Brugerhåndbog til Safari

til macOS Mojave

Vinduet Websteder, hvor du kan tilpasse, hvordan du surfer på individuelle websteder i Safari.

Bloker ekstra vinduer for individuelle websteder

I stedet for at blokere eller tillade ekstra vinduer på alle websteder kan du udvælge de websteder, hvor du vil blokere ekstra vinduer. Nogle websteder fungerer bedst, hvis du tillader ekstra vinduer.

Sådan blokerer du ekstra vinduer i Safari

Et Safari-vindue med fire faner, der hver viser et websteds symbol og titel.

Vis webstedsymboler på faner

Gør det nemmere at se, hvad der er i hver fane, ved at inkludere webstedssymboler.

Sådan skiftes indstillingerne for faner i Safari

Indstillinger for Adgangskoder, advarsel om, at to websteder bruger samme adgangskode.

Beskyt dine onlinekonti med forskellige adgangskoder

Hvis du genbruger adgangskoder, og hvis nogen kender din adgangskode til ét websted, kan de muligvis få adgang til dine konti på andre websteder. Safari giver dig besked, hvis du bruger den samme adgangskode til forskellige websteder.

Sådan skiftes indstillingerne for adgangskoder i Safari

Kontotilmeldingssiden, der viser en automatisk oprettet adgangskode samt muligheden for at afvise at bruge det eller bruge det.

Brug stærke adgangskoder, der er oprettes automatisk

Når du indstiller en konto eller skifter en eksisterende adgangskode, kan Safari oprette en stærk adgangskode for dig. Når du skal logge på senere, udfyldes oplysningerne automatisk.

Sådan bruges Autoudfyld af adgangskoder i Safari

For at gennemse Brugerhåndbogen til Safari skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden. Besøg webstedet Safari-support, hvis du har brug for mere hjælp.