Om Apple USB-C til USB-mellemstikket

Slut en Mac med en Thunderbolt 3-port (USB-C) eller USB-C-port til en USB-A-enhed.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

USB-C til USB-mellemstikket tilslutter en Mac med en Thunderbolt 3-port (USB-C) eller USB-C-port til en enhed, der bruger et USB-A-kabel.

For at slutte en iPhone eller iPad med USB-C-stik til USB-A-porten på en Mac skal du bruge et tredjepartskabel såsom Belkin BOOST↑Charge Pro Flex USB-A til USB-C-kablet.

Dataoverførsel og opladning af andre enheder

USB-ABilledtekst mangler

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Brug USB-A-porten på dette mellemstik med flashdrev, kameraer, USB-samlingspunkter og andre enheder, der tilsluttes USB-A, til dataoverførsel eller opladning. Den understøtter dataoverførselshastigheder på op til 5 Gbps (USB 3.1, 1. generation).

Du kan f.eks. slutte Apple Lightning til USB-kablet Alternativt kan du bruge Apple USB-C til Lightning-kablet til at tilslutte din iOS-enhed uden et mellemstik.

Dette mellemstik kræver ikke strøm, men enheder, som du slutter til den, kan trække strøm fra din Mac. For at tilslutte USB-A-enheder og oplade din MacBook samtidig, skal du bruge Apple USB-C Digital AV Multiport-mellemstikket eller Apple USB-C VGA Multiport-mellemstikket, der også giver en USB-C-port til opladning.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.