Opgradering til iCloud+

iCloud+ er et premium-abonnement, der udvider din iCloud-tjeneste med al den lagringsplads, du har brug for til dine data og til funktioner som iCloud Privat datatrafik, Skjul min e-mailadresse og understøttelse af HomeKit Secure Video.

Opgrader til iCloud+ på din Apple-enhed

Hvis du vil opgradere til iCloud+, skal du gå til Administrer kontolagringsplads i Indstillinger på din iPhone, iPad, Apple Vision Pro eller Mac og derefter vælge Køb mere lagringsplads eller Skift aftale om lagringsplads.

Åbn Administrer kontolagringsplads for at opgradere

Eller følg vejledningen for din enhed.

Sådan opgraderer du på din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på dit navn.

2. Tryk på iCloud, og tryk derefter på Administrer kontolagring eller Administrer lagring. Eller rul ned, og tryk på Opgrader til iCloud+.

3. Tryk på Køb mere plads eller Skift aftale om lagringsplads.

4. Vælg en plan, og følg vejledningen på skærmen.

Sådan opgraderer du på din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på Apple-id.

3. Klik på iCloud.

4. Klik på Administrer. Eller rul ned, og tryk på Opgrader til iCloud+.

5. Klik på Skift aftale om lagringsplads eller Køb mere plads, og vælg en aftale.

6. Klik på Næste, og indtast adgangskoden til dit Apple-id.

Opgrader til iCloud+ på din Windows-pc

1. Åbn iCloud til Windows.

2. Klik på Lagringsplads.

3. Klik på Skift aftale om lagringsplads.

4. Vælg et abonnement, og klik på Næste.

5. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik på Køb.

Hvad er iCloud+?

Er du ikke sikker på, om du er klar til at opgradere? Læs først mere om premium-funktionerne i iCloud+.

Læs mere om, hvad der er inkluderet i iCloud+

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.