macOS-support

Uppgradera till macOS Monterey

Ta reda på om din Mac är kompatibel och hur du gör en säkerhetskopia och gör dig redo att uppgradera.

Bekanta dig med macOS Monterey

Universell kontroll

Få saker gjorda som du vill, på upp till tre enheter. Arbeta på både Mac och iPad med samma tangentbord, mus eller styrplatta.

Safari

Nya Safari har ett smidigt flikfält, flikgrupper som synkas mellan dina enheter och integrering med Snabbanteckning och Fokus.

FaceTime

Dela erfarenheter, arbeta tillsammans, gå med i FaceTime-samtal i valfri webbläsare och mycket mer.

Meddelanden

Innehåll som delas med dig i appen Meddelanden visas nu automatiskt i avsnittet Delas med dig i appar som Safari, Bilder, Podcaster och News.

Fokus

Oavsett om du behöver koncentrera dig eller ta en paus kan Fokus hjälpa dig att vara i nuet. Fokus synkas mellan dina enheter.

Snabbanteckning

Snabbanteckningar visas i appen Anteckningar, så du kan fortsätta där du slutade på din Mac, iPad eller iPhone.

Resurser

Användarhandbok

Läs om funktioner och upptäck allt macOS kan göra.

Viktig information

Läs om vad som har ändrats i de olika macOS Monterey-uppdateringarna.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.