Glemt adgangskode til en iPhone, iPad eller iPod touch, eller enheden er slået fra

Følg denne fremgangsmåde, hvis du har glemt din adgangskode, eller der vises en meddelelse om, at din enhed er slået fra.

Hvis du indtaster den forkerte adgangskode på en iOS-enhed seks gang i træk, spærres enheden, og der vises en meddelelse om, at enheden er slået fra.

Vælg en sletningsmetode

Du kan kun få adgang til enhedens data, hvis du har husket at tage en sikkerhedskopi, før du glemte adgangskoden. Du er nødt til at nulstille enheden, så alle data og indstillinger slettes:

Gendannelse ved hjælp af iTunes

Hvis du har synkroniseret enheden med iTunes, kan du gendanne den.

1. Slut enheden til den computer, du har synkroniseret med.
  2. Åbn iTunes. Hvis du bliver bedt om at indtaste en adgangskode, skal du prøve på en anden computer, som du har synkroniseret med, eller bruge gendannelsesfunktionen
  3. Vent på, at iTunes synkroniserer enheden og tager en sikkerhedskopi. Hvis det ikke sker, kan du her se, hvad du skal gøre.
  4. Klik på Gendan [din enhed], når synkronisering og sikkerhedskopiering er afsluttet.
  5. Når du er nået frem til indstillingsskærmen under gendannelse af iOS-enheden, skal du trykke på Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi.
  6. Vælg din enhed i iTunes. Se på sikkerhedskopiernes dato og størrelse, og vælg den mest relevante.

Slet Find min iPhone

Hvis du indstiller Find min iPhone på din iOS-enhed eller Mac, kan du bruge iCloud til at slette dataene på den og gendanne den.

1. Gå ind på icloud.com/find fra en anden enhed.
  2. Log ind med dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  3. Klik på Alle enheder øverst i browservinduet.
  4. Vælg den enhed, som du vil slette dataene på.
  5. Klik på Slet [enhed] for at slette din enhed og adgangskoden til den.
  6. Du kan nu enten gendanne fra en sikkerhedskopi eller indstille som ny.

Hvis din enhed ikke har forbindelse til et Wi-Fi- eller mobildatanetværk, kan du ikke foretage sletning med Find min iPhone.

Gendan med gendannelsesfunktion

Hvis du aldrig har synkroniseret med iTunes eller indstillet Find My iPhone i iCloud, skal du bruge gendannelsesfunktionen til at gendanne enheden. Med følgende fremgangsmåde slettes dataene på enheden samt adgangskoden:

1. Slut iOS-enheden til computeren, og åbn iTunes. Hvis du ikke har en computer, kan du prøve at låne en af en ven eller henvende dig i en Apple Store-butik eller hos en autoriseret Apple-serviceudbyder.
  2. Tving enheden til at genstarte, mens den er tilsluttet, ved at holde knapperne Vågeblus til/fra og Hjem nede. Tasterne skal holdes nede, helt indtil gendannelsesskærmen vises – også mens Apple-logoet vises.
  3. Når du får valget mellem at gendanne og opdatere, skal du vælge Opdater.

iTunes henter software til enheden. Hvis det tager mere end 15 minutter, går enheden ud af gendannelsesfunktionen, og du skal så gentage trin 2 og 3.

4. Vent på, at processen afsluttes. Derefter kan du indstille den og begynde at bruge enheden.

Yderligere hjælp

Kontakt Apples support, hvis du ikke kan tvinge enheden til at genstarte eller ikke kan bruge gendannelsesfunktionen, fordi knapperne er gået i stykker.

Sidst ændret: