Nedgrader eller annuller dit abonnement på iCloud-lagringsplads

Hvis du har mere plads i iCloud, end du har brug for, kan du nedgradere eller annullere dit abonnement på lagringsplads på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

Dette sker, når du nedgraderer dit abonnement på lagringsplads

Hvis det indhold, som du opbevarer i iCloud, overstiger den lagringsplads, der følger med dit nye abonnement, synkroniserer eller opdaterer iCloud ikke dine oplysninger. iCloud opdateres igen, når du øger din lagringsplads eller sletter oplysninger for at frigøre plads.

Hvis du nedgraderer eller annullerer dit abonnement, træder lagringsændringen i kraft, når din nuværende abonnementsperiode udløber.* Hvis du nedgraderer til det gratis abonnement på iCloud-lagringsplads, vil du have 5 GB lagringsplads.

Læs mere om, hvad der sker, hvis du tilmelder dig Apple One og nedgraderer din lagringsplan.

* Du kan få en delvis refundering i lande, hvor dette er et lovkrav. Hvis du for nyligt har ændret dit abonnement på iCloud-lagringsplads, kan du kontakte Apple inden for 14 dage for at få en refundering. Læs mere om, hvordan du anmoder om en refundering.

Nedgrader eller annuller på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Administrer lagringsplads eller iCloud-lagringsplads.
  2. Tryk på Skift aftale om plads.
  3. Tryk på Indstillinger for nedgradering, og indtast adgangskoden for dit Apple-id.
  4. Vælg et andet abonnement.
  5. Tryk på OK. Kan du ikke trykke på OK?

Nedgrader eller annuller på din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id. Hvis du bruger macOS Mojave eller en tidligere version, behøver du ikke at klikke på Apple-id.
  2. Klik på iCloud.
  3. Klik på Administrer.
  4. Klik på Skift aftale om plads.
  5. Klik på Indstillinger for nedgradering.
  6. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik derefter på Administrer.
  7. Vælg et andet abonnement.
  8. Klik på OK. Kan du ikke klikke på OK?

Nedgrader eller annuller på din Windows-pc

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Lagringsplads.
  3. Klik på Skift aftale om lagringsplads.
  4. Klik på Indstillinger for nedgradering.
  5. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik derefter på Administrer.
  6. Vælg et andet abonnement.
  7. Klik på OK. Kan du ikke klikke på OK?

Hvis du abonnerer på Apple One

Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud-lagringsplads med mere er kombineret i ét enkelt abonnement, som vi kalder Apple One. Hvis du allerede har en iCloud-lagringsplan, behøver du ikke annullere den, når du tilmelder dig Apple One. Læs mere om, hvad sker der med din iCloud-lagringsplads, når du tilmelder dig

Hvis du betaler for både Apple One og en iCloud-lagringsplan, kan du nedgradere eller annullere iCloud-lagringsplanen og nøjes med at bruge den iCloud-lagringsplads, der er inkluderet i Apple One.

Hvis du nedgraderer eller annullerer den iCloud-lagringsplads, der er inkluderet i Apple One, annullerer du også dit Apple One-abonnement. Læs mere om, hvordan du kan se eller annullere dine abonnementer

Hvis du ikke kan vælge OK

Hvis du ikke kan klikke på OK, skal du sørge for, at du er logget på med det samme Apple-id, som du bruger til dit abonnement på iCloud-lagringsplads. Du kan også prøve at følge disse trin på en anden enhed. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.