Support til iCloud

Kom godt i gang

Indstilling af iCloud på dine enheder

Log på hver enhed med det samme Apple‑id og den samme adgangskode for at bruge iCloud. Derefter kan du vælge, hvilke data du vil opbevare i iCloud, ved at slå funktioner til eller fra.

Brug iCloud til Windows

Du kan bruge appen iCloud til Windows til at få adgang til dine fotos, filer, e-mail, adgangskoder og mere i iCloud på din Windows-computer.

Administration af din iCloud-lagringsplads

Frigør plads i iCloud

Du kan vælge, hvilke data der skal opbevares i iCloud, og læse om, hvordan du får mere disponibel plads.

Opgradering til iCloud+

Få mere lagringsplads og ekstra funktioner med iCloud+. Hold din e-mailadresse privat med Skjul min e-mailadresse, udforsk sikkert med Privat datatrafik med iCloud og meget mere.

Sikkerhedskopiering af enheden

Sikkerhedskopier din enhed

Sikkerhedskopier din iPhone ved hjælp af iCloud eller din computer i tilfælde af, at din enhed bliver udskiftet, stjålet eller beskadiget.

Gendan din enhed fra en sikkerhedskopi

Du kan gendanne din iPhone, iPad eller iPod touch fra en iCloud-sikkerhedskopi, så du kan fortsætte, hvor du slap.

Flere muligheder

Indstilling af iCloud Drive

Du kan opbevare arkiver og mapper i iCloud Drive og få adgang til dem fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc og på iCloud.com.

Opsætning og brug af iCloud-fotos

iCloud-fotos fungerer med appen Fotos, så du kan opbevare dine billeder og videoer sikkert i iCloud og opdatere dem på tværs af dine enheder og på iCloud.com.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.