Sikkerhedskopiering af din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du sikkerhedskopierer din iPhone, iPad eller iPod touch, har du en kopi af dine data, som du kan bruge, hvis enheden bliver udskiftet, stjålet eller beskadiget.

Vælg en metode til sikkerhedskopiering

Inden du går i gang, kan du læse om forskellen mellem iCloud-sikkerhedskopier og sikkerhedskopier, du opretter med din computer og derefter vælge den metode, der passer bedst til dig. Hvis du har brug for en ekstra sikkerhedskopi, kan du oprette en i iCloud og en anden med din computer.

Sådan sikkerhedskopierer du med iCloud

1. Slut enheden til et Wi-Fi-netværk.
  2. Gå til Indstillinger > [dit navn], og tryk på iCloud.
  3. Tryk på iCloud-sikkerhedskopi.
  4. Tryk på Sikkerhedskopier nu. Du må ikke afbryde forbindelsen til Wi-Fi-netværket, før processen er færdig.

Du kan se forløbet og kontrollere, at sikkerhedskopieringen er gennemført. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopi. Under Sikkerhedskopier nu kan du se dato og klokkeslæt for den sidste sikkerhedskopiering.

Få hjælp til at oprette en sikkerhedskopi eller administrere din tilgængelige plads på iCloud.

Automatisk sikkerhedskopiering med iCloud-sikkerhedskopi

Hvis du vil have, at iCloud automatisk sikkerhedskopierer din enhed dagligt, skal du gøre følgende:

• Kontroller, om iCloud-sikkerhedskopi er slået til i Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopi.
  • Slut enheden til en stikkontakt.
  • Slut din enhed til et Wi-Fi-netværk.
  • Sørg for, at enhedens skærm er låst.
  • Kontroller, om du har nok ledig plads i iCloud til sikkerhedskopien. Når du tilmelder dig iCloud, får du 5 GB gratis iCloud-lagringsplads. Hvis du har brug for mere iCloud-lagringsplads, kan du købe mere fra din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Abonnementer kan købes fra 0,99 USD om måneden for 50 GB. Læs mere om priserne i dit område.

Sådan sikkerhedskopierer du med iTunes

1. Slut enheden til computeren. På en Mac med macOS Catalina 10.15: Åbn Finder. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller en tidligere version eller på en pc: Åbn iTunes.
  2. Hvis du bliver bedt om adgangskoden til din enhed eller om "Godkend denne computer", skal du følge vejledningen på skærmen. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få hjælp.
  3. Find din enhed på din computerLæs mere om, hvad du skal gøre, hvis enheden ikke vises på din computer.
  4. Hvis du vil arkivere sundheds- og aktivitetsdata fra din enhed eller dit Apple Watch, skal du kryptere sikkerhedskopien: Marker afkrydsningsfeltet Krypter [enhed]-sikkerhedskopi, og opret en adgangskode, du kan huske. Du kan godt oprette en sikkerhedskopi, der ikke er krypteret, hvis du ikke har brug for at arkivere sundheds- og aktivitetsdata. Du skal blot klikke på Sikkerhedskopier nu.

Skriv adgangskoden ned, og opbevar den et sikkert sted. Du kan ikke gendanne dine iTunes-sikkerhedskopier uden denne kode.
  5. Du kan se, om sikkerhedskopieringen blev afsluttet korrekt, når den er færdig.