Opgrader din aftale om iCloud-lagringsplads

Du får automatisk 5 GB gratis iCloud-lagringsplads til dine billeder, videoer, filer med mere. Hvis du har brug for mere iCloud-lagringsplads, kan du opgradere fra en af dine enheder.

Sådan fungerer det

Vælg mellem i alt 50 GB, 200 GB eller 2 TB. Du kan også dele aftalerne på 200 GB og 2 TB med din familie. Din lagringsplads opgraderes med det samme, og din månedlige betalingsdato er den samme som købsdatoen for din aftale. Hvis du opgraderer fra en betalt aftale til en anden, annullerer vi din eksisterende aftale og opkræver dig for den forholdsmæssige pris* for din nye og dyrere aftale.

Du faktureres hver måned for din aftale om lagringsplads, medmindre du nedgraderer eller annullerer din aftale. Du får hver måned tilsendt en e-mail med en påmindelse om den kommende betaling.

Læs mere om aftaler om iCloud-lagringsplads og priser i dit område.

Apple One

Med Apple One kan du vælge en abonnementsaftale, der inkluderer 50 GB, 200 GB eller 2 TB iCloud-lagringsplads. Hvis du har brug for mere iCloud-lagringsplads, kan du købe mere – op til i alt 4 TB.

Læs mere om din iCloud-lagringsplads og Apple One.

Opgrader din iCloud-lagringsplads fra en af dine enheder

Uanset om du har en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc, er det helt enkelt at opgradere din iCloud-lagringsplads. Vælg din enhed nedenfor, og køb mere plads med blot nogle få, hurtige trin.

Sådan opgraderer du på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Lagringsplads eller iCloud-lagring.
  2. Tryk på Køb mere plads eller Skift aftale om lagringsplads.
  3. Vælg en aftale.
  4. Tryk på Køb, og følg vejledningen på skærmen.

Sådan opgraderer du på din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id. Hvis du bruger macOS Mojave eller en tidligere version, behøver du ikke at klikke på Apple-id.
  2. Klik på iCloud.
  3. Klik på Administrer i nederste højre hjørne.
  4. Klik på Skift aftale om lagringsplads eller Køb mere plads, og vælg en aftale.
  5. Klik på Næste, og indtast adgangskoden til dit Apple-id.

Sådan opgraderer du på din Windows-pc

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Lagringsplads.
  3. Klik på Skift aftale om lagringsplads.
  4. Vælg et abonnement, og klik på Næste.
  5. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik på Køb.

Læs mere

* Du opkræves prisen for den dyrere aftale fratrukket den forholdsmæssige pris for den tidligere aftale.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.