Sådan flytter du dit indhold til en ny Mac

Overførselsassistent kan bruges til at kopiere alle dokumenter, programmer, brugerkonti og indstillinger til en ny Mac fra en anden computer.

Overførselsassistent kopierer alle dine arkiver til den nye Mac, så du slipper for at kopiere dine arkiver manuelt.

Kontroller software, indstillinger og strøm

Opret forbindelse mellem computerne

Sådan bruger du Overførselsassistent

På din nye Mac:

1. Åbn Overførselsassistent, som ligger i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.
  2. Klik på Fortsæt.
  3. Når du bliver spurgt om, hvordan dine data skal overføres, skal du vælge muligheden for at overføre fra en Mac, Time Machine-sikkerhedskopi eller startdisk.
  4. Klik på Fortsæt.

På din gamle Mac:
Hvis du startede den gamle Mac i funktionen Computer som ekstern harddisk eller overfører data fra en Time Machine-sikkerhedskopi, kan du springe disse fire trin over.

1. Åbn Overførselsassistent.
  2. Klik på Fortsæt.
  3. Når du bliver spurgt om, hvordan dine data skal overføres, skal du vælge muligheden for at overføre til en anden Mac.
  4. Klik på Fortsæt.

På din nye Mac:

1. Når du bliver bedt om at vælge en Mac, en Time Machine-sikkerhedskopi eller en anden startdisk, skal du klikke på det relevante symbol.
  2. Klik på Fortsæt. Der vises muligvis en sikkerhedskode.

På din gamle Mac:
Hvis du startede den gamle Mac i funktionen Computer som ekstern harddisk eller overfører data fra en Time Machine-sikkerhedskopi, kan du springe disse to trin over.

1. Hvis der vises en sikkerhedskode, skal du kontrollere, at samme kode vises på den nye Mac.
  2. Klik på Fortsæt.

På din nye Mac:

1. Normalt vises der en liste med sikkerhedskopier, der er organiseret efter dato og tid. Vælg den sikkerhedskopi, du vil bruge.
  2. Klik på Fortsæt.

Fortsæt på din nye Mac:

1. Vælg de oplysninger, du vil overføre.
  2. Klik på Fortsæt for at starte overførslen. Hvis der er meget indhold, kan overførslen tage flere timer.

I ovenstående eksempel er John Appleseed en macOS-brugerkonto. Hvis du overfører en konto, der har det samme navn som en konto på den gamle Mac, bliver du bedt om at omdøbe den gamle konto eller erstatte kontoen på den nye Mac. Hvis du omdøber den gamle konto, vises den som en selvstændig brugerkonto på den nye Mac med egen hjemmemappe og eget login. Hvis du erstatter kontoen, overskriver den gamle konto kontoen på den nye Mac – dette gælder også alt indhold i hjemmemappen.

Når Overførselsassistent er færdig, skal du logge på den overførte konto på den nye Mac for at se kontoens arkiver. Hvis du ikke beholder den gamle Mac, kan du læse mere om, hvad du skal gøre, inden du sælger eller bortgiver den.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.