Køb mere iCloud-lagringsplads

Du får automatisk 5 GB gratis iCloud-lagringsplads til dine fotos, videoer, arkiver og meget mere. Hvis du har brug for mere iCloud-lagringsplads, kan du opgradere fra en af dine enheder.

Sådan fungerer det

Vælg mellem i alt 50 GB, 200 GB eller 2 TB. Du kan også dele abonnementerne på 200 GB og 2 TB med din familie. Din lagringsplads opgraderes med det samme, og din månedlige betalingsdato er lig med købsdatoen for dit abonnement. Hvis du opgraderer fra ét betalt abonnement til et andet, annullerer vi dit eksisterende abonnement og opkræver dig for den forholdsmæssige pris * for dit nye og dyrere abonnement.

Du faktureres hver måned for din lagringsplan, medmindre du nedgraderer dit abonnement. Du får hver måned tilsendt en e-mail med en påmindelse om den kommende betaling.

Læs mere om iCloud-lagringsplaner og priser i dit område.

Opgradering af din iCloud-lagringsplads

Uanset om du har en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc, er det helt enkelt at opgradere din iCloud-lagringsplads. Vælg enheden nedenfor, og opgrader med blot nogle få, hurtige trin.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Administrer lagringsplads eller iCloud-lagringsplads. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > Lagringsplads.
  2. Tryk på Køb mere plads eller Skift aftale om plads.
  3. Vælg et abonnement.
  4. Tryk på Køb, og følg vejledningen på skærmen.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud.
  2. Klik på Administrer i nederste højre hjørne.
  3. Klik på Skift aftale om plads eller Køb mere plads.
  4. Vælg et abonnement.
  5. Klik på Næste, og indtast adgangskoden til dit Apple-id.

På Windows-pc

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Lagringsplads.
  3. Klik på Skift aftale om plads.
  4. Vælg et abonnement, og klik på Næste.
  5. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik på Køb.

Læs mere

* Du opkræves omkostningen for det dyrere abonnement fratrukket den forholdsmæssige pris for det tidligere abonnement.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.