Mellemstik til Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3-, eller USB-C-porten på din Mac

Læs mere om de forskellige mellemstik til Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- eller USB-C-porten på din Mac.

Mellemstikkene og kablerne i denne artikel fungerer med Mac-computere med Thunderbolt 4-porte, Thunderbolt 3-porte eller en USB-C-port. Hvis din Mac kun har én port, understøtter den ikke Thunderbolt-forbindelser.

For at finde det rigtige kabel eller mellemstik til din Mac skal du kontrollere stikket for enden af kablet, der skal tilsluttes din computer.

Thunderbolt 3 Thunderbolt-symbol eller Thunderbolt 4  Thunderbolt-symbol

Hvis du bruger et Thunderbolt 3- eller Thunderbolt 4-kabel, f.eks. Apple Thunderbolt 3-kablet, til din skærm eller en anden enhed, kan det sluttes til din Mac uden et mellemstik.

Apple Studio Display, Apple Pro Display XDR og LG UltraFine 5K Display bruger Thunderbolt 3.

USB-C  USB-symbol

Hvis du bruger et USB-C-kabel, f.eks. mophie USB-C-kabel med USB-C-stik, til din enhed, kan det sluttes til din Mac uden et mellemstik.

LG UltraFine 4K-skærme bruger USB-C.

USB-A  USB-symbol

Hvis du bruger et USB-A-kabel til din enhed, skal du bruge et USB-C til USB-A-mellemstik såsom Apple USB-C til USB-mellemstikketApple USB-C Digital AV Multiport-mellemstikket eller Apple USB-C VGA Multiport-mellemstikket til at slutte din enhed til din Mac.

Hvis du vil oplade en iPhone, iPad eller iPod touch via en Thunderbolt 3-port eller USB-C-port uden et af disse mellemstik, kan du bruge Apple USB-C til Lightning-kablet i stedet.

Ethernet  Ethernet-symbol

Hvis du bruger et Ethernet-kabel til din enhed, skal du bruge et USB-C til Ethernet-mellemstik såsom Belkin USB-C til Gigabit Ethernet-mellemstikket.

Thunderbolt  Thunderbolt-symbol eller Thunderbolt 2  Thunderbolt-symbol

Hvis du bruger et Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel til din Apple Thunderbolt Display eller en anden enhed, skal du bruge Apple Thunderbolt 3 til Thunderbolt 2-mellemstikket

Thunderbolt og Thunderbolt 2 er ikke det samme som Mini DisplayPort Mini DisplayPort-symbol. De har samme form, men der er forskellige symboler på kablet og porten.

Mini DisplayPort  Mini DisplayPort-symbol

Hvis du bruger et Mini DisplayPort-kabel til din skærm, skal du bruge et USB-C til Mini DisplayPort-kabel, f.eks. mophie USB-C-kabel med Mini DisplayPort-stikket. Kontakt producenten for at tjekke, om det er kompatibelt med din Mac og skærm.

Mini DisplayPort er ikke det samme som Thunderbolt eller Thunderbolt 2 Thunderbolt-symbol. De har samme form, men der er forskellige symboler på kablet og porten.

HDMI

Hvis du bruger et HDMI-kabel til din skærm, skal du bruge et Apple USB-C Digital AV Multiport-mellemstik eller et USB-C til HDMI-mellemstik eller -kabel. Hvis din Mac har en HDMI-port, kan du slutte din skærm til din Mac uden et mellemstik.

DisplayPort

Hvis du bruger et DisplayPort-kabel til din skærm, skal du bruge et USB-C til DisplayPort-mellemstik eller -kabel.

VGA

Hvis du bruger et VGA-kabel til din skærm, skal du bruge et USB-C til VGA-mellemstik, f.eks. Apple USB-C VGA Multiport-mellemstikket eller Belkin USB-C til VGA-mellemstikket.

DVI

Hvis du bruger et DVI-kabel til din skærm, skal du bruge et USB-C til DVI-mellemstik eller -kabel. Kontakt producenten for at tjekke, om det er kompatibelt med din Mac og skærm.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du slutter en ekstern skærm til din Mac.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.