Om Apple USB-C VGA Multiport-mellemstikket

Slut en Mac med en Thunderbolt 3- (USB-C) eller USB-C-port til en VGA-skærm, mens du samtidig oplader din Mac og tilslutter til en USB-A-enhed.

USB-C VGA-multiportadapteren bruges til at slutte en Mac med en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller en USB-C-port til en skærm, der bruger et VGA-kabel. Det slutter også din Mac til USB-A-enheder og inkluderer en USB-C-port til at oplade din bærbare Mac. Alle tre porte kan bruges samtidigt.

Video

VGA

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Brug dette mellemstiks VGA-port med en skærm, et tv eller en projektor, der tilsluttes med et VGA-kabel. Porten understøtter skærmopløsninger på op til 1080p (1920 x 1080) ved 60 Hz.

mellemstik

Dataoverførsel og opladning af andre enheder

USB-AUSB-A

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Brug USB-A-porten på dette mellemstik med flashdrev, kameraer og andre enheder, der tilsluttes USB-A, til dataoverførsel eller opladning. Den understøtter dataoverførselshastigheder på op til 5 Gbps (USB 3.1, 1. generation).

Du kan f.eks. slutte Apple Lightning til USB-kablet til denne port for at synkronisere og oplade din iPhone, iPad eller iPod.

Opladning af din Mac

USB-CUSB-C

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Brug dette mellemstiks USB-C-port til at oplade din Mac og ikke til dataoverførsel eller video. Du kan f.eks. slutte den ene ende af Apple Thunderbolt 3-kablet (USB-C) eller Apple USB-C-opladerkablet til dette mellemstiks USB-C-port og slutte den anden ende til en Apple USB-C-strømforsyning.

Denne port leverer maksimalt 60 W strøm, hvilket er passende for MacBook-modeller og 13" MacBook Pro-modeller. For at få det bedste opladningsresultat på MacBook Pro (modellerne på 15" og 16") skal du slutte strømforsyningen direkte til din Mac, ikke via mellemstikket.

Mellemstikket trækker strøm fra din Mac, selv om din Mac er sat på vågeblus. Træk mellemstikket ud, når din Mac ikke er forbundet til en stikkontakt, for at undgå at bruge batteriet.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.