Indstil og brug Apple Studio Display

Læs om, hvordan du indstiller og bruger din Studio Display med din Mac eller iPad.

Intet alternativ leveret til billede

Studio Display er en 27" 5K Retina-skærm med en lysstyrke på 600 nits. Den har et bredere farveområde (P3) og understøtter 1 milliard farver. Studio Display inkluderer også et 12 megapixel ultravidvinkelkamera med I fokus-funktion, mikrofoner i studiekvalitet og et lydsystem med seks højttalere med understøttelse af rumlig lyd. Skærmen har en Thunderbolt-port, som giver opladning på op til 96 W til din bærbare Mac-computer eller din iPad, og tre USB-C-porte til tilslutning af andre enheder og tilbehør.

Integrationen med macOS og iPadOS gør det muligt for dig at styre lys- og lydstyrken, og du kan bruge de mange indbyggede referencetilstande i macOS til at indstille farveområde og andre skærmindstillinger.

Tjek kompatibilitet

Studio Display kræver en Mac med en Thunderbolt 3- eller Thunderbolt 4-port, der kører macOS 12.3 eller en nyere version, eller en iPad Pro eller iPad Air med en USB-C-port, der kører iPadOS 15.4 eller en nyere version.

Kompatible Mac- og iPad-modeller

Studio Display understøtter en opløsning på 5120 x 2880 på disse enheder:

Tilslut din skærm

Slut det medfølgende Thunderbolt-kabel til Thunderbolt-porten på din skærm og til en Thunderbolt 3-, Thunderbolt 4- eller USB-C-port på din Mac eller iPad.

Studio Display har ikke nogen knapper og tænder automatisk, når du slutter den til strøm og til din Mac eller iPad.

Juster foden

Din Studio Display leveres med en indbygget fod. Afhængigt af foden kan du justere hældningen eller hældningen og højden af din skærm.

Hvis din Studio Display leveres med VESA Mount Adapter, kan du montere skærmen i liggende eller stående position, og macOS justerer automatisk vindues- og skærmretningen.

Hvis du foretrækker en anden mulighed efter købet, kan din Studio Display-fod eller VESA Mount Adapter udskiftes i en Apple Store, hos en Apple-autoriseret serviceudbyder eller hos en uafhængig reparationsudbyder. Der pålægges et gebyr for reservedele og service.

Brug kameraet på Studio Display med din Mac

Når du slutter din Studio Display til din Mac, kan du bruge 12 megapixel ultravidvinkelkameraet med I fokus-funktion i apps som FaceTime. Læs om, hvordan du bruger I fokus-funktion med din Studio Display.

Brug referencetilstande i macOS

Til professionelle opgaver på din Mac som f.eks. videoredigering eller fotografering kan du vælge mellem mange referencetilstande, der passer til forskellige produktionsmiljøer. Hver referencetilstand indstiller farverum, hvidpunkt, gamma og lysstyrke på din skærm, så de stemmer overens med produktionskravene for HD-, SD-video og andre medietyper. Læs om, hvordan du vælger referencetilstande i macOS. Hvis du har brug for det, kan du også finjustere kalibreringen af din skærm.

Rengøring af din skærm

Hvis din skærm har glas med nanotekstur, skal du bruge den medfølgende pudseklud til at rense nanoglasset på din skærm. Hvis din skærm har standardglas, kan du læse om, hvordan du renser skærmen.