Mellemstik til Thunderbolt 3-porten (USB-C) eller USB-C-porten på din Mac

Hvis kablet fra din eksterne skærm, harddisk, kamera eller anden enhed ikke kan tilsluttes Thunderbolt 3-porten (USB-C) eller USB-C-porten på din iMac Pro, iMac, MacBook Pro eller MacBook, skal du muligvis bruge et mellemstik.

Løsningerne i denne artikel virker med disse Mac-modeller, der har Thunderbolt 3-porte (USB-C) :

MacBook Pro (vist), iMac Pro og iMac har flere Thunderbolt 3-porte (USB-C).

Hvis din Mac kun har én port af denne slags, er det en MacBook med USB-C . Denne port understøtter alle løsningerne i denne artikel på nær Thunderbolt-løsningerne.

MacBook har kun én port, der understøtter USB-C, men ikke Thunderbolt.

Find ud af, hvilket stik dit kabel bruger

Brug disse billeder til at finde ud af, hvilket stik, der findes på enden af det kabel, som din enhed bruger, så du kan finde den rigtige løsning til din Mac. Kontroller enden, der indsættes i din Mac, ikke enden, der indsættes i din enhed.

Thunderbolt 3 (USB-C)

Hvis du bruger et Apple Thunderbolt 3-kabel (USB-C) eller et andet Thunderbolt 3-kabel (USB-C) med din skærm eller en anden enhed, burde det virke med din Mac uden et mellemstik.

LG UltraFine 5K-skærmen bruger Thunderbolt 3 (USB-C).

USB-C

Hvis du bruger et Belkin USB-C til USB-C-kabel eller et andet USB-C-kabel med din skærm eller en anden enhed, burde det virke med din Mac uden et mellemstik.

LG UltraFine 4K-skærmen bruger USB-C.

Thunderbolt   eller Thunderbolt 2

Hvis du bruger et Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel med en Thunderbolt-skærm eller en anden enhed, skal du bruge Apple Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstikket

Dette er den rigtige løsning for Apple Thunderbolt Display.

Thunderbolt og Thunderbolt 2 er ikke det samme som Mini DisplayPort , selvom portene har samme form. Hvis du bruger et Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel til en Mini DisplayPort-skærm, virker denne løsning ikke.

Mini DisplayPort

Hvis du bruger et Mini DisplayPort-kabel til en Mini DisplayPort-skærm, skal du bruge et USB-C til Mini DisplayPort-mellemstik fra en anden producent. Kontakt producenten for at tjekke, om det er kompatibelt med din Mac og skærm.

Dette er den rigtige løsning for Apple LED Cinema Display.

Mini DisplayPort er ikke det samme som Thunderbolt eller Thunderbolt 2 . De har samme form, men der er forskellige symboler på kablet og porten.

DisplayPort

Hvis du bruger et DisplayPort-kabel med din skærm, skal du bruge et USB-C til DisplayPort-mellemstik eller -kabel fra en anden producent som f.eks. Moshi USB-C til DisplayPort-kabel.

HDMI

Hvis du bruger et HDMI-kabel til din skærm, skal du bruge et Apple USB-C Digital AV Multiport-mellemstik eller et USB-C til HDMI-mellemstik eller -kabel fra en anden producent.

VGA

Hvis du bruger et VGA-kabel til din skærm, skal du bruge Apple USB-C VGA Multiport-mellemstikket. Alternativt skal du bruge et USB-C til VGA-mellemstik fra en anden producent som f.eks. Belkin USB-C til VGA-mellemstikket.

Ethernet

Hvis du bruger et Ethernet-kabel til din enhed, skal du bruge et USB-C til Ethernet-mellemstik fra en anden producent som f.eks. Belkin USB-C til Gigabit Ethernet-mellemstikket.

DVI

Hvis du bruger et DVI-kabel til din skærm, skal du bruge et USB-C til DVI-mellemstik eller -kabel fra en anden producent. Kontakt producenten for at tjekke, om det er kompatibelt med din Mac og skærm.

Dette er den rigtige løsning for Apple Cinema Display.

USB-A

Hvis du bruger et USB-A-kabel til din enhed, skal du bruge Apple USB-C til USB-mellemstikket.

Hvis du vil oplade en iPhone, iPad eller iPod gennem en Thunderbolt 3-port (USB-C) eller USB-C-port uden dette mellemstik, kan du bruge Apple USB-C til Lightning-kablet i stedet.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Udgivelsesdato: Wed Apr 18 21:16:06 GMT 2018