macOS-support

Alla ämnen, resurser och kontaktalternativ du behöver för macOS Mojave, High Sierra med flera.

Gör dig redo för macOS Catalina

macOS Catalina med dedikerade appar för musik, tv och poddar, plus smarta nya funktioner som Sidecar, kommer inom kort. Kraften i Mac når nu ännu längre.

Läs mer om macOS Catalina och alla nya spännande funktioner.

Använda macOSMojave

Det har alltid varit inspirerande för jobbet att använda en Mac. Nu kommer det nya funktioner i macOS Mojave som är inspirerade av våra mest avancerade användare, men utformade så att de passar alla.

Ta en rundtur bland nyheterna i macOS Mojave

Resurser