Support til macOS

Opgrader til macOS Monterey

Se, om din Mac er kompatibel, lær, hvordan du laver en sikkerhedskopi, og bliv klar til at opdatere.

Få mere at vide om macOS Monterey

FaceTime

Del erfaringer, arbejd sammen, deltag i et FaceTime-opkald fra enhver webbrowser og meget mere.

Beskeder

Indhold, der er delt med dig i Beskeder, vises nu automatisk i apps som f.eks. Safari, Photos, Podcasts og News under Delt med dig.

Safari

Safari er blevet nytænkt med en strømlinet fanelinje med fanegrupper, der synkroniseres på tværs af enheder og integration med Hurtignote og Focus.

Focus

Uanset om du skal koncentrere dig eller trække dig lidt tilbage, kan Focus hjælpe dig med at forblive i øjeblikket og synkroniseres på tværs af dine enheder.

Hurtignote

Hurtignoter vises i appen Noter, så du kan fortsætte lige der, hvor du slap, på din Mac, iPad eller iPhone.

Genveje

Genveje gør det nemt at automatisere de handlinger, du foretager oftest, uanset om du er ny til genveje eller en mester i arbejdsprocesser.

Ressourcer

Brugerhåndbog

Læs om funktioner, og opdag alt det, macOS kan gøre.

Produktbemærkninger

Se, hvad der er ændret i hver af macOS Monterey-opdateringerne.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.