheden, og der vises en meddelelse om, at enheden er deaktiveret. På dette tidspunkt er dataene på enheden blevet slettet. Hvis du igen vil kunne bruge enheden, er du nødt til at slette din adgangskode ved at udføre en gendannelse.

Sådan sletter du din adgangskode

Hvis du tidligere har lavet en sikkerhedskopi af enheden, kan du gendanne dine data og indstillinger, efter du har gendannet selve enheden. Hvis du aldrig har lavet en sikkerhedskopi af enheden, inden du glemte adgangskoden, kan du ikke få adgang til enhedens data.

1. Hvis du ikke har iTunes, skal du downloade og installere iTunes på din Mac eller pc. Hvis du ikke har en computer, kan du prøve at låne en af en ven eller henvende dig i en Apple Store-butik eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder.
  2. Slut iOS-enheden til computeren, og åbn iTunes.
  3. Tving enheden til at genstarte, mens den er forbundet:

• På iPhone X eller en nyere model eller iPhone 8 eller en nyere model: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip hurtigt igen. Tryk på og slip hurtigt knappen Lydstyrke ned. Tryk derefter på sideknappen, og hold den inde, indtil skærmen for gendannelse vises.
      slet alle data på enhed med gendannelsestilstanden
    • På en iPad med Face ID: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk derefter på den øverste knap, og hold den nede, indtil skærmen for gendannelse vises.
    • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Tryk samtidig på sideknappen og knappen Lydstyrke ned, og hold dem inde. Bliv ved med at holde dem inde, indtil du kan se skærmen for gendannelse.
      gendannelsestilstand
    • På en iPhone 6s eller en tidligere model, en iPad med knappen Hjem eller en iPod touch: Tryk på knappen Hjem og den øverste knap eller sideknappen samtidigt, og hold dem inde. Bliv ved med at holde dem inde, indtil skærmen for gendannelse vises.
      gendannelsestilstand

4. Når du får valget mellem at gendanne og opdatere, skal du vælge Gendan.
    iTunes-skærm

iTunes downloader software til enheden. Hvis det tager mere end 15 minutter, går enheden ud af gendannelsesfunktionen, og du skal så gentage trin 2 og 3.
  5. Vent på, at processen afsluttes. Derefter kan du indstille enheden og begynde at bruge den.

Få mere hjælp

Hvis du ikke kan opdatere eller gendanne din enhed via gendannelsesfunktionen, eller du ikke kan bruge gendannelsesfunktionen på grund af en knap, der er ødelagt eller sidder fast, kan du kontakte Apple-support. Derefter skal du udføre trinnene til indstilling af service til din iPhone, iPad eller iPod touch.