Support för Mac mini

Kom igång

Ställa in Mac

Använd Inställningsassistent för att gå igenom de enkla stegen som behövs för att börja använda din nya Mac.

Flytta över innehåll till din nya Mac

Använd Flyttassistent för att kopiera alla dina dokument, appar, användarkonton och inställningar till en ny Mac.

Gör mer med din Mac mini

Ansluta till andra enheter

Om det inte går att ansluta kabeln från din externa bildskärm, hårddisk eller annan enhet till Thunderbolt 3-porten (usb-C) på din Mac mini, kan du behöva en adapter.

Ansluta till 10 GB Ethernet

Om du konfigurerade din Mac mini med 10 GB Ethernet kan du läsa om vilka kablar du ska använda och hur du optimerar överföringshastigheten.

Resurser

Grundläggande om Mac mini

Läs om funktioner och upptäck allt som Mac mini kan göra.

Teknisk information

Hitta teknisk information för din specifika Mac mini-modell.

Användarhandbok för macOS

Läs om macOS-funktioner och hur du får ut så mycket som möjligt av din Mac.

Skaffa AppleCare+ för Mac

Med AppleCare+ täcks din enhet. Få rätt till service vid oavsiktlig skada och prioriterad åtkomst till Apples experter.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.