Sikkerhedskopiering af din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du sikkerhedskopierer din iPhone, iPad eller iPod touch, har du en kopi af dine data, som du kan bruge, hvis enheden bliver udskiftet, stjålet eller beskadiget.

Vælg en metode til sikkerhedskopiering

Inden du går i gang, kan du læse om forskellen mellem iCloud- og iTunes-sikkerhedskopier og derefter vælge den metode, der passer bedst til dig. Hvis du har brug for en ekstra sikkerhedskopi, kan du oprette en i iCloud og en anden i iTunes.

Sådan sikkerhedskopierer du med iCloud

1. Slut enheden til et Wi-Fi-netværk.
  2. Gå til Indstillinger > [dit navn], og tryk på iCloud. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger og derefter rulle ned og trykke på iCloud.
  3. Tryk på iCloud-sikkerhedskopi. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du trykke på Sikkerhedskopi. Sørg for, at iCloud-sikkerhedskopi er slået til.
  4. Tryk på Sikkerhedskopier nu. Du må ikke afbryde forbindelsen til Wi-Fi-netværket, før processen er færdig.

Du kan se forløbet og kontrollere, at sikkerhedskopieringen er gennemført. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopi. Under Sikkerhedskopier nu kan du se dato og klokkeslæt for den sidste sikkerhedskopiering.

Få hjælp til at oprette en sikkerhedskopi eller administrere din tilgængelige plads på iCloud.

Sikkerhedskopier automatisk med iCloud-sikkerhedskopiering

Hvis du vil have, at iCloud automatisk sikkerhedskopierer din enhed dagligt, skal du gøre følgende:

• Kontroller, om iCloud-sikkerhedskopi er slået til i Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopi. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > Sikkerhedskopi.
  • Slut enheden til en stikkontakt.
  • Slut din enhed til et Wi-Fi-netværk.
  • Sørg for, at enhedens skærm er låst.
  • Kontroller, om du har nok ledig plads i iCloud til sikkerhedskopien. Når du tilmelder dig iCloud, får du 5 GB gratis iCloud-lagringsplads. Hvis du har brug for mere iCloud-lagringsplads, kan du købe mere fra din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Abonnementer kan købes fra 0,99 USD om måneden for 50 GB. Læs mere om priserne i dit område.

Sådan sikkerhedskopierer du med iTunes

1. Åbn iTunes, og slut enheden til computeren.
  2. Hvis du bliver bedt om adgangskoden til din enhed eller om "Godkend denne computer", skal du følge vejledningen på skærmen. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få hjælp.
  3. Vælg din iPhone, iPad eller iPod, når den kommer frem i iTunes. Hvis enheden ikke vises i iTunes, kan du få hjælp.
  4. Hvis du vil arkivere sundheds- og aktivitetsdata på iOS-enheden eller dit Apple Watch, skal du kryptere sikkerhedskopien: Marker afkrydsningsfeltet Krypter [enhed]-sikkerhedskopi, og opret en adgangskode, du kan huske. Du kan godt oprette en sikkerhedskopi, der ikke er krypteret, hvis du ikke har brug for at arkivere sundheds- og aktivitetsdata. Du skal blot klikke på Sikkerhedskopier nu.

Skriv adgangskoden ned, og opbevar den et sikkert sted. Du kan ikke gendanne dine iTunes-sikkerhedskopier uden denne kode.
  5. Når processen er færdig, kan du på skærmen Oversigt i iTunes se, om sikkerhedskopieringen blev gennemført. Du kigger bare under Nyeste sikkerhedskopi for at se datoen og klokkeslættet.

Udgivelsesdato: Wed Mar 07 20:46:08 GMT 2018