Hvad sikkerhedskopierer iCloud?

Brug iCloud-sikkerhedskopi, så du har en kopi af oplysningerne på din iPhone, iPad og iPod touch.

En iCloud-sikkerhedskopi indeholder

• Appdata
  • Apple Watch-sikkerhedskopier1
  • Enhedsindstillinger
  • Hjemmeskærm og apporganisering
  • iMessage, sms- og mms-beskeder2
  • Billeder og videoer på din iPhone, iPad og iPod touch2
  • Købshistorik fra Apple-tjenester, f.eks. musik, film, tv-udsendelser, apps og bøger3
  • Ringetoner
  • Adgangskode til Visuel telefonsvarer (kræver det SIM-kort, der var isat under sikkerhedskopieringen)

Dine iPhone-, iPad- og iPod touch-sikkerhedskopier indeholder kun oplysninger og indstillinger, der er arkiveret på enheden. De indeholder ikke oplysninger, der allerede er arkiveret i iCloud, f.eks. Kontakter, Kalender, Bogmærker, Noter, Påmindelser, Memoer4Beskeder i iCloud, iCloud-fotos og fælles billeder. Ikke alle oplysninger er inkluderet i en iCloud-sikkerhedskopi, men kan føjes til iCloud og deles på tværs af forskellige enheder – dette gælder f.eks. Mail, sundhedsdata, opkaldshistorik og arkiver, der er arkiveret på iCloud Drive.

1. Hvis du bruger et Apple Watch med Indstil familie, er dit Apple Watch ikke inkluderet i sikkerhedskopien af en iPhone, iPad eller iPod touch.
2. Når du bruger Beskeder i iCloud eller slår iCloud-fotos til, arkiveres dit indhold automatisk i iCloud. Dette betyder, at de ikke inkluderes i din iCloud-sikkerhedskopi.
3. Din iCloud-sikkerhedskopi indeholder oplysninger om det indhold, som du har købt, men indeholder ikke selve indholdet. Når du gendanner fra en iCloud-sikkerhedskopi, downloades dit købte indhold automatisk igen fra iTunes Store, App Store eller Boghandel. Ikke alle typer indhold downloades automatisk i alle lande eller områder. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de er blevet refunderet eller ikke findes i butikken. Find ud af, hvad du kan downloade igen og købe i dit land eller område.
4. Hvis du bruger iOS 11 eller tidligere version, er Memoer inkluderet i din iCloud-sikkerhedskopi.

Sådan virker det

iCloud-sikkerhedskopi opretter en kopi af oplysningerne på din iPhone, iPad og iPod touch. Når din enheds oplysninger er sikkerhedskopieret til iCloud, kan du nemt indstille en ny enhed eller gendanne oplysninger på en eksisterende enhed. Hvis iCloud skal sikkerhedskopiere din enhed automatisk, skal du gøre følgende.

Hvis du deaktiverer eller holder op med at bruge iCloud-sikkerhedskopi, arkiveres din seneste sikkerhedskopi i 180 dage.

Sådan bruges iCloud-sikkerhedskopi

1. Kontroller, om iCloud-sikkerhedskopi er slået til i Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopi. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > Sikkerhedskopi.
  2. Slut enheden til en stikkontakt.
  3. Slut enheden til et Wi-Fi-netværk.
  4. Sørg for, at enhedens skærm er låst.
  5. Kontroller, om der er nok ledig plads i iCloud til sikkerhedskopien.

Når du indstiller iCloud, får du automatisk 5 GB gratis lagringsplads. Du kan bruge lagringspladsen til iCloud-sikkerhedskopier, til lagring af billeder og videoer i iCloud-fotos og til at holde dine dokumenter i iCloud Drive opdateret. Du kan løbe tør for lagringsplads alt afhængigt af størrelsen på sikkerhedskopien og mængden af indhold i iCloud. Du kan købe mere iCloud-lagringsplads eller slette indhold.