Indstilling af iCloud Drive

De arkiver og mapper, som du lagrer i iCloud Drive, opdateres på alle dine enheder. Læs om, hvordan du kommer i gang med iCloud Drive på din iPhone, iPad, Mac, pc eller på iCloud.com.

Før du begynder

Opdater din enhed til det nyeste iOS, iPadOS eller macOS, og log ind på iCloud med det samme Apple-id på alle dine enheder.

Hvis du har en enhed, der ikke kan opdateres til den nyeste version af iOS eller macOS, skal du tjekke, om den opfylder minimumsystemkravene for brug af iCloud Drive.

Sådan indstiller du iCloud Drive på din iPhone eller iPad

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på dit navn.

2. Tryk på iCloud.

3. Slå iCloud Drive til under Apps, der bruger iCloud.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Find dine iCloud Drive-arkiver i appen Arkiver

Sådan indstiller du iCloud Drive på din Mac

1. Gå til Apple-menuen  > Systemindstillinger eller Apple-menuen  > Systempræferencer, og klik derefter på dit navn (Apple-id).

2. Klik på iCloud.

3. Log ind med dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.

4. Klik på iCloud Drive under Apps, der bruger iCloud, og slå derefter Synkroniser denne Mac til.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Hvis du vil føje arkiverne på dit skrivebord og i mappen Dokumenter på din Mac til iCloud Drive, skal du slå Skrivebord og Dokumenter til.

• Du kan derefter finde mappen Skrivebord og Dokumenter i iCloud-afsnittet i indholdsoversigten Finder.

• Hvis du tilføjer skrivebordet fra en anden Mac, kan du se arkiverne i mapperne Skrivebord og Dokumenter i iCloud Drive i en mappe med samme navn som den anden Mac. Arkiverne fra den anden Mac kombineres ikke automatisk med arkiverne på den første Mac.

Hvis du allerede bruger en funktion fra en anden skytjeneste, der synkroniserer eller håndterer mapperne Skrivebord og Dokumenter, skal du slå den fra for at bruge Skrivebord og Dokumenter.

Sådan indstiller du iCloud Drive på iCloud.com

1. Log på iCloud.com.

2. Klik på iCloud Drive eller Pages, Numbers eller Keynote.

3. Klik på Upgrade to iCloud Drive (Opgrader iCloud Drive), hvis du bliver bedt om at opgradere.

Sådan indstiller du iCloud Drive på din Windows-pc

1. Indstil iCloud Drive på din iPhone, iPad eller Mac.

2. På en pc med Windows 11 eller nyere skal du downloade og installere iCloud til Windows fra Microsoft Store.

3. Hvis du vil åbne iCloud til Windows, skal du gå til Start, åbne Apps eller Programmer og åbne iCloud til Windows.

4. Log ind med dit Apple-id.

5. Til højre for iCloud Drive skal du klikke på pileknappenBilledtekst mangler og derefter slå iCloud Drive til.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  6. Klik på OK.

Hvad sker der nu?

Når du har indstillet iCloud Drive, overføres eventuelle dokumenter, som allerede opbevares i iCloud, automatisk til iCloud Drive. På din iPhone eller iPad finder du iCloud Drive i appen Arkiver. Gå til Finder på din Mac. Gå til iCloud Drive i Stifinder på din pc. På iCloud.com skal du logge ind og derefter klikke på iCloud Drive.

Læs mere om brug af iCloud Drive

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.