Indstilling af iCloud Drive

Dokumenter, som du opbevarer i iCloud Drive, opdateres på alle dine enheder, og du har adgang til dokumenterne fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc samt på iCloud.com.

iCloud Drive vist på flere forskellige enheder

Før du begynder

1. Opdater din iPhone, iPad eller iPod touch til den nyeste iOS-version, og opdater din Mac til det nyeste macOS.
  2. Indstil iCloud på alle dine enheder.
  3. Sørg for, at du er logget på iCloud med samme Apple-id på alle dine enheder.
  4. Hvis du har en Windows-pc, skal du opdatere til Windows 7 eller nyere og downloade iCloud til Windows.

Hvis du har en enhed, der ikke kan opdateres til den nyeste version af iOS eller macOS, skal du se minimumsystemkravene for brug af iCloud Drive.

Kom godt i gang

Du kan indstille iCloud Drive, hvor som helst du ønsker at få adgang til og redigere dine arkiver.

iPhone, der viser iCloud Drive som værende slået til

På din iPhone, iPad og iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Tryk på iCloud.
  3. Skub for at slå iCloud Drive til.

Du kan finde dine iCloud Drive-arkiver i appen Arkiver

Hvis du bruger iOS 10 eller iOS 9, skal du trykke på Indstillinger > iCloud > iCloud Drive. Slå iCloud Drive til, og tryk på Vis på hjemmeskærm. Derefter kan du finde dine arkiver i appen iCloud Drive.

På din Mac

iCloud Drive på Mac

1. Gå til Apple-menuen > Systemindstillinger, og vælg iCloud.
  2. Log ind med dit Apple-id, hvis du ikke allerede er logget ind.
  3. Vælg iCloud Drive.

Hvis du vil føje arkiverne fra mapperne Skrivebord og Dokumenter på din Mac til iCloud Drive, skal du opdatere din Mac til macOS Sierra eller nyere og derefter slå Skrivebord og Dokumenter til. På din Mac kan du finde arkiverne på dit skrivebord og i mappen Dokumenter i Finder under iCloud. Hvis du tilføjer en anden Mac, flettes arkiverne fra din anden Mac ikke automatisk med arkiverne på den første Mac. Gå til mapperne Skrivebord og Dokumenter i iCloud Drive, og søg efter en mappe med samme navn som din anden Mac.

På iCloud.com

1. Log på iCloud.com.
  2. Vælg Pages, Numbers eller Keynote. Du bliver spurgt, om du vil opgradere til iCloud Drive.
  3. Klik på Opgrader til iCloud Drive.

På Windows-pc

iCloud Drive på pc

Når du har indstillet iCloud på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du indstille den på din Windows-pc.

1. Gå til Start, åbn Apps eller Programmer, og åbn iCloud til Windows.
  2. Indtast dit Apple-id for at logge på iCloud.
  3. Vælg iCloud Drive, og klik på Anvend.

Hvad sker der nu?

Når du har indstillet iCloud Drive, overføres eventuelle dokumenter, som allerede opbevares i iCloud, automatisk til iCloud Drive. Din iPhone, iPad, iPod touch og iCloud.com opbevarer dine arkiver i appen Arkiver og i appen Pages, Numbers og Keynote. Hvis arkiverne ikke vises i disse apps, er de muligvis arkiveret på en enhed, hvor iCloud Drive ikke er slået til.

Læs mere om brug af iCloud Drive.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.