Mellemstik til Thunderbolt 3-porten (USB-C) eller USB-C-porten på din Mac eller iPad Pro

Hvis kablet fra din eksterne skærm ikke kan tilsluttes Thunderbolt 3-porten (USB-C) eller USB-C-porten på din Mac eller iPad Pro, skal du muligvis bruge et mellemstik.

Løsningerne i denne artikel gælder for disse Mac-modeller, der har Thunderbolt 3-porte (USB-C) Thunderbolt-symbol:

• iMac Pro
  • iMac-modeller fra 2017
  • Mac mini (2018)
  • MacBook Pro-modeller fra 2016 eller en nyere model
  • MacBook Air (Retina, 13", 2018

Visning fra siden af MacBook Pro, hvor porte vises
MacBook Pro (som på billede), MacBook Air, iMac Pro, iMac, og Mac mini har flere Thunderbolt 3-porte (USB-C).

Hvis din Mac kun har én port som denne, er det en MacBook med USB-C USB-symbol. Denne port understøtter alle løsningerne i denne artikel på nær Thunderbolt-løsningerne.

Visning fra siden af MacBook, hvor porte vises

MacBook har kun én port, der understøtter USB-C, men ikke Thunderbolt.

iPad Pro 11" og iPad Pro 12,9" (3. generation) har én USB-C-port USB-symbol. Læs mere om brug af USB-C-porten på din iPad Pro.

Visning nedefra af iPad Pro, hvor USB-C-port vises

Find ud af, hvilket stik dit kabel bruger

Brug disse billeder til at finde ud af, hvilket stik der findes på enden af det kabel, som din enhed bruger, så du kan finde den rigtige løsning til din Mac eller iPad Pro. Kontroller enden, der indsættes i din Mac eller iPad Pro, og ikke enden, der indsættes i din enhed.

Thunderbolt 3 (USB-C)  Thunderbolt-symbol

illustration af USB-C-stik

Hvis du bruger et Apple Thunderbolt 3-kabel (USB-C) eller et andet Thunderbolt 3-kabel (USB-C) til din skærm eller en anden enhed, burde det virke med din Mac uden et mellemstik.

LG UltraFine 5K-skærmen bruger Thunderbolt 3 (USB-C).

USB-C  USB-symbol

illustration af USB-C-stik

Hvis du bruger et Belkin USB-C til USB-C-kabel eller et andet USB-C-kabel til din skærm eller en anden enhed, burde det virke med din Mac eller iPad Pro uden et mellemstik.

LG UltraFine 4K-skærmen bruger USB-C.

Thunderbolt  Thunderbolt-symbol eller Thunderbolt 2  Thunderbolt-symbol

illustration af Thunderbolt-stik

Hvis du bruger et Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel til en Thunderbolt-skærm eller en anden enhed, skal du bruge Apple Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstikket

Dette er den rigtige løsning for Apple Thunderbolt Display.

Thunderbolt og Thunderbolt 2 er ikke det samme som Mini DisplayPort Mini Display-symbol, selvom portene har samme form. Hvis du bruger et Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel til en Mini DisplayPort-skærm, virker denne løsning ikke.

Mini DisplayPort  Mini DisplayPort-symbol

illustration af Mini DisplayPort-stik

Hvis du bruger et Mini DisplayPort-kabel til en Mini DisplayPort-skærm, skal du bruge et USB-C til Mini DisplayPort-mellemstik fra en anden producent. Kontakt producenten for at tjekke, om det er kompatibelt med din Mac og skærm.

Dette er den rigtige løsning til Apple LED Cinema Display.

Mini DisplayPort er ikke det samme som Thunderbolt eller Thunderbolt 2 Thunderbolt-symbol. De har samme form, men der er forskellige symboler på kablet og porten.

DisplayPort

illustration af DisplayPort-stik

Hvis du bruger et DisplayPort-kabel med din skærm, skal du bruge et USB-C til DisplayPort-mellemstik eller -kabel fra en anden producent som f.eks. Moshi USB-C til DisplayPort-kabel.

HDMI

illustration af HDMI-stik

Hvis du bruger et HDMI-kabel til din skærm, skal du bruge et Apple USB-C Digital AV Multiport-mellemstik eller et USB-C til HDMI-mellemstik eller -kabel fra en anden producent.

VGA

illustration af VGA-stik

Hvis du bruger et VGA-kabel til din skærm, skal du bruge Apple USB-C VGA Multiport-mellemstikket. Alternativt skal du bruge et USB-C til VGA-mellemstik fra en anden producent som f.eks. Belkin USB-C til VGA-mellemstikket.

Ethernet  Ethernet-symbol

illustration af Ethernet-stik

Hvis du bruger et Ethernet-kabel til din enhed, skal du bruge et USB-C til Ethernet-mellemstik fra en anden producent som f.eks. Belkin USB-C til Gigabit Ethernet-mellemstikket.

USB-A  USB-symbol

illustration af USB-A-stik

Hvis du bruger et USB-A-kabel til din enhed, skal du bruge Apple USB-C til USB-mellemstikket. Apple USB-C Digital AV Multiport-mellemstikket og Apple USB-C VGA Multiport-mellemstikket inkluderer også en USB-A-port.

Hvis du vil oplade en iPhone, iPad eller iPod via en Thunderbolt 3-port (USB-C) eller USB-C-port uden et af disse mellemstik, kan du bruge Apple USB-C til Lightning-kablet i stedet.

DVI

illustration af DVI-stik

Hvis du bruger et DVI-kabel til din skærm, skal du bruge et USB-C til DVI-mellemstik eller -kabel fra en anden producent. Kontakt producenten for at tjekke, om det er kompatibelt med din Mac og skærm.

Dette er den rigtige løsning for Apple Cinema Display.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.