Startsiden i Safari, der viser favoritwebsteder, et resume af en anonymitetsrapport og tilpasningsmuligheder.

Tilpas din startside

Vælg det baggrundsbillede og de links, du vil se, når du åbner vinduer og faner.

Sådan tilpasser du startsiden i Safari

Safari-vinduet med flere åbne faner og markøren over en fane, der viser et eksempel på websiden.

Se et eksempel på indhold i fane

Hold markøren over en fane for at se et eksempel på indholdet i fanen.

Sådan bruger du faner til websider i Safari

Hovedsiden for Mac App Store. Indholdsoversigten til venstre indeholder links til forskellige områder i butikken, f.eks. Arcade og Kreativitet, og Kategorier er valgt. Til højre ses kategorien Safari-udvidelser.

Gør mere med Safari vha. udvidelser

Tilpas din browseroplevelse ved at hente Safari-udvidelser i Mac App Store.

Sådan henter du udvidelser, du kan bruge til at tilpasse Safari

En webside på spansk. I det smarte søgefelt vises knappen Oversæt og en liste med tilgængelige sprog.

Oversæt en webside (beta)

Se straks en webside på et andet sprog.

Sådan får du oversat en webside

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Safari ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Besøg webstedet Safari-support, hvis du har brug for mere hjælp.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.