Mellemstik til Thunderbolt 3-porten eller USB-C-porten på din Mac eller iPad Pro

Hvis kablet fra din eksterne skærm ikke kan tilsluttes Thunderbolt 3-porten eller USB-C-porten på din Mac eller iPad Pro, skal du muligvis bruge et mellemstik.

Mellemstikkene og kablerne i denne artikel virker med følgende Mac-computere og iPad Pro-enheder:

For at finde det rigtige kabel eller mellemstik til din Mac eller iPad Pro skal du bruge nedenstående oplysninger til at identificere det stik, der findes på enden af det kabel, der er tilsluttet din skærm, harddisk, kamera, hub eller anden enhed. Tag et kig på den ende, der skal tilsluttes din Mac eller iPad Pro.

Thunderbolt 3  Thunderbolt-symbol

Hvis du bruger et Apple Thunderbolt 3-kabel eller et andet Thunderbolt 3-kabel til din skærm eller en anden enhed, kan det tilsluttes din Mac uden et mellemstik.

Apple Pro Display XDR og LG UltraFine 5K-skærmen bruger Thunderbolt 3.

USB-C  USB-symbol

Hvis du bruger et mophie USB-C-kabel med USB-C-stik eller et andet USB-C-kabel til din enhed, kan det tilsluttes din Mac eller iPad Pro uden et mellemstik.

LG UltraFine 4K-skærmen bruger USB-C.

USB-A  USB-symbol

Hvis du bruger et USB-A-kabel til din enhed, kan du bruge Apple USB-C til USB-mellemstikketApple USB-C Digital AV Multiport-mellemstikketApple USB-C VGA Multiport-mellemstikket eller et andet USB-C til USB-A-mellemstik til at slutte din enhed til din Mac eller iPad Pro.

Hvis du vil oplade en iPhone, iPad eller iPod touch via en Thunderbolt 3-port eller USB-C-port uden et af disse mellemstik, kan du bruge Apple USB-C til Lightning-kablet i stedet.

Ethernet  Ethernet-symbol

Hvis du bruger et Ethernet-kabel til din enhed, skal du bruge et USB-C til Ethernet-mellemstik fra en anden producent som f.eks. Belkin USB-C til Gigabit Ethernet-mellemstikket.

Thunderbolt  Thunderbolt-symbol eller Thunderbolt 2  Thunderbolt-symbol

Hvis du bruger et Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel til en Thunderbolt-skærm eller en anden enhed, skal du bruge Apple Thunderbolt 3 til Thunderbolt 2-mellemstikket

Dette er det rigtige mellemstik til Apple Thunderbolt Display.

Thunderbolt og Thunderbolt 2 er ikke det samme som Mini DisplayPort Mini DisplayPort-symbol. De har samme form, men der er forskellige symboler på kablet og porten.

Mini DisplayPort  Mini DisplayPort-symbol

Hvis du bruger et Mini DisplayPort-kabel til en Mini DisplayPort-skærm, skal du bruge et USB-C til Mini DisplayPort-mellemstik fra en anden producent. Kontakt producenten for at tjekke, om det er kompatibelt med din Mac og skærm.

Dette er den rigtige løsning til Apple LED Cinema Display.

Mini DisplayPort er ikke det samme som Thunderbolt eller Thunderbolt 2 Thunderbolt-symbol. De har samme form, men der er forskellige symboler på kablet og porten.

DisplayPort

Hvis du bruger et DisplayPort-kabel med din skærm, skal du bruge et USB-C til DisplayPort-mellemstik eller -kabel fra en anden producent som f.eks. Moshi USB-C til DisplayPort-kabel.

HDMI

Hvis du bruger et HDMI-kabel til din skærm, skal du bruge et Apple USB-C Digital AV Multiport-mellemstik eller et USB-C til HDMI-mellemstik eller -kabel fra en anden producent.

VGA

Hvis du bruger et VGA-kabel til din skærm, skal du bruge Apple USB-C VGA Multiport-mellemstikket. Alternativt skal du bruge et USB-C til VGA-mellemstik fra en anden producent som f.eks. Belkin USB-C til VGA-mellemstikket.

DVI

Hvis du bruger et DVI-kabel til din skærm, skal du bruge et USB-C til DVI-mellemstik eller -kabel fra en anden producent. Kontakt producenten for at tjekke, om det er kompatibelt med din Mac og skærm.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.