Opgradering til iCloud+

Med iCloud får du automatisk 5 GB gratis iCloud-lagringsplads til dine fotos, videoer, arkiver og meget mere. Hvis du vil have mere lagringsplads og premiumfunktioner, kan du opgradere til iCloud+ fra en af dine enheder.

Sådan fungerer iCloud+

iCloud+ er Apples premiumabonnementstjeneste i netskyen. Her får du mere plads til dine fotos, arkiver og sikkerhedskopier samt yderligere funktioner, herunder Privat datatrafik med iCloud, Skjul min e-mail og understøttelse via Sikker HomeKit-video.* Du kan vælge mellem tre planer:

iCloud+ med 50 GB lagringsplads

• 50 GB lagringsplads
  • Privat datatrafik med iCloud (betaversion)
  • Skjul min e-mail
  • Tilpasset e-maildomæne
  • Understøttelse af et kamera i Sikker HomeKit-video

Del det hele med op til fem andre familiemedlemmer.

iCloud+ med 200 GB lagringsplads

• 200 GB lagringsplads
  • Privat datatrafik med iCloud (betaversion)
  • Skjul min e-mail
  • Tilpasset e-maildomæne
  • Understøttelse af op til fem kameraer i Sikker HomeKit-video

Del det hele med op til fem andre familiemedlemmer.

iCloud+ med 2 TB lagringsplads

• 2 TB lagringsplads
  • Privat datatrafik med iCloud (betaversion)
  • Skjul min e-mail
  • Tilpasset e-maildomæne
  • Understøttelse af et ubegrænset antal kameraer i Sikker HomeKit-video

Del det hele med op til fem andre familiemedlemmer.

Efter opgradering bliver din lagringsplads og dine funktioner tilgængelige med det samme, og din månedlige betalingsdato afspejler købsdatoen for din plan. Hvis du opgraderer fra en betalt plan til en anden, annullerer vi din eksisterende plan og opkræver dig for den forholdsmæssige pris** for din nye og dyrere aftale.

Du faktureres hver måned for iCloud+, medmindre du nedgraderer eller annullerer din plan. Du får hver måned tilsendt en e-mail med en påmindelse om den kommende betaling.

Læs mere om iCloud+ planer og priser i dit område.

* Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande eller områder. Sikker HomeKit-video kræver en understøttet iCloud-plan, et kompatibelt HomeKit-aktiveret sikkerhedskamera samt HomePod, Apple TV eller iPad som hub for hjemmet. Privat datatrafik er i øjeblikket en betaversion. Nogle websteder kan have problemer med at vise indhold for det forkerte område eller kræver yderligere trin for at logge ind.

** Du opkræves prisen for den dyrere aftale fratrukket den forholdsmæssige pris for den tidligere aftale.

Opgradering til iCloud+ fra en enhed

Uanset om du har en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc, er det helt enkelt at opgradere til iCloud+. Vælg din enhed nedenfor, og køb mere plads med blot nogle få, hurtige trin.

Sådan opgraderer du på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Lagringsplads eller iCloud-lagring.
  2. Tryk på Køb mere plads eller Skift aftale om lagringsplads.
  3. Vælg en plan, og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du bruger din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 14 eller iPadOS 14 eller en nyere version, skal du trykke her for at opgradere til iCloud+

Sådan opgraderer du på din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id.
  2. Klik på iCloud.
  3. Klik på Administrer i nederste højre hjørne.
  4. Klik på Skift aftale om lagringsplads eller Køb mere plads, og vælg en aftale.
  5. Klik på Næste, og indtast adgangskoden til dit Apple-id.

Sådan opgraderer du på din Windows-pc

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Lagringsplads.
  3. Klik på Skift aftale om lagringsplads.
  4. Vælg et abonnement, og klik på Næste.
  5. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik på Køb.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.