Support för MacBook Pro

Alla ämnen, resurser och kontaktalternativ du behöver för MacBook Pro-datorn.

Uppgradera till macOS Sierra

macOS Sierra innehåller nya funktioner så att du kan göra mer än någonsin med din Mac.

Aktuella ämnen

Se strömförbrukningen för olika program på Mac

Klicka på batterisymbolen i menyraden. Om det finns program som förbrukar mycket ström visas de i Program med hög strömförbrukning.

– Ruzzel, AppleCare kvalitetsspecialist

Support för macOS

macOS är operativsystemet som medföljer Mac-datorn. Läs om och få hjälp med program, uppdateringar, tjänster med mera.

Resurser

MacBook Pro-forum

Kontakta Apple-supporten

Hjälp mig med MacBook Pro

Svara på några frågor så rekommenderar vi en lösning.