Om Apple Thunderbolt 4 Pro-kablet

Tilslut en Mac, iPhone eller iPad til en skærm eller ekstern enhed ved hjælp af Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- eller USB-C-porten på hver enhed.

Apple Thunderbolt 4 Pro-kablet slutter en Mac, iPhone eller iPad, der bruger Thunderbolt 4, Thunderbolt 3 eller USB-C, til en skærm eller ekstern enhed.

Video

Brug dette kabel til at slutte din Mac, iPhone eller iPad til en skærm, der bruger Thunderbolt 3 (USB-C) eller USB-C til video, som f.eks. Apple Studio Display, Apple Pro Display XDR eller LG UltraFine 5K-skærm. Det understøtter DisplayPort High Bit Rate 3-videooutput (HBR3).

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Dataoverførsel

Brug dette kabel til at slutte din Mac, iPhone eller iPad til en enhed, der bruger Thunderbolt 4, Thunderbolt 3 eller USB-C til dataoverførsel, f.eks. en ekstern harddisk eller dockingstation. Det understøtter dataoverførselshastigheder på op til 40 Gbps med Thunderbolt 4, Thunderbolt 3 og USB 4 samt dataoverførselshastigheder på op til 10 Gbps med USB 3.2 Gen 2. Tjek specifikationerne for din enhed for at afgøre, hvilken dataoverførselsstandard den understøtter.

Oplader

Dette kabel kan også tilsluttes Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3-, eller USB-C-enheder for at oplade din bærbare Mac-computer, iPhone eller iPad. Det leverer en maksimal effekt på 100 W til tilsluttede enheder.

Sammenlignet med Apple USB-C-opladerkablet

Apple USB-C-opladerkablet understøtter også opladning, men dataoverførselshastigheden er begrænset til 480 Mbps (USB 2.0), og det understøtter ikke video. Apple Thunderbolt 4 Pro-kablet har Thunderbolt-logoetBilledtekst mangler på plastkappen på hvert af stikkene. Begge kabler kan bruges med Apple USB-C-strømforsyningen.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.