Hvad sikkerhedskopierer iCloud?

Brug iCloud-sikkerhedskopiering, så du har en kopi af oplysningerne på din iPhone, iPad og iPod touch.

Sådan virker det

iCloud-sikkerhedskopiering opretter en kopi af oplysningerne på din iPhone, iPad og iPod touch. Når din enheds oplysninger er sikkerhedskopieret til iCloud, kan du nemt indstille en ny enhed eller gendanne oplysninger på en enhed, som du allerede bruger. Hvis du vil have, at iCloud automatisk sikkerhedskopierer din enhed dagligt, skal du gøre følgende:

1. Kontroller, om iCloud-sikkerhedskopiering er slået til i Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopiering. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud>-sikkerhedskopiering.
  2. Slut enheden til en strømkilde.
  3. Slut enheden til et Wi-Fi-netværk.
  4. Sørg for, at enhedens skærm er låst.
  5. Kontroller, om der er nok ledig plads i iCloud til sikkerhedskopien.

Når du indstiller iCloud, får du automatisk 5 GB lagringsplads. Du kan bruge lagringspladsen til iCloud-sikkerhedskopier, til at lagre billeder og videoer i iCloud-fotos og til at holde dine dokumenter i iCloud Drive opdateret. Du kan løbe tør for lagringsplads, afhængigt af størrelsen på sikkerhedskopien og mængden af indhold i iCloud. Du kan købe mere iCloud-lagringsplads eller slette indhold.

En iCloud-sikkerhedskopi indeholder følgende

• Appdata
  • Sikkerhedskopier af Apple Watch
  • Opkaldshistorik
  • Enhedsindstillinger
  • HomeKit-konfiguration
  • Hjemmeskærm og apporganisering
  • iMessage, sms og mms-beskeder1
  • Billeder og videoer på din iPhone, iPad og iPod touch1
  • Købshistorik fra Apple-tjenester, f.eks. musik, film, tv-udsendelser, apps og bøger2
  • Ringetoner
  • Adgangskode til Visual telefonsvarer (kræver SIM-kortet, der var isat under sikkerhedskopieringen)

Din iPhone, iPad og iPod touch sikkerhedskopierer kun oplysninger og indstillinger, der er arkiveret på enheden. Disse sikkerhedskopier omfatter ikke oplysninger, der allerede er lagret i iCloud, såsom Kontakter, Kalendere, Bogmærker, Mail, Noter, Indtalte memoer3delte fotos, iCloud-fotos, Min fotostream, Sundhedsdata og filer, du har lagret i iCloud Drive.

1. Når du bruger Beskeder i iCloud eller slår iCloud-fotostil, gemmes dit indhold automatisk i iCloud. Det betyder, at de ikke er medtaget i din iCloud-sikkerhedskopiering.
2. Din iCloud-sikkerhedskopi indeholder oplysninger om det indhold, du har købt, men ikke selve indholdet. Hvis du gendanner fra en iCloud-sikkerhedskopi, downloades dit købte indhold automatisk fra iTunes Store, App Store eller iBooks Store. Ikke alle typer indhold downloades automatisk i alle lande. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de er blevet refunderet eller ikke findes i butikken. Læs mere om, hvad du kan downloade igen fra iTunes i dit land, og hvad du kan købe i iTunes Store i dit land.
3. Hvis du bruger iOS 11 eller ældre er Indtalte memoer inkluderet i din iCloud-sikkerhedskopi.