Support til iCloud

Kom godt i gang

Indstilling af iCloud på dine enheder

Log på hver enhed med det samme Apple-id og den samme adgangskode for at bruge iCloud. Derefter kan du vælge, hvilke data du vil opbevare i iCloud, ved at slå funktioner til eller fra.

Brug iCloud til Windows

Du kan bruge appen iCloud til Windows til at få adgang til dine fotos, filer, e-mail, adgangskoder og mere i iCloud på din Windows-computer.

Gem dine data

iCloud+

Få mere lagringsplads og ekstra funktioner med iCloud+. Hold din e-mailadresse privat med Skjul min e-mailadresse, udforsk sikkert med Privat datatrafik med iCloud og meget mere.

Administration af din iCloud-lagringsplads

Du kan vælge, hvilke data der skal opbevares i iCloud, og læse om, hvordan du får mere ledig plads.

Sikkerhedskopiering af enheden

Sikkerhedskopier din enhed

Sikkerhedskopier din iPhone ved hjælp af iCloud eller din computer i tilfælde af, at din enhed bliver udskiftet, stjålet eller beskadiget.

Gendan din enhed fra en sikkerhedskopi

Du kan gendanne din iPhone, iPad eller iPod touch fra en iCloud-sikkerhedskopi, så du kan fortsætte, hvor du slap.

Flere muligheder

Indstilling af iCloud Drive

Du kan lagre filer og mapper i iCloud Drive og få adgang til dem fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC og på iCloud.com.

Opsætning og brug af iCloud-fotos

iCloud-fotos fungerer med appen Fotos, så du kan arkivere dine billeder og videoer sikkert i iCloud og opdatere dem på tværs af dine enheder og på iCloud.com.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.