Nedgrader din iCloud-lagringsplads

Hvis du har mere plads på iCloud, end du har brug for, kan du nedgradere dit abonnement på lagringsplads.

Dette sker, når du reducerer dit abonnement på lagringsplads

Når du reducerer din iCloud-lagringsplads, træder ændringen i kraft, efter dit aktuelle månedlige eller årlige abonnement ender.*

Hvis du nedgraderer eller annullerer din aftale, og dit lagrede iCloud-indhold overstiger den tilgængelige lagringsplads, vil nogle af dine data ikke blive overført til iCloud. Læs mere om, hvordan du kan administrere din lagringsplads ved at slette oplysninger, du ikke længere har brug for.

Hvis du nedgraderer til det gratis abonnement på iCloud-lagringsplads, vil du have 5 GB lagringsplads.

Nedgrader din iCloud-lagringsplads fra en hvilken som helst enhed

Du kan vælge at reducere din iCloud-lagringsplads på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc. Følg disse hurtige trin.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Administrer lagringsplads eller iCloud-lagringsplads.
  2. Tryk på Skift aftale om plads.
  3. Tryk på Indstillinger for nedgradering, og indtast adgangskoden for dit Apple-id.
  4. Vælg et andet abonnement.
  5. Tryk på OK.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id. Hvis du bruger macOS Mojave eller en tidligere version, behøver du ikke at klikke på Apple-id.
  2. Klik på iCloud.
  3. Klik på Administrer i nederste højre hjørne.
  4. Klik på Skift aftale om plads i øverste højre hjørne.
  5. Klik på Indstillinger for nedgradering.
  6. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik derefter på Administrer.
  7. Vælg et andet abonnement.
  8. Klik på OK.

På Windows-pc

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Lagringsplads.
  3. Klik på Skift aftale om plads.
  4. Klik på Indstillinger for nedgradering.
  5. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik derefter på Administrer.
  6. Vælg et andet abonnement.
  7. Klik på OK.

Læs mere

* Kontakt Apple inden for 14 dage efter en opgradering for at få en refundering. Du kan få en delvis refundering i lande, hvor dette er et lovkrav.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.