Brug to skærme med din MacBook Air med M3-chip

Du kan tilslutte to eksterne skærme samtidigt, når din MacBook Air er klappet sammen.

Kontroller krav

• Eksternt tastatur eller pegefelt og ekstern mus

• macOS Sonoma 14.3 eller en nyere version

• Strøm til skærm via USB-C eller strømforsyning med USB-C til MagSafe-kabel

Tilslut skærme

1. Tilslut et eksternt tastatur eller pegefelt og en ekstern mus.

2. Slut Mac-computeren til en stikkontakt. Hvis den eksterne skærm leverer strøm til Mac-computeren, er der ikke brug for en separat strømforsyning.

3. Tilslut den første skærm. Dette er den primære skærm, der understøtter op til 6K opløsning ved 60 Hz (eller 4K ved 144 Hz).

4. Klap MacBook Air sammen.

5. Tilslut den anden skærm. Dette er den sekundære skærm, der understøtter op til 5K opløsning ved 60 Hz (eller 4K ved 100 Hz).

Arranger skærme

• Indstillingerne for skærmopstillingen bevares i Systemindstillinger.

• Hvis du åbner MacBook Air, når begge skærme er tilsluttet, bliver den sekundære eksterne skærm mørk eller frakoblet.

• Hvis den primære skærm frakobles, og låget åbnes, bliver den sekundære skærm den primære skærm.

• Skærmene skal først frakobles og derefter tilsluttes for at nulstille visningsrækkefølgen.

Hvis din skærm ikke kan tilsluttes

Hvis din skærm er sluttet til en hub eller dock, og du kun kan bruge den til at dublere din indbyggede skærm, skal du slutte skærmen til en port direkte på din Mac.

Læs mere

Du kan finde flere oplysninger om tilslutning af skærme på Slut en skærm til din Mac.