iCloud til Windows, der er åben på en pc.

Brug iCloud på din pc

iCloud til Windows giver dig adgang til dine iCloud-fotos, -arkiver, -adgangskoder og meget mere på din Windows-computer.

Læs mere om, hvilke funktioner, der er tilgængelige

Hvis du vil udforske brugerhåndbogen til iCloud til Windows, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller indtaste et ord eller en sætning i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du besøge websitet Support til iCloud.

Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.