Support för MacBook

Med din MacBook

Ansluta till andra enheter

Om det inte går att ansluta kabeln från din externa enhet till USB-C-porten på din MacBook kan du behöva en adapter.

Använda Force Touch-styrplattan

Force Touch-styrplattan på din MacBook  hjälper dig att arbeta smartare i appar som Mail, Kartor och Safari.

Aktivera dra med tre fingrar

Det är lätt att flytta runt saker på MacBook-datorns bildskärm genom att dra med tre fingrar på Force Touch-styrplattan.

Resurser

Grundläggande om MacBook

Läs om funktioner och upptäck allt som din MacBook  kan göra.

Teknisk information

Hitta teknisk information för din specifika MacBook-modell.

Användarhandbok för macOS

Läs om macOS-funktioner och hur du får ut så mycket som möjligt av din Mac.

Det är inga problem med AppleCare+

Få obegränsade reparationer vid oavsiktlig skada, prioriterad åtkomst till Apple-experter med mera.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.