Support för MacBook Air

Kom igång

Ställa in Mac

Använd Inställningsassistent för att gå igenom de enkla stegen som behövs för att börja använda din nya Mac.

Flytta över innehåll till din nya Mac

Använd Flyttassistent för att kopiera alla dina dokument, appar, användarkonton och inställningar till en ny Mac.

Gör mer med din MacBook Air

Snabbladdning

Snabbladda din MacBook Air (M2, 2022) till upp till 50 procent batteri på 30 minuter.

Ansluta en annan bildskärm

Anslut en extern bildskärm till din MacBook Air med M1- eller M2-chippet genom någon av Thunderbolt/USB 4-portarna.

Ansluta till andra enheter

Om det inte går att ansluta kabeln från din externa bildskärm, hårddisk eller annan enhet till Thunderbolt/USB 4-porten på din MacBook Air kan du behöva en adapter.

Resurser

Grundläggande om MacBook Air

Läs om funktioner och upptäck allt som din MacBook Air kan göra.

Teknisk information

Hitta teknisk information för din specifika MacBook Air-modell.

Användarhandbok för macOS

Läs om macOS-funktioner och hur du får ut så mycket som möjligt av din Mac.

Skaffa AppleCare+ för Mac

Med AppleCare+ täcks din enhet. Få rätt till service vid oavsiktlig skada och prioriterad åtkomst till Apples experter.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.