Tilmeld dig Apple Music på Android

Abonner på Apple Music på din Android-enhed for at streame millioner af sange. Få eksklusive playlister og anbefalinger til musik, du vil elske. Desuden kan du lytte til musik på alle dine enheder med appen Apple Music.

Hent appen Apple Music

Hvis du vil abonnere på Apple Music, skal du downloade appen Apple Music på en Android-telefon eller -tablet med Android 5.0 (Lollipop) eller en nyere version eller på en Chromebook, der understøtter Android-apps.

Download på Google Play

Hvis du ikke har Google Play i dit land eller område, kan du downloade appen Apple Music fra Apple.

Følg derefter disse trin for at abonnere

1. Åbn appen Apple Music på din Android-enhed.

2. Når du åbner appen første gang, vises beskeden "Velkommen til Apple Music". Hvis du ikke kan se denne besked, skal du trykke på Hjem nederst på skærmen. Abonnerer du allerede på Apple Music?

3. Tryk på prøvetilbuddet (én prøveperiode pr. person eller familie).

4. Vælg et individuelt abonnement, et familieabonnement, der kan deles med op til seks personer, eller et studieabonnement.

5. Hvis du har et Apple-id, skal du trykke på Brug eksisterende Apple-id og logge ind. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du trykke på Opret nyt Apple-id og derefter følge trinnene. Hvis du ikke er sikker på, om du har et Apple‑id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

6. Bekræft dine faktureringsoplysninger, og tilføj en gyldig betalingsmetode.

7. Tryk på Tilmeld dig Apple Music.

Når du har tegnet abonnement på Apple Music, kan du ændre dit abonnement til et familie- eller studieabonnement, et individuelt abonnement eller et årsabonnement.

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music

1. På din Android-enhed kan du downloade appen Apple Music fra Google Play.

2. Åbn appen Apple Music.

3. Hvis der vises et tilbud om prøveabonnement, skal du trykke på Log ind i øverste højre hjørne. Ellers skal du trykke på knappen Mereknappen Sorteringsindstillinger og derefter trykke på Log ind.

4. Indtast det samme Apple-id og den samme adgangskode, som du bruger med Apple Music.

Læs om, hvordan du logger ind på Apple Music på dine andre enheder med appen Apple Music.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.