Support til macOS

Alle de emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til macOS Mojave, High Sierra m.m.

Gør dig klar til macOS Catalina

Kommer snart. macOS Catalina giver dig særlige apps til musik, tv og podcasts samt smarte nye funktioner som Sidecar. Din Mac bliver endnu stærkere.

Læs mere om macOS Catalina og alle de spændende nye funktioner.

Brug af macOSMojave

At arbejde på en Mac har altid givet inspiration til virkelig godt arbejde. macOS Mojave giver dig nu nye funktioner, der er inspireret af de mest effektive brugere, men designet til alle.

Se, hvad der er nyt i macOS Mojave

Ressourcer