Support til iCloud

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til iCloud.

iCloud. Sikker opbevaring. Og nem deling.

iCloud-sikkerhedskopi

Hvis du sikkerhedskopierer din iPhone, iPad eller iPod touch, har du en kopi af dine data, som du kan bruge, hvis enheden bliver udskiftet, stjålet eller beskadiget.

iCloud Drive

iCloud Drive gemmer dine arkiver på en sikker måde, så du har adgang til dem og kan dele dem i appen Arkiver på din iPhone og iPad, fra Finder på din Mac og via iCloud til Windows på din pc. Uanset hvilken enhed du bruger, har du altid adgang til de nyeste arkiver.

Kalender, kontakter m.m.

Aktiveringslås

Kontrol af systemstatus