Sikkerhedskopiering af din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du sikkerhedskopierer din iPhone, iPad eller iPod touch, har du en kopi af dine data, som du kan bruge, hvis enheden bliver udskiftet, stjålet eller beskadiget.

Vælg en metode til sikkerhedskopiering

Inden du går i gang, kan du læse mere om forskellen mellem sikkerhedskopiering i iCloud og i iTunes, og du kan vælge den metode, der er bedst for dig. Hvis du på et tidspunkt får brug for en alternativ sikkerhedskopi, kan du oprette en i iCloud og en anden i iTunes.

Sådan sikkerhedskopierer du med iCloud

1. Slut enheden til et Wi-Fi-netværk.
  2. Gå til Indstillinger > [dit navn], og tryk på iCloud. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger og derefter rulle ned og trykke på iCloud.
    Indstillinger for iCloud på iPhone
  3. Tryk på iCloud-sikkerhedskopi. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du trykke på Sikkerhedskopi. Kontroller, om iCloud-sikkerhedskopi er slået til.
    Slå iCloud-sikkerhedskopi til på iPhone
  4. Tryk på Sikkerhedskopier nu. Du må ikke afbryde forbindelsen til Wi-Fi-netværket, før processen er færdig.
  5. Kontroller, om sikkerhedskopieringen er gennemført, ved at gå til Indstillinger >[dit navn] > iCloud > iCloud-lagringsplads > Administrer lagringsplads og vælge enheden. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > iCloud-lagringsplads > Administrer lagringsplads og vælge din enhed. Sikkerhedskopien vises normalt med tidspunktet for oprettelse og størrelse.

Få hjælp til at oprette en sikkerhedskopi eller administrere din tilgængelige plads på iCloud.

Sikkerhedskopier automatisk med iCloud-sikkerhedskopiering

Hvis du vil have, at iCloud automatisk sikkerhedskopierer din enhed dagligt, skal du gøre følgende:

• Kontroller, om iCloud-sikkerhedskopi er slået til under Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopi. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > Sikkerhedskopi.
  • Slut enheden til en stikkontakt.
  • Slut din enhed til et Wi-Fi-netværk.
  • Sørg for, at enhedens skærm er låst.
  • Kontroller, om du har nok ledig plads i iCloud til sikkerhedskopien. Når du tilmelder dig iCloud, får du 5 GB gratis iCloud-lagringsplads. Hvis du har brug for mere iCloud-lagringsplads, kan du købe mere på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Lagringspladser kan købes fra 50 GB til 0,99 USD om måneden. Læs mere om priserne i dit område.

Sådan sikkerhedskopierer du med iTunes

1. Åbn iTunes, og slut enheden til computeren.
  2. Hvis du bliver bedt om adgangskoden til din enhed eller om "Godkend denne computer", skal du følge vejledningen på skærmen. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få hjælp.
  3. Vælg din iPhone, iPad eller iPod, når den vises i iTunes. Hvis enheden ikke vises i iTunes, kan du få hjælp.
  4. Hvis du vil arkivere sundheds- og aktivitetsdata på iOS-enheden eller dit Apple Watch, skal du kryptere sikkerhedskopien: Marker afkrydsningsfeltet Krypter [enhed]-sikkerhedskopi, og opret en adgangskode, du kan huske.

Skriv adgangskoden ned, og opbevar den et sikkert sted. Du kan ikke gendanne iTunes-sikkerhedskopier uden adgangskoden.
    Du kan godt oprette en sikkerhedskopi, der ikke er krypteret, hvis du ikke har brug for at arkivere sundheds- og aktivitetsdata. Du skal blot klikke på Sikkerhedskopier nu.
    Klik på Sikkerhedskopier nu i iTunes
  5. Når processen er færdig, kan du se, om sikkerhedskopieringen blev fuldført, i iTunes under Indstillinger > Enheder. (Hvis du bruger iTunes til Windows, skal du vælge Rediger > Indstillinger > Enheder i menulinjen øverst i iTunes-vinduet.) Normalt vises enhedens navn samt det tidspunkt (med angivelse af dato og tid), hvor iTunes oprettede sikkerhedskopien. Hvis du har krypteret sikkerhedskopien, vises   normalt også ud for enhedens navn.
    Du kan finde de seneste sikkerhedskopier under Indstillinger > Enheder i iTunes

Få hjælp til at oprette en sikkerhedskopi.