Support för MacBook Pro

Alla ämnen, resurser och kontaktalternativ du behöver för MacBook Pro-datorn.

Ny Mac-användare

Här hittar du information som hjälper dig att komma igång med din första Mac-dator.

Aktuella ämnen

Se strömförbrukningen för olika program på Mac

Klicka på batterisymbolen i menyraden. Om det finns program som förbrukar mycket ström listas de i ”Program med hög strömförbrukning”.

– Ruzzel, AppleCare kvalitetsspecialist

OS X-support

Din Mac-dator är utrustad med operativsystemet OS X. Läs om och få hjälp med program, uppdateringar, tjänster med mera.

Resurser

MacBook Pro-forum

Kontakta Apple-supporten

Hjälp mig med MacBook Pro

Svara på några frågor så rekommenderar vi en lösning.