Glemt adgangskode til en iPhone, iPad eller iPod touch, eller enheden er deaktiveret

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du glemmer din adgangskode, eller hvis du ser en meddelelse om, at din enhed er deaktiveret.

Hvis du indtaster den forkerte adgangskode for mange gange, vil du se en meddelelse om, at din enhed er deaktiveret. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du slette enheden, hvilket sletter alle dine data og indstillinger, inklusive din adgangskode. Du kan kun få adgang til enhedens data, hvis du har husket at tage en sikkerhedskopi, før du glemte adgangskoden. Følg trinnene nedenfor for at slette din adgangskode.

Sådan sletter du din adgangskode

Hvis du tidligere har lavet en sikkerhedskopi af enheden, kan du gendanne dine data og indstillinger, efter du har gendannet selve enheden. Hvis du aldrig har lavet en sikkerhedskopi af enheden, inden du glemte adgangskoden, kan du ikke få adgang til enhedens data.

1. Du skal bruge en computer for at følge disse trin. Hvis du ikke har en computer, kan du prøve at låne en af en ven eller henvende dig i en Apple Store-butik eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder.
  2. Kontroller, at enheden ikke er sluttet til din computer, vælg derefter din enhed nedenfor, og følg trinnene:

• iPhone X eller nyere, iPhone 8 og iPhone 8 Plus: Tryk på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne, og hold dem nede, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket for at slukke enheden. Slut din enhed til din computer, mens du holder sideknappen nede. Bliv ved med at holde sideknappen nede, indtil du ser skærmen for gendannelse.
    • iPad med Face ID: Tryk på den øverste knap og en af lydstyrkeknapperne, og hold dem nede, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket for at slukke enheden. Slut din enhed til din computer, mens du holder den øverste knap nede. Bliv ved med at holde den øverste knap nede, indtil du ser skærmen for gendannelse.
    • iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPod touch (7. generation): Tryk på sideknappen (eller den øverste knap), og hold den nede, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket for at slukke enheden. Slut din enhed til din computer, mens du holder knappen Lydstyrke ned nede. Bliv ved med at holde knappen Lydstyrke nede, indtil du ser skærmen for gendannelse.
    • iPhone 6s eller tidligere, iPod touch (6. generation eller tidligere) eller iPad med knappen Hjem: Tryk på sideknappen (eller den øverste knap), og hold den nede, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket for at slukke enheden. Slut din enhed til din computer, mens du holder knappen Hjem nede. Bliv ved med at holde knappen Hjem nede, indtil du ser skærmen for gendannelse.
  3. Find din enhed på din computer. Når du får valget mellem at gendanne og opdatere, skal du vælge Gendan. Finder eller iTunes downloader software til enheden. Hvis det tager mere end 15 minutter, går enheden ud af gendannelsesfunktionen, og du skal så gentage trin 2-4.
  4. Vent på, at processen afsluttes. Derefter kan du indstille enheden og begynde at bruge den.

Få mere hjælp

Hvis du ikke kan opdatere eller gendanne din enhed via gendannelsesfunktionen, eller du ikke kan bruge gendannelsesfunktionen på grund af en knap, der er ødelagt eller sidder fast, kan du kontakte Apple-support. Derefter skal du udføre trinnene til indstilling af service til din iPhone, iPad eller iPod touch.