Hvad sikkerhedskopierer iCloud?

Brug iCloud-sikkerhedskopiering, så du har en kopi af oplysningerne på din iPhone, iPad og iPod touch.

Sådan virker det

iCloud-sikkerhedskopiering opretter en kopi af oplysningerne på din iPhone, iPad og iPod touch. Når din enheds oplysninger er sikkerhedskopieret til iCloud, kan du nemt indstille en ny enhed eller gendanne oplysninger på en enhed, som du allerede bruger. Hvis du vil have, at iCloud automatisk sikkerhedskopierer din enhed dagligt, skal du gøre følgende:

1. Kontroller, om iCloud-sikkerhedskopi er slået til i Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopi. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud>-sikkerhedskopiering.
  2. Slut enheden til en stikkontakt.
  3. Slut enheden til et Wi-Fi-netværk.
  4. Sørg for, at enhedens skærm er låst.
  5. Kontroller, om der er nok ledig plads i iCloud til sikkerhedskopien.

Når du indstiller iCloud, får du automatisk 5 GB gratis lagringsplads. Du kan bruge lagringspladsen til iCloud-sikkerhedskopier, til at lagre billeder og videoer i iCloud-fotos og til at holde dine dokumenter i iCloud Drive opdateret. Du kan løbe tør for lagringsplads, afhængigt af størrelsen på sikkerhedskopien og mængden af indhold i iCloud. Du kan købe mere iCloud-lagringsplads eller slette indhold.

En iCloud-sikkerhedskopi indeholder følgende

• Appdata
  • Sikkerhedskopier af Apple Watch
  • Enhedsindstillinger
  • HomeKit-konfiguration
  • Hjemmeskærm og apporganisering
  • iMessage, sms og mms-beskeder1
  • Billeder og videoer på din iPhone, iPad og iPod touch1
  • Købshistorik fra Apple-tjenester, f.eks. musik, film, tv-udsendelser, apps og bøger2
  • Ringetoner
  • Adgangskode til Visual telefonsvarer (kræver SIM-kortet, der var isat under sikkerhedskopieringen)

Din iPhone, iPad og iPod touch sikkerhedskopierer kun oplysninger og indstillinger, der er arkiveret på enheden. Dette omfatter ikke oplysninger, der allerede er gemt i iCloud, som f.eks. Kontakter, Kalendere, Bogmærker, Mail, Noter, Memoer3delte billederiCloud-fotos, Sundhedsdata, opkaldshistorik4 og filer du gemmer på iCloud Drive.

1. Når du bruger Beskeder i iCloud eller slår iCloud-fotos til, gemmes dit indhold automatisk i iCloud. Det betyder, at det ikke er medtaget i din iCloud-sikkerhedskopiering.
2. Din iCloud-sikkerhedskopi indeholder oplysninger om det indhold, du har købt, men ikke selve indholdet. Når du gendanner fra en iCloud sikkerhedskopi gendownloades dit købte indhold automatisk fra iTunes Store, App Store eller Books Store. Visse typer indhold downloades ikke automatisk i alle lande eller områder. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de er blevet refunderet eller ikke findes i butikken. Find ud af hvad du kan gendownloade fra iTunes i dit land eller område, og hvad du kan købe fra iTunes Store i dit land eller område.
3. Hvis du bruger iOS 11 eller en tidligere version er Memoer inkluderet i din iCloud-sikkerhedskopi.
4. Hvis du bruger iOS 10 eller en tidligere version, er opkaldshistorik medtaget i din iCloud-sikkerhedskopi.