Nedgrader din iCloud-lagringsplads

Hvis du har mere plads på iCloud, end du har brug for, kan du nedgradere dit abonnement på lagringsplads.

Hvad sker der, når du reducerer dit abonnement på lagringsplads

Når du reducerer din iCloud-lagringsplads, træder ændringen i kraft, efter dit aktuelle månedlige eller årlige abonnement ender.*

Hvis du nedgraderer dit abonnement, og dit lagrede iCloud-indhold overskrider den tilgængelige lagringsplads, så kan nye fotos og videoer ikke uploades til iCloud-fotos, arkiver kan ikke uploades i iCloud DriveBeskeder i iCloud opdateres ikke, og dine iOS-enheder sikkerhedskopieres ikke. Læs mere om, hvordan du administrerer din lagringsplads ved at slette de oplysninger, du ikke længere har brug for.

Hvis du nedgraderer til det gratis abonnement på iCloud-lagringsplads, vil du have 5 GB lagringsplads.

Nedgrader din iCloud-lagringsplads fra en hvilken som helst enhed

Du kan vælge at reducere din iCloud-lagringsplads på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc. Følg disse hurtige trin.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Administrer lagringsplads eller iCloud-lagringsplads. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > Lagringsplads.
  2. Tryk på Skift aftale om plads.
  3. Tryk på Indstillinger for nedgradering, og indtast adgangskoden for dit Apple-id.
  4. Vælg et andet abonnement.
  5. Tryk på OK.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik på iCloud.
  2. Klik på Administrer i nederste højre hjørne.
  3. Klik på Skift aftale om plads i øverste højre hjørne.
  4. Klik på Indstillinger for nedgradering.
  5. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik derefter på Administrer.
  6. Vælg et andet abonnement.
  7. Klik på OK.

På Windows-pc

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Lagringsplads.
  3. Klik på Skift aftale om plads.
  4. Klik på Indstillinger for nedgradering.
  5. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik derefter på Administrer.
  6. Vælg et andet abonnement.
  7. Klik på OK.

Læs mere

* Kontakt Apple inden for 14 dage efter en opgradering for at få refundering. Du kan få en delvis refundering i lande, hvor dette er et lovkrav.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.